Sokan szeretnének Honvédségi laktanyát Kassára..menni kéne kassa környékére..ott már csak "magyarok" vannak. total cigany az egész.eskuszom 99% cigany.na oda kéne hadsereg
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sokan szeretnének Honvédségi laktanyát Kassára..menni kéne kassa környékére..ott már csak "magyarok" vannak. total cigany az egész.eskuszom 99% cigany.na oda kéne hadsereg
Mi olyan érhetetlen azon,hogy 2020-at írunk,és nem 1520-at? Hogy a helyőrségek nem középkori végvárak?
értem én..de akkor miert nem Nyiregyházán van? büdösek a szabolcsiak? sok mindent megértek n...de a vege mindig az hogy a kenyelem az első..ha én lennéh a benkő azonnal vezényelném őket 6 honapra..egyből kiderülne mi is az igazsag..kb fele annyiert ugyanolyan embert is talalni...hajra..1 probat megerne.
Semmi extra. Öreg, megy nyugdíjasnak Floridába. Ez ilyen jutalompozi volt neki, mert 4 éve tamogatta Trumpot zsével.
éppen erről van szó. miert olyan nehéz azt felfogni, hogy nem ott kell laktanyát fenntartani ahol egy albérlet is 150.000 HUF?kuva kényelmes, persze....de ki nem szarja le...szépen fel lehet ülni a vonatra es a cél a nagy büdös alföld..és még mindig nem tudok tullépni a 190 netton..ez kevés?el lehet menni dolgozni mashova...ha kevés a 190 netti..a budosd eletbe..most jol felhuztam magam...bocsánat....mindjart lehiggadok..Mi olyan érhetetlen azon,hogy 2020-at írunk,és nem 1520-at? Hogy a helyőrségek nem középkori végvárak?
de igazad van...legyen pécs és legyen ózd is..Miért pont Nyíregyháza?Miért nem Pécs,vagy Ózd vagy a fene se tudja melyik város?
Amúgy meg azért mert Nyíregyen nem volt légvédelmi rakétás alakulat amikor bezárták a laktanyákat, átköltöztetni meg nem lett volna értelme a fentebb leírtak miatt.
amugy pont nyiregyen volt 1. nyirtelek...de igazad van...legyen pécs és legyen ózd is..
Hogy,mi van?éppen erről van szó. miert olyan nehéz azt felfogni, hogy nem ott kell laktanyát fenntartani ahol egy albérlet is 150.000 HUF?kuva kényelmes, persze....de ki nem szarja le...szépen fel lehet ülni a vonatra es a cél a nagy büdös alföld..és még mindig nem tudok tullépni a 190 netton..ez kevés?el lehet menni dolgozni mashova...ha kevés a 190 netti..a budosd eletbe..most jol felhuztam magam...bocsánat....mindjart lehiggadok..
A mai fiatlok kiröhögnek 190 nettóval, aki értelmes szabolcsból is simán elmegy máshova dolgozni ahol megfizetik normálisan, főleg ha van egy minimális nyelvtudása meg egy értelmes szakmája.éppen erről van szó. miert olyan nehéz azt felfogni, hogy nem ott kell laktanyát fenntartani ahol egy albérlet is 150.000 HUF?kuva kényelmes, persze....de ki nem szarja le...szépen fel lehet ülni a vonatra es a cél a nagy büdös alföld..és még mindig nem tudok tullépni a 190 netton..ez kevés?el lehet menni dolgozni mashova...ha kevés a 190 netti..a budosd eletbe..most jol felhuztam magam...bocsánat....mindjart lehiggadok..
minek számolgatsz ha NEM eladó??? mit nem lehet ezen megérteni? van tegyük fel valamelyik raktárukban még 120 darab, oké mit kezdesz vele ha nem eladó? "hallod tesóm legyen már eladó" betalálások vagy mi? ott a link, én mondtam hogy 15 eladó harckocsijuk van/volt 2015-ben, mutass valamit Te is hogy alátámaszd azt hogy hol van az a 140 harckocsi, és ha elrohadtak? és ha át lettek alakítva? és ha már rég szétvágták őket? vagy ha csak szimplán NEM eladó az se segít értsd már meg... nem úgy működik hogy nekik még tuti van ennyi ezért majd odamegyünk és eladják
Nem-nem! Több forrásból is azt olvastam, hogy nem lett az összes A4 A5-re húzva. Az más kérdés, hogy lehet, hogy átalakították őket más funkciójárműnek.
Abban igazad lehet, hogy már nincs nekik, merthogy nem a lengyeleknek ment a maradék A5+A6, hanem Kanadának (a németek egy párral szálltak csak be a kanadai rendelésbe).
A lengyelek a német maradék A5-ösöket kapták meg.
Engem az kavart meg, hogy a legtöbb forrásban a lengyelek és a kanadaiak beszerzéseit is mind "German surplus"-nak emlegetik.
Mindazonáltal az biztos, hogy eszembe sem jutna A5 alatti gépeket idehozni, azokat is csak akkor, ha masszívan megéri őket anyagilag átvenni, és A7+-ra upgradelni.
A5-A6 meg ezek szerint tényleg nem igazán elérhető.
Mert amikor arrol dontottek melyik helyorseg marad melyik megy. Meg eszakdunantul nem volt ennyire felkapott hely. Tata elonyere szolgalt bp kozelsege igy anno ugy gondoltak hogy a hianyzo allomamyt bp rol at lehet vezenyelni hisz 1-1,5 ora alatt ott lehet menni meg akar napi ingazasra is alkalmas... Persze bp berek is az egekbe szoktek.... Ez van.éppen erről van szó. miert olyan nehéz azt felfogni, hogy nem ott kell laktanyát fenntartani ahol egy albérlet is 150.000 HUF?kuva kényelmes, persze....de ki nem szarja le...szépen fel lehet ülni a vonatra es a cél a nagy büdös alföld..és még mindig nem tudok tullépni a 190 netton..ez kevés?el lehet menni dolgozni mashova...ha kevés a 190 netti..a budosd eletbe..most jol felhuztam magam...bocsánat....mindjart lehiggadok..
...és tervei.A mai fiatlok kiröhögnek 190 nettóval, aki értelmes szabolcsból is simán elmegy máshova dolgozni ahol megfizetik normálisan, főleg ha van egy minimális nyelvtudása meg egy értelmes szakmája.
amugy pont nyiregyen volt 1. nyirtelek...
ebben nincs igazad. tucatjával tudok hozni példát ha kéred....és tervei.
hát mi a bánat volt?Mi?Az nem légvédelmi alakulat volt.
4db egy platon...hát mi a bánat volt?
sz200-asok ha jol emlékszem
91-ig volt ott légvédelmi alakulat.Mi?Az nem légvédelmi alakulat volt.
és csak csendben mondom hogy szerintem ma is az...kibaszott nagy radarok, meg a többi...4db egy platon...
Nyírtelek a honvédség központi inkurrencia raktára (roncstemető)és csak csendben mondom hogy szerintem ma is az...kibaszott nagy radarok, meg a többi...