Az Eu - Pfizer szerződés biztosította bocsánat a nyers kifejezésért előre is, hogy sok honfitársunk nem döglött meg a COVID-ban. A kínai oltások is segítettek az elején, ez jópont Orbán féle beszerzésnek, de csak 1-3 hónapig voltak hatásossak. De erről a mai napig kussolnak. Az orosz oltás is jó volt, és azt is nagyon sokan beadatták. (én is). Az EU-Pfizer szerződés - biztosította, hogy nagyon sok és jóminőségi oltóanyagot kaptunk, amikor szükség volt rá. Aztán Orbánék nem akarták kifizeteni a szállítmányokat, amelyek már nem kellettek. Igen túlbiztosította magát az EU. Egyébként a Moderna is versenyben volt hiszen hasonló volt mindkettő hatékonyásga. A brit kicsit gyengébb volt, és több mellékhatással. Igaz az is teljesen, hogy nem kellően kipróbált és szinte kisérleti oltásokat használt az egész világ és hogy vannak és lesznek mellékhatásai. De a 1930-as évek végi Spanyolnáthához képest a világ egész gyorsan reagált és védte meg magát és ebben a Karikó Katalin munkássága alpaján által is kifejlesztett MrNS vakcinák döntő szerepet játszottak.Szerencsére az Unióban soha nem megy haveroknak csak nálunk. Ursula férje hol dolgozik?? Pfizer??? Honnan vettek Uniós vakcinât és honnan volt tilos? I
Amit írtál, az a magyar kormány bullshit.. Mégha tudom,hogy Te is megkaptad anno a COVID-ot. Mielőtt részrehajlással vádolnának. és két orosz és két Pfizert kaptam. Utóbbiból egy a 3. oltás volt a 4. azért kellett hogy bemehessek nyugati bázisokra stb. Sajnos a politika itt beleszólt - nyugati részéről - mert az Orosz vakcina nagyon hatásos volt.