http://www.honvedelem.hu/cikk/66127_elesloveszet_pisztollyal_es_gepkarabellyal
Minek tanít valaki olyat amit nem tud megtanítani?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az egyik képen ott vagyok a háttérbenhttp://www.honvedelem.hu/cikk/66127_elesloveszet_pisztollyal_es_gepkarabellyal
Az egyik képen ott vagyok a háttérben
Tudjuk. Csak a régi piros szabályzatban lévő fegyverkezelést kellett leoktatni úgy hogy alig van fegyver a kezükben. Mert a 10 hetes alapkik semmire sem elég.. És tele rakták békeműveletes képzésekkel hogy minél előbb menjenek a határra ha végeztek..Nem fikázás de na a képeken lévők jó része a fegyverét nem tudja szabályosan megfogni.
Konkrétan előtte nap volt először a kezükben pisztoly...Tudjuk. Csak a régi piros szabályzatban lévő fegyverkezelést kellett leoktatni úgy hogy alig van fegyver a kezükben. Mert a 10 hetes alapkik semmire sem elég.. És tele rakták békeműveletes képzésekkel hogy minél előbb menjenek a határra ha végeztek..
Ő?Az egyik képen ott vagyok a háttérben
Ja és ja (már csak kevés)Ő?
Te Krisss ,van még Uaz?
Ő?
Te Krisss ,van még Uaz?
linkeltem máshol és megjött a tökéletes elemzés:
Jó.
amire ma a politika a katonai forgószárnyas szállítókat használni akarja, arra jók.
Én azt mondtam nekik, hogy a tárat nem fogjuk, de a delikvenst nem én lövettem meg a sajtónak pózol...Ne viccelj, ez a fotó, ha az én időmben készül, a gyereket egyből leszerelik.
Ma meg nem szerelnek le senkit ha van két keze meg két lába... Tudjátok a létszámhiány... Még a full kreténeket is alig tudtuk kiszórni...Ne viccelj, ez a fotó, ha az én időmben készül, a gyereket egyből leszerelik.
Nem ő csak szimplán balfasz...50 kiló alatt régen nem vittek be senkit. Csóri optikást meg majd feldönti a kala. Vagy ez az új testtartás?
A katonai sajtónak meg ennyi esze van, hogy pont a fos képeket pakolják ki...Nem ő csak szimplán balfasz...
Taktikai metrópótló képesség :-DNem értitek!
Újítják a 3-as metrót és majd a honvédség szükségességét mutatva busz képességgel besegít a Budapestieknek.
Jó, de ma már a digitális mintázat a Trendy. Itt még passzolna is az ablakokhoz. Plusz az ellenség megtévesztése végett lehetne rajta szerbhorvatromanszlovák volán logó. Akkor már lopakodó buszképesség lenne. A szupercirkáláson még gondolkozom...A megjelenés. Terepen mozgó fegyveres testületeknél azért dukál szerintem a zöld szín.
Erről már régen is szó volt, hogy a katonai sajtó pont olyan képeket tesz ki, amit én rejtegetnék. Nem akarom azt mondani hogy dilettánsok, de valami hasonlóak. Ilyen és ehhez hasonló képeket nézegetve az egyik ember röhög, a másik meg kínjában inkább elfordul, de semmiképp nem az jön le nekik, milyen profizmus van a MH háza táján.A katonai sajtónak meg ennyi esze van, hogy pont a fos képeket pakolják ki...
A digitális mintázat a multikem előtt volt divatban. A digi minták ma már cikik, mint a vúúdlendek. Magára valamit adó gírdó ilyenekkel nem foglalkozik.Jó, de ma már a digitális mintázat a Trendy. Itt még passzolna is az ablakokhoz. Plusz az ellenség megtévesztése végett lehetne rajta szerbhorvatromanszlovák volán logó. Akkor már lopakodó buszképesség lenne. A szupercirkáláson még gondolkozom...
Járműre meg amúgyis sivatagi, mindegy hol vagy.A digitális mintázat a multikem előtt volt divatban. A digi minták ma már cikik, mint a vúúdlendek. Magára valamit adó gírdó ilyenekkel nem foglalkozik.
Én azt mondtam nekik, hogy a tárat nem fogjuk, de a delikvenst nem én lövettem meg a sajtónak pózol...