Ez a HM oldala....D
Hihetetlen...
http://www.honvedelem.hu/cikk/54761_szemermetlenul_nosztalgikusan_de_tenyleg_felebredt_az_ero
50 milliárd forinttal nő a költségvetés a 2015-öshöz képest 300 milliárd forintra. Igaz a fizetésemelések jórészt el is viszik a többletet.
Idén mi várhat
-Mistral képességbővítő modernizáió 12 milliárd
-Rábák / mercik beszerzése 4 milliárd
- harcászati rádiókbeszerzés 4 milliárd
<blockquote rel="silurusglanis">Ez a HM oldala....D
Hihetetlen...
http://www.honvedelem.hu/cikk/54761_szemermetlenul_nosztalgikusan_de_tenyleg_felebredt_az_ero
Szimpla pickup, zárt platóval. Szerintem HM Ei, Currus stb "céges" autók lesznek belőlük
Pedig az Akbar Toyota tényleg nem lett volna hülyeség, ha már máshol is beváltak (pont annyira mint a mindenhová jó, de igazából sehova sem MC minták). Azon gondolkodom, hogy ha úgy kollektíve leszerelne a teljes szárazföldi állomány, lenne valami látszatja? Jó, egy-két faluból hiányozna a víztisztító, meg a migrátorok is csodálkoznának, hogy kevesebben őrzik a kerítést, de ez nem ér.<blockquote rel="ms07">Szimpla pickup, zárt platóval. Szerintem HM Ei, Currus stb "céges" autók lesznek belőlük
Pedig az Akbar Toyota tényleg nem lett volna hülyeség, ha már máshol is beváltak (pont annyira mint a mindenhová jó, de igazából sehova sem MC minták). Azon gondolkodom, hogy ha úgy kollektíve leszerelne a teljes szárazföldi állomány, lenne valami látszatja? Jó, egy-két faluból hiányozna a víztisztító, meg a migrátorok is csodálkoznának, hogy kevesebben őrzik a kerítést, de ez nem ér.</blockquote>
A Multicam-fóbiádról már nem is szólva.

<blockquote rel="tomsinner"><blockquote rel="ms07">Szimpla pickup, zárt platóval. Szerintem HM Ei, Currus stb "céges" autók lesznek belőlük
Pedig az Akbar Toyota tényleg nem lett volna hülyeség, ha már máshol is beváltak (pont annyira mint a mindenhová jó, de igazából sehova sem MC minták). Azon gondolkodom, hogy ha úgy kollektíve leszerelne a teljes szárazföldi állomány, lenne valami látszatja? Jó, egy-két faluból hiányozna a víztisztító, meg a migrátorok is csodálkoznának, hogy kevesebben őrzik a kerítést, de ez nem ér.</blockquote>

<blockquote rel="wolfram"><blockquote rel="tomsinner"><blockquote rel="ms07">Szimpla pickup, zárt platóval. Szerintem HM Ei, Currus stb "céges" autók lesznek belőlük

Természetesen egyetértek abban, hogy a jelenlegi haderőnk egy vicc. Viszont némiképp vigasztal a tudat, hogy a szomszédaink többsége sem igazán áll jobban ezen a téren. És szerintem a semminél azért még ez a mostani is többet ér, bár az ár/"érték" aránya tényleg elég kiábrándító a jelenlegi formájában. 

<blockquote rel="tomsinner"><blockquote rel="wolfram"><blockquote rel="tomsinner"><blockquote rel="ms07">Szimpla pickup, zárt platóval. Szerintem HM Ei, Currus stb "céges" autók lesznek belőlük

Természetesen egyetértek abban, hogy a jelenlegi haderőnk egy vicc. Viszont némiképp vigasztal a tudat, hogy a szomszédaink többsége sem igazán áll jobban ezen a téren. És szerintem a semminél azért még ez a mostani is többet ér, bár az ár/"érték" aránya tényleg elég kiábrándító a jelenlegi formájában. 
50 milliárd forinttal nő a költségvetés a 2015-öshöz képest 300 milliárd forintra. Igaz a fizetésemelések jórészt el is viszik a többletet.
Idén mi várhat
Idén mi várhat
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..