Csak meglepődtem, hogy még ezt is ez a cég tolja. Kint a büfét is ők működtetik?![]()
Ha egyszer egy üzlet beindul... akkor minden Airbus és Rheinmetall lesz

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak meglepődtem, hogy még ezt is ez a cég tolja. Kint a büfét is ők működtetik?![]()
A világ egyik legcombosabb haditechnikai vállalatáról beszélünk annyi féle leányvállalattal mint a szemét.
Nembaj majd mi megtoljuk egy kicsit a szekerüket!A bevételek nézve meglepően kicsi cég a RM a többi ismert névhez mérve. Nincs benne az első 30ban a legnagyobbak listáján.
Mit szólsz az új magyar sisakhoz?Láttad te a sisakjukat az elmúlt 25 évben? Konkrétan a a nyugati sisakok jórészt a stalhhelm formavilágot követik, már amelyiknek nincs lecsípve a fülrésze. Az angolok használtak egy darabig ilyen golyó forma retteneteket, de őkis áttértek a Virtus rendszerrel erre a formára.
![]()
![]()
![]()
Ha a többi vállalat lehetőségeit is korlátozná a német állam ők sem ott állnának ahol.A bevételek nézve meglepően kicsi cég a RM a többi ismert névhez mérve. Nincs benne az első 30ban a legnagyobbak listáján.
Ez az M92.Amit nézegettem németekről videókat azokban vagy a sapkájukban vagy az M92-ben vagy ops-core-hoz hasonló cuccban voltak.
Szeressük.Mit szólsz az új magyar sisakhoz?
https://combatgear.blog.hu/2019/12/10/csapatproban_az_uj_vedomelleny_es_sisak
Nem gond a midcut fazon? A fül védelme nem elégtelen?Szeressük.
Nézegetem a BW dandárok szerkezetét, hát... szerintem 218 harcjármű az inkább két dandár. Ha lesz 8x8, akkor meg főleg.Ne értsd úgy egyelőre, majd idővel kiderül. 218 az 1 dandárnyi erő, dandár viszont 2-van. Még ha pl a vegyisugár felderítő verziókat, illetve a műszaki mentő verziókat meg hasonlókat a BTR-ből átpakoljuk kebabra akkor is kevés.
Szóval vagy utánrendelés vagy pedig egy költséghatékonyabb típus még kell.
Nagyon sok hadsereg el is hagyja és high cutra vált mostanában. (lengyelek pl)Nem gond a midcut fazon? A fül védelme nem elégtelen?
Nem gond a midcut fazon? A fül védelme nem elégtelen?
Nagyon sok kiegészítő feladatra tökéletes a kebabos. Pl. híradó, vegyi felderítő, sima felderítő, különböző EW rendszerekhez platform és sorolhatnám.Nézegetem a BW dandárok szerkezetét, hát... szerintem 218 harcjármű az inkább két dandár. Ha lesz 8x8, akkor meg főleg.
Meg nehogymá' a kebabos legyen az új BTR.
Annak igen, de apc-nek talán nem.Nagyon sok kiegészítő feladatra tökéletes a kebabos. Pl. híradó, vegyi felderítő, sima felderítő, különböző EW rendszerekhez platform és sorolhatnám.
Azt nem említettem direkt kiemeltem a support szerepkörű BTR-eket.Annak igen, de apc-nek talán nem.
Világvége, Zalaegerszeg, egy ill két műszak, gyártósori össeszerelő 250E +pótlékok,
1.) a mostani btr-ekbe sincs elég ember, a feltöltés idővel lesz meg
2.) hahailyen infó sose fog kimenni, kb majdnem 600 érkezett 90 után, ennyi infó van
![]()
Jelen esetben nem, de nem nagyon lennék meglepve, tekintve hogy az első adag lassan 20 éves lesz.
Jó hallani! Milyen tapasztalataid vannak eddig a személyi felszerelés minőségével kapcsolatosan?Szeressük.
OFFcsaxólok, ezeket a sorokat húsz éve írták le.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..