Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bobo a hír tv-ben újra, a Bayer Show-ban. Szóba került több minden, de lemaradtam csomó dologról. Jelenleg a beszérzésről, toborzásról beszél.
Asztalfióknak dolgozás, szép sport
Akkor mi a fasznak fizetik őket meg minek tárgyalnak, ha úgy sem lesz aláírva?
az elmult 2 ev bohozataval.
Naiv azt gondolni ,hogy az ilyen szívességek ingyé' vannak - max nem kötik az orrunkra hogy mi az ára.
Ha jól emlékszem, az egyik honvédségi kibervédelmi szakember meg azt mondta valamikor a közelmúltban hogy már a kínai robotkutyáikat sem szabad bizonyos helyekre bevinni, mert nem lehet tudni hogy mikor és mit rögzít és hová továbbítja...Van olyan ami megszólalásig így néz ki, tartályt leszámítva:
DJI AGRAS T50 - Ready, Steady, Go. - DJI Agricultural Drones
The new DJI T50 agricultural drone integrates aerial surveying and flight defense into one system, continuing with the powerful coaxial dual-rotor power system and adopting a split anti-torsion fixed structure for increased strength. Paired with a smart remote control, it can generate...ag.dji.com
huhhh, még mázli, hogy Kína pont baráti országHa jól emlékszem, az egyik honvédségi kibervédelmi szakember meg azt mondta valamikor a közelmúltban hogy már a kínai robotkutyáikat sem szabad bizonyos helyekre bevinni, mert nem lehet tudni hogy mikor és mit rögzít és hová továbbítja...
Ez egy jó kérdés, hol vannak az "ilyet mi is tudunk, majd mi fejlesztünk ilyet saját magunknak" drónjaink, amelyeket kiállításokon már sokszor láthattunk? (Mouldtech, 4iG-R&C, ABZ stb.)nekem elsőre, megszólalásig egy permetező-drónra hasonlított
ABZ full civilEz egy jó kérdés, hol vannak az "ilyet mi is tudunk, majd mi fejlesztünk ilyet saját magunknak" drónjaink, amelyeket kiállításokon már sokszor láthattunk? (Mouldtech, 4iG-R&C, ABZ stb.)
Én úgy emlékszem hogy több hadiipari rendezvényen is ott voltak.ABZ full civil
Nehogy visszaszóljon....csing-hong-hink-ping.....Ha jól emlékszem, az egyik honvédségi kibervédelmi szakember meg azt mondta valamikor a közelmúltban hogy már a kínai robotkutyáikat sem szabad bizonyos helyekre bevinni, mert nem lehet tudni hogy mikor és mit rögzít és hová továbbítja...
Mentségükre szóljon, hogy azokat a Unitree kutyákat még az amerikaiak is tesztelték, pedig ők elég komolyan veszik ezt a kérdést:Ha jól emlékszem, az egyik honvédségi kibervédelmi szakember meg azt mondta valamikor a közelmúltban hogy már a kínai robotkutyáikat sem szabad bizonyos helyekre bevinni, mert nem lehet tudni hogy mikor és mit rögzít és hová továbbítja...
https://f24.my/AlWGMentségükre szóljon, hogy azokat a Unitree kutyákat még az amerikaiak is tesztelték, pedig ők elég komolyan veszik ezt a kérdést:
Marines Test Fire Robot Dog Armed With Rocket Launcher
A rocket launcher-toting robot dog could give Marines a valuable new way to remotely attack armored vehicles, especially in urban areas.www.twz.com
Bobo a hír tv-ben újra, a Bayer Show-ban. Szóba került több minden, de lemaradtam csomó dologról. Jelenleg a beszérzésről, toborzásról beszél.
Nem érdemes megnézni... Kivéve ha alacsony a vérnyomásod...
A magyar az Temus!?Mondjuk amit linkeltél, az pont nem a kínai kutya, hanem a Boston Dynamics blökije, azért az komolyabb, mint a kínai
Az hát, parasztvakításra van a bálnába a gyerekeknek játszani.A magyar az Temus!?
A magyar az Temus!?
Szentül hittem ez az eredeti amcsi kivitel! Milyen fasza ilyenünk is van!Az hát, parasztvakításra van a bálnába a gyerekeknek játszani.