Csak meglepődtem, hogy még ezt is ez a cég tolja. Kint a büfét is ők működtetik?
Ha egyszer egy üzlet beindul... akkor minden Airbus és Rheinmetall lesz
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak meglepődtem, hogy még ezt is ez a cég tolja. Kint a büfét is ők működtetik?
A világ egyik legcombosabb haditechnikai vállalatáról beszélünk annyi féle leányvállalattal mint a szemét.
Nembaj majd mi megtoljuk egy kicsit a szekerüket!A bevételek nézve meglepően kicsi cég a RM a többi ismert névhez mérve. Nincs benne az első 30ban a legnagyobbak listáján.
Mit szólsz az új magyar sisakhoz?Láttad te a sisakjukat az elmúlt 25 évben? Konkrétan a a nyugati sisakok jórészt a stalhhelm formavilágot követik, már amelyiknek nincs lecsípve a fülrésze. Az angolok használtak egy darabig ilyen golyó forma retteneteket, de őkis áttértek a Virtus rendszerrel erre a formára.
Ha a többi vállalat lehetőségeit is korlátozná a német állam ők sem ott állnának ahol.A bevételek nézve meglepően kicsi cég a RM a többi ismert névhez mérve. Nincs benne az első 30ban a legnagyobbak listáján.
Ez az M92.Amit nézegettem németekről videókat azokban vagy a sapkájukban vagy az M92-ben vagy ops-core-hoz hasonló cuccban voltak.
Szeressük.Mit szólsz az új magyar sisakhoz?
https://combatgear.blog.hu/2019/12/10/csapatproban_az_uj_vedomelleny_es_sisak
Nem gond a midcut fazon? A fül védelme nem elégtelen?Szeressük.
Nézegetem a BW dandárok szerkezetét, hát... szerintem 218 harcjármű az inkább két dandár. Ha lesz 8x8, akkor meg főleg.Ne értsd úgy egyelőre, majd idővel kiderül. 218 az 1 dandárnyi erő, dandár viszont 2-van. Még ha pl a vegyisugár felderítő verziókat, illetve a műszaki mentő verziókat meg hasonlókat a BTR-ből átpakoljuk kebabra akkor is kevés.
Szóval vagy utánrendelés vagy pedig egy költséghatékonyabb típus még kell.
Nagyon sok hadsereg el is hagyja és high cutra vált mostanában. (lengyelek pl)Nem gond a midcut fazon? A fül védelme nem elégtelen?
Nem gond a midcut fazon? A fül védelme nem elégtelen?
Nagyon sok kiegészítő feladatra tökéletes a kebabos. Pl. híradó, vegyi felderítő, sima felderítő, különböző EW rendszerekhez platform és sorolhatnám.Nézegetem a BW dandárok szerkezetét, hát... szerintem 218 harcjármű az inkább két dandár. Ha lesz 8x8, akkor meg főleg.
Meg nehogymá' a kebabos legyen az új BTR.
Annak igen, de apc-nek talán nem.Nagyon sok kiegészítő feladatra tökéletes a kebabos. Pl. híradó, vegyi felderítő, sima felderítő, különböző EW rendszerekhez platform és sorolhatnám.
Azt nem említettem direkt kiemeltem a support szerepkörű BTR-eket.Annak igen, de apc-nek talán nem.
Világvége, Zalaegerszeg, egy ill két műszak, gyártósori össeszerelő 250E +pótlékok,
1.) a mostani btr-ekbe sincs elég ember, a feltöltés idővel lesz meg
2.) haha ilyen infó sose fog kimenni, kb majdnem 600 érkezett 90 után, ennyi infó van
Jelen esetben nem, de nem nagyon lennék meglepve, tekintve hogy az első adag lassan 20 éves lesz.
Jó hallani! Milyen tapasztalataid vannak eddig a személyi felszerelés minőségével kapcsolatosan?Szeressük.
OFFcsaxólok, ezeket a sorokat húsz éve írták le.