Én azt mondtam nekik, hogy a tárat nem fogjuk, de a delikvenst nem én lövettem meg a sajtónak pózol...
Ennyi esze van a fotósnak, hogy ezt is lekapta ? Legalább ne rakták volna fel.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én azt mondtam nekik, hogy a tárat nem fogjuk, de a delikvenst nem én lövettem meg a sajtónak pózol...
A fotós így lázad a tartalékos rendszer ellen. Szinte biztosra veszem hogy nem véletlen ezek kerültek be...Ennyi esze van a fotósnak, hogy ezt is lekapta ? Legalább ne rakták volna fel.
Én igazából hiányolom a szájaból kilógó bitang nagy szivart, meg a felé rohanó zerglingeket. Úgy hatásosabb lenne.Ennyi esze van a fotósnak, hogy ezt is lekapta ? Legalább ne rakták volna fel.
Anno 98 ban sorozotként csak a tárfogásért kezünket törték volna a kiképzőkA tárat fogja, hátradől, előre helyett, a válltámasz is rossz helyen van a vállában. Ez csak kapásból 3 hiba nálam.
Én kezdő airsoftosként tartottam itt, bár játékon sokszor fogom a tárat, gyorsítandó a tárcserét. Amúgy mikor mi lőttünk, rövidebb kezű csajoknak mondták, hogy ők is inkább ott fogják, ha máshol nem megy.A tárat fogja, hátradől, előre helyett, a válltámasz is rossz helyen van a vállában. Ez csak kapásból 3 hiba nálam.
Én kezdő airsoftosként tartottam itt, bár játékon sokszor fogom a tárat, gyorsítandó a tárcserét. Amúgy mikor mi lőttünk, rövidebb kezű csajoknak mondták, hogy ők is inkább ott fogják, ha máshol nem megy.
Az a baj, hogy ők aktív állományba kerülnekA fotós így lázad a tartalékos rendszer ellen. Szinte biztosra veszem hogy nem véletlen ezek kerültek be...
A fotósok meg legtöbbször azt sem tudják mi az amit fényképeznek.A fotós így lázad a tartalékos rendszer ellen. Szinte biztosra veszem hogy nem véletlen ezek kerültek be...
Ennél kompromittálóbb fotók is szoktak felkerülni...Lehet holnap már nem lesz ott ez a fotó. Gondolom rajtunk kívül más is látta.
Mint például a Hende távcsöves sztorija?Ennél kompromittálóbb fotók is szoktak felkerülni...
Hát nem tudom ki hogy van vele de nekem ebben a hónapban "reméljük" meglesz az ÖTT szerződés a kollégámmal megyünk Egyébként ő meg rendőr volt Tehát valamely alappal megyünk. Még a mai napig szétkapom azt a "ro...t" AMD/AK mert milliószor szétszedtem unalmamban az "őrségben" . Esküszöm ez a fegyver szétszerelés/összerakás olyan mint a járás. Egyszer megtanulja az ember és utána nem felejti el. Persze ha nem IQ bajnok. Egyébként elég sokszor megjegyzem hogy mi a bánatért kellet olyan hirtelen szétverés alapon megszüntetni a sorkatonaságot. Legalább egy kis kaput hagyhattak volna. Pl önkéntes alapon 1-3 hónap. mint egyes normális országban. Akkor nem lenne hű de "égető" fi. ....ás. Megjegyzem: mindenkinek valahol el kell kezdeni. Mi sem voltunk különbek az első pár napon/héten sorosként annak idején. Egyébként annak kell örülni a mai világban hogy még vannak emberek akik elmennének ebben "abszurd" ki vagyok mi vagyok én világban. Mert ők legalább megtettek valamilyen lépést. Arról meg nem tehetnek hogy ilyen a rendszer.A fotós így lázad a tartalékos rendszer ellen. Szinte biztosra veszem hogy nem véletlen ezek kerültek be...
Vannak azért olyan emberek, akik ahol tudnak, segítenek azonnal !Mint például a Hende távcsöves sztorija?
A Szekeres Gripen avatása sem volt rossz! Bár ott nem a hozzá nem értés volt a legkínosabb.Vannak azért olyan emberek, akik ahol tudnak, segítenek azonnal !
Az legendás, és okkal . Fújt a szél na, ezt mindenki láthatta !A Szekeres Gripen avatása sem volt rossz! Bár ott nem a hozzá nem értés volt a legkínosabb.
Elég fura, bár mondjuk Aggtelek, vagy a Bükk környékén eltudnám képzelni a dolgot, mint egyfajta réndzsöröket.Ez ugye valami szar vicc a 444-től?
https://444.hu/2017/11/08/kikepeztek-a-honvedseg-elso-lovaskatonait
Miért nem egy kik**t crossmotort vesznek alájuk, aminek a fenntartási költsége töredéke egy lóénak?Elég fura, bár mondjuk Aggtelek, vagy a Bükk környékén eltudnám képzelni a dolgot, mint egyfajta réndzsöröket.
Elég fura, bár mondjuk Aggtelek, vagy a Bükk környékén eltudnám képzelni a dolgot, mint egyfajta réndzsöröket.