Én nem mertem megkérdezni nehogy hülyének nézzenek.ez a mondat mit jelent?
Én az első "hogy" után vesztettem el a fonalat.
De lehet azt is rosszul értem amit elötte írt
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én nem mertem megkérdezni nehogy hülyének nézzenek.ez a mondat mit jelent?
Esetleg a 40 gidrán? Jó nem túl svéd, de nem kell finnyásnak lenni.CG-t meg barrakudákat is vettünk ám! Van még mit újrabejelenteni...
Egész szép nagy csomag lesz ebből!
Az mèg korai.Esetleg a 40 gidrán? Jó nem túl svéd, de nem kell finnyásnak lenni.
teszünk bele IKEA széket...Esetleg a 40 gidrán? Jó nem túl svéd, de nem kell finnyásnak lenni.
najóóvan mostmár ez már mehetne a humor topicbateszünk bele IKEA széket...
A javaslatokat begyűjtötték minden érintett szervtől, de az eredményt még nem tudni.
na, megvolt a bejelentésetek mostmá legyen nyugalom 2-3 hétig köszi heló
ilyen olcsón nem adjuk ám magunka!na, megvolt a bejelentésetek mostmá legyen nyugalom 2-3 hétig köszi heló
Halelujaaa megmenekült a haza…békéhez ero kellna, megvolt a bejelentésetek mostmá legyen nyugalom 2-3 hétig köszi heló
Na-na, addig nem lesz itt nyugalom amíg minimum a rakéta tüzérséget be nem jelentikna, megvolt a bejelentésetek mostmá legyen nyugalom 2-3 hétig köszi heló
ilyen olcsón nem adjuk ám magunka!
nemá bameg.... hát egy próbát megértNa-na, addig nem lesz itt nyugalom amíg minimum a rakéta tüzérséget be nem jelentik
Azért nem vesznek mást, hogy ne megmentsék a nép pénzét.Remélem nem így lesz, de ezen sem lepődnék meg sajnos jelenleg.
Végre van azért értelmes dolog is. A 6x6- os Polák tényleg brutális tereptulajdonsággal bírnak. Na ilyenkor elővenném szépen a sok idiótát a tűzoltóságokon, hogy ők mit fognak kezdeni a sima 4x4-ekkel. Amik kB semmire sem valók (plató hiány, és 6x6 hoz képest gyenge mászóképesség)na, megvolt a bejelentésetek mostmá legyen nyugalom 2-3 hétig köszi heló
24 óra alatt mennyit valtozott Ulf véleménye
"Szalay-Bobrovniczky Kristóf miniszter úrral somogyi honvédelmi fejlesztési lehetőségekről beszéltünk, egyben átnyújtottam számára egy meghívót is Somogyországba."