Akkor előbb utobb valaki valahol kínos kérdéseket fog feltenni erről a pénzről.Leginkább valami fiktív lufiösszeg.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor előbb utobb valaki valahol kínos kérdéseket fog feltenni erről a pénzről.Leginkább valami fiktív lufiösszeg.
Ebben az országban? UgyanmáAkkor előbb utobb valaki valahol kínos kérdéseket fog feltenni erről a pénzről.
Ebben a következmények nélküli országban?!?Akkor előbb utobb valaki valahol kínos kérdéseket fog feltenni erről a pénzről.
Egyébként az a 140mrd, amit Terminátor linkelt, hogy a költségvetésben megmozgattak, annak egy része a költségvetés központi maradványösszegéből lett elköltve.Leginkább valami fiktív lufiösszeg.
Nem biztos hogy itthon foleg ha azzal menozik a foni hogy teljesitik a dolgokat kozben egy csomo maradvanyt gorgetunk ergo mindig marad penz es ezaltal nincs meg szog pontosan a 2%Ebben az országban? Ugyanmá
1-2 beszerzes pottyanhatna marEgyébként az a 140mrd, amit Terminátor linkelt, hogy a költségvetésben megmozgattak, annak egy része a költségvetés központi maradványösszegéből lett elköltve.
Tehát lufi, de néha kipottysn belőle vmi.
Igyekszem valtozatosan sirankozni.Megint egy oldalnyi rívás…mind olyan, amit tucatszor olvashattunk már. Legalább ne ismételjék el tök ugyanazt pls!
Kicsit értelmezzük.
140 milliárdot csoportositották át összességében, a +40.000 mrd-os költségvetési kiadásokon belül.
Ami HM-et érinti,
1.800 mrd HUF a HM költségvetése, azaz 1.800.000 millió HUF. Ebből vontak el 100 milliót.
És hozzádobtak kb ugyanígy 100 milliót sportegészségügyre.
A HM költségvetésének 0,006%-át érinti az átcsoportosítás.
Ez kábé semmit sem számít, kerekítési hiba,
De a most megnéztem hogy áll a HM költségvetése október végén.
Az 1.800 mrd-os tervezetből 1.173mrd-ot költöttek el. Ez kb. Az éves költségvetés 65%-a. (83% helyett,ha arányosan nézzük)
Oktoberben 164mrd-ot költöttek el. (arányosan havonta kb. 150mrd-ot kellene, hogy mindent elköltsenek)
De nem mozdult meg 140mrd a HM-nél csak 100 millió.
Akkor dobj be valami olyan témát, amin örömködünk, és a MH-el kapcsolatos. De nekem már az is oké, ha egyszerűen csak Magyarországgal kapcsolatos, és örülni lehet neki. Kíváncsi vagyok, várom....Megint egy oldalnyi rívás…mind olyan, amit tucatszor olvashattunk már. Legalább ne ismételjék el tök ugyanazt pls!
Akkor kezdeném....Akkor dobj be valami olyan témát, amin örömködünk, és a MH-el kapcsolatos. De nekem már az is oké, ha egyszerűen csak Magyarországgal kapcsolatos, és örülni lehet neki. Kíváncsi vagyok, várom....
Külsősként passz.Egy nagy ménnek az ivarszervét, nem a Hadik szobor lovának tökét! Az a villamosmérnök hallgatók kötelessége, és gyakorolják is! (Nekünk volt egy másolat is a szervből emlékeim szerint.)
Be lehet fizetni a menzára?
Halálra etetjük az ellent! 230 kilósra hízlalt román katonák, a tr-be sem tudnak bemászni, nemhogy lövészárokban hadviselni.Külsősként passz.
De van 'a la carte'-is.
Szerdán volt rántott hús ,rizibizi-vel.
Nyitna egy kifőzdét a laktanya, tuti menne.
Éttermi minőségű volt a kaja.
Tatán mindig marha jó kaja volt.Akkor kezdeném....
A mai HM által üzemeletett laktanyai konyhák , a világ bármely pontján, Top kategóriásak.
Minőség,mennyiség.
Tehát a Tatai "fandár" étkezdéjében ,azonos, több esetben ( ízvilág )jobb kaját kaptam ,mint a Légióban, pedig ott sem panaszkodtam, mert nem volt miért. Reggeli-Ebéd-Vacsora hibátlan Tatán.
Van piros pont is.
Akkor kezdeném....
A mai HM által üzemeletett laktanyai konyhák , a világ bármely pontján, Top kategóriásak.
Minőség,mennyiség.
Tehát a Tatai "fandár" étkezdéjében ,azonos, több esetben ( ízvilág )jobb kaját kaptam ,mint a Légióban, pedig ott sem panaszkodtam, mert nem volt miért. Reggeli-Ebéd-Vacsora hibátlan Tatán.
Van piros pont is.
Pápán voltunk egyszer pár napot az ottani konyha valami kurvajoTatán mindig marha jó kaja volt.
Pápa, Tata, Kecskemét, Hódmezővásárhely ahol nagyon jó kaja van.Pápán voltunk egyszer pár napot az ottani konyha valami kurvajo
Szentendren is ettem az valami borzadvany volt.Pápa, Tata, Kecskemét, Hódmezővásárhely ahol nagyon jó kaja van.
Fehérváron meh, Szolnokon és Debrecenben kifejezetten rossz.
Ezt a maradványt az elmúlt 5 évben folyamatosan görgetik. 100-200mrd-ról indult és idénre 900mrd-os papirlavina lett. Néha költenek belőle, de mivel sosem költik el az éves HM büdzsét sem, ezért évről évre duzzad.
Igazság szerint érthetetlen miért nem csapják le, ha úgysem költik el.
Vagy be akarnak vágódni jövőre vkinél.