megkapjátok
-csak előbb legyen hadsereg is hozzá, mert most pld nincs
- utána a kat/pol vezetés ne dörgölődzön a ruszkikhoz olyan szinten, hogy kényes NATO információ magyaroktól elzártan tartandó
- zuzzátok le a Moszkva segítségével kiépített piréz légierőt, és nyerjetek meg egy-két háborút
- legyen hadiipar, olyan termékekkel, amihez megéri beszállni az USA-nak, (viztisztító, visszacsapott íj, etc nem játszik, jüval komolyabb dolgokról legyen szó.."
- daráljátok le a szír légvédelmet,
- ha a piréz gépekkel moszkvai elvtársak repülnek, szedjetek le belőlük párat, hogy értsék a szitut.
elsőre.
ha ezek megvannak, megkapja a magyar "katonaság " is, a támogatást, szavamat adom rá.
Erről beszéltem. Csak a színtiszta agresszióról van szó.
1, Izrael azért létezik, mert Amerikának kellett egy hídfő a közel keletre, utána meg szépen lassan bevásároltátok magatokat mindenhová. Ma már nem az USA-nak van szüksége rátok, hanem fordítva. Miért kéne nekünk konfrontálódni Moszkvával. Nem a mi ellenségünk, még csak nem is a németeké, hanem az USA-é (pár ezer km-rel arrébb), meg a csatlósaié.
2, Lesz hadiipar. Most azért nincs, mert a Nyugat tett róla, hogy leszereljünk mindent, plusz a saját dilettáns vezetésünk.
3, Daráljuk le a szír légvédelmet? Mi is megtudnánk csinálni ezt Szlovéniával, aki kb képtelen saját magát megvédeni a levegőből, mint Szíria, mert az meg az általatok (meg szaúdi, és USA pénzből) felszerelt terroristák ellen hadakozik. Csak mi nem vagyunk dögkeselyűk, hogy ezt tegyük, és veled ellentétben itt nem hiszem, hogy sokan "kúl" dolognak tartanák azt, hogy naponta átjártok Szíriába bombázni azokat, akik a terroristák ellen harcolnak.
4, Miért is kéne megint oroszokra lőni? Kérdezném azt, hogy ez csak a te álláspontod-e, csak te követelsz agressziót, de tudom, hogy ez a NATO-é is. Minél inkább vonakodó szövetségesek vagyunk, én annál jobban érzem magam. Nem szívesen tudom az országot agresszorok meg terroristák szövetségesének, még ha ezzel rengeteg mai honvéd így is van, mert mundér becsület, meg amerikai filmek, meg milyen faszák már azok a HMMWV-k stb...