Volt még 30 egyéb szándéknyilatkozat is.
Azt hittem ebben a románokat még nem tudta senki sem überelni...Szándéknyilatkozatban a HM világelső.
Összességében ők jobban tolják. Pl. több COBRA-t kaptak meg egy év alatt mint mi Gidránt 8 év alatt...Azt hittem ebben a románokat még nem tudta senki sem überelni...
Harmadikak vagyunk india és a romànok után.Azt hittem ebben a románokat még nem tudta senki sem überelni...
Az biztos, nem követem, hogy milyen konfigban érkeztek meg eddig az azt hiszem 10 fajtából, de ha ezekkel kezdték akkor ez azért nem olyan nagy kunszt:Összességében ők jobban tolják. Pl. több COBRA-t kaptak meg egy év alatt mint mi Gidránt 8 év alatt...
Ezért mondtam a román topikban, hogy így is lehet a törökökkel ha komolyan gondolja valaki. De szerintem nekik a legtöbb ez a fapados verzió lesz.Az biztos, nem követem, hogy milyen konfigban érkeztek meg eddig az azt hiszem 10 fajtából, de ha ezekkel kezdték akkor ez azért nem olyan nagy kunszt:
![]()
Term. a GIDRÁN projekt lassúságát és az NMS-ek máig fájó hiányát nem vitatom.
Ez nem állapot! Tavaszig bele kell húzni az első helyért!Harmadikak vagyunk india és a romànok után.
Ki emlékszik még arra hogy 4 évvel ezelőtt a kampányidőszakban mennyi haditechnikával kapcsolatos dolgot ígértek? A békéscsabai dróngyártástól, a kaposvári 8x8 gyártáson át, a szolnok megyei Airbus helikopterkarbantartó központig volt mindenféle ígéret... és utána nem lett egyikből se semmi.Ez nem állapot! Tavaszig bele kell húzni az első helyért!
Ha valaki unatkozik olvasson 4 évvel ezelőtti dolgokat.... 2022. január 1.Ki emlékszik még arra hogy 4 évvel ezelőtt a kampányidőszakban mennyi haditechnikával kapcsolatos dolgot ígértek? A békéscsabai dróngyártástól, a kaposvári 8x8 gyártáson át, a szolnok megyei Airbus helikopterkarbantartó központig volt mindenféle ígéret... és utána nem lett egyikből se semmi.
Most màr ígéret se nagyon van.Ki emlékszik még arra hogy 4 évvel ezelőtt a kampányidőszakban mennyi haditechnikával kapcsolatos dolgot ígértek? A békéscsabai dróngyártástól, a kaposvári 8x8 gyártáson át, a szolnok megyei Airbus helikopterkarbantartó központig volt mindenféle ígéret... és utána nem lett egyikből se semmi.
Most màr ígéret se nagyon van.
Ha valaki unatkozik olvasson 4 évvel ezelőtti dolgokat.... 2022. január 1.
Milyen bölcs volt vki.Hallottunk ilyet sokszor, addig választás meg egy gazdasági világválság is bejátszik.
És ha a part szakad és nincsen pénz akkor ez lesz először lehúzva mint mindig.

Le is húztàk a jövő évben újraindul a gatyáért imádkozás.Milyen bölcs volt vki.l
Akarod mondani iden nem?Le is húztàk a jövő évben újraindul a gatyáért imádkozás.
Ido kell mig atallunk

Haderőfejlesztés szempontjából mindegy. Olyan scenario nincs, hogy jó legyen.Tegnap elkoezdődött a 20256 időszak.
Mivel tudnátok még kiegészíteni a listát?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..