Az orosz haditechnika nem remekel, embargó, alkatrészellátás... stb.Speciel a legújabb oroszokkal mi bajod?
Az orosz haditechnika nem remekel, embargó, alkatrészellátás... stb.Speciel a legújabb oroszokkal mi bajod?
Tuti nem fogunk orosz technikát venni!Az orosz haditechnika nem remekel, embargó, alkatrészellátás... stb.
Ezt most komolyan kérdezed?Speciel a legújabb oroszokkal mi bajod?
Igen, mert technikailag nincs.Ezt most komolyan kérdezed?
Melyik?Az is rendszeresítve lesz. azt egy yt videóban mondta egy katona.
Nem rossz az...hanem nagyon rossz. Egy volt egyetemista csoporttársam jobarátom veszprémnél a "kőnél" tiszt azt mondta, hogy tényleg aránytalan országosan, de ezt egy hivatásos (ciprust, afganisztánt megjárt) gyermekkori barátom is kapásból elmondta. Ezen amúgy lehet változtatni??? Elvégre katonák, tehát ha "parancs" hogy: "Márpedig te mától nem számitógép előtt ülő logisztikai beosztott vagy és mereszted a segged egész nap, hanem holnap mész a lőtérre a gidránon!" Nem lehet valahogy (ennél persze finomabban) változtatni az arányokon?Valószinűleg még most is rossz az aktív katona - irodista arány. Ezen kellene még javitani és a forrásokat az alakulatoknak, az aktív katonáknak adni.
Nem lehet. Nagyon jó kifizetőhely, na meg az ismerősök ismerőseit el lehet helyezni ezekben az allasokban. A lúzer meg megy a terepre.Nem rossz az...hanem nagyon rossz. Egy volt egyetemista csoporttársam jobarátom veszprémnél a "kőnél" tiszt azt mondta, hogy tényleg aránytalan országosan, de ezt egy hivatásos (ciprust, afganisztánt megjárt) gyermekkori barátom is kapásból elmondta. Ezen amúgy lehet változtatni??? Elvégre katonák, tehát ha "parancs" hogy: "Márpedig te mától nem számitógép előtt ülő logisztikai beosztott vagy és mereszted a segged egész nap, hanem holnap mész a lőtérre a gidránon!" Nem lehet valahogy (ennél persze finomabban) változtatni az arányokon?
Ez amúgy sosem "mertem" kimondani a katona ismerőseimnek mert k.rvasok van győrtől szfvarig hogy undoritó és igazságtalan!! Es fiatalok is rádásul 30asok (cipruson se feszültek meg) vegyvédelmis is mesélt dolgokat a déli határról...kivinnem az egész hájassegg.ü buvalb.szott bagázst az alakulótére RSZR helyében tesztre...most (!), vagy ejszaka, addig amig nem teljesiti időre, ha nem sikerül 3 honapon belül huzzon el p.csába!!Nem lehet. Nagyon jó kifizetőhely, na meg az ismerősök ismerőseit el lehet helyezni ezekben az allasokban. A lúzer meg megy a terepre.
Inkább 300 harcos mint 1000 megélhetési kand.sznó...Ok!...bocsánat!Pedig tartalmas volt!A legutolsó szimulátor marhára nincs még fent sehol...!

Pedig fent volt én tegnap napkozbe néztem megA legutolsó szimulátor marhára nincs még fent sehol...!
Hol?Pedig fent volt én tegnap napkozbe néztem meg
Hát ezaz...!Itt volt de levették![]()
Vasárnap délben szokták ismételni a TV benHát ezaz...!
kiszerkesztik belőle a nagy titkokat!Itt volt de levették![]()

Ezen a linken először mindig csúsztatva megy online is az adás, aztán leszedik. X nap után viszont feltöltik az egészet.Itt volt de levették![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..