Jó helyen van ő ott ahol van! Reménykedtem benne ha nyerik a választást őt megtartják!szerintem fel, de minimum stagnál.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jó helyen van ő ott ahol van! Reménykedtem benne ha nyerik a választást őt megtartják!szerintem fel, de minimum stagnál.
Ez biztos ? Én nem ezt értettem ki... Hanem hogy a két kormány időszak közt ő most csak igazgató egyenlőre ... Ami eddig is volt , de mivel meg nincs uj kormany ezert nem lehet meg ujra kormany biztos se , majd ha van uj kormany akkor lehet ujra kormany biztos is ...Maróth Nemzeti fegyverzeti igazgató lesz a következő kormányban, nem kormánybiztos.
Nem.Azt nem mondták a bázisugrásban tippre össze fogja a V.E.X-t meg a VÜB-T
Pontosan.Ez biztos ? Én nem ezt értettem ki... Hanem hogy a két kormány időszak közt ő most csak igazgató egyenlőre ... Ami eddig is volt , de mivel meg nincs uj kormany ezert nem lehet meg ujra kormany biztos se , majd ha van uj kormany akkor lehet ujra kormany biztos is ...
Akkor lehet, hogy én értelmeztem félre... nekem úgy tűnt mintha ez már az új kormányba lenne a pozíciójaEz biztos ? Én nem ezt értettem ki... Hanem hogy a két kormány időszak közt ő most csak igazgató egyenlőre ... Ami eddig is volt , de mivel meg nincs uj kormany ezert nem lehet meg ujra kormany biztos se , majd ha van uj kormany akkor lehet ujra kormany biztos is ...
Elsőre jól hangzik, de gyakorlatban ez mit jelenthet?
Ez a riporter iszonyatos! Közbevág, beledumál nem hagyja, hogy végig mondja! Hebrencs és még hülye is hozzá! Szörnyű
Miről tárgyalunk Izraellel?
- Múlt héten volt Szlovákiában LYNX teszt lövészet amit mi is megnéztünk és pozitív volt a benyomás, és tetszett a szlovákoknak
- Legjobb ajánlat a LYNX a szlovákoknak @PavolR Készülj a LYNX-re is Mást is ajánlunk a szlovákoknak nem csak LYNX-et (Gidrán? )
- Cél a szlovák hadiipart összekötni a magyarral
- eredeti terv volt, hogy a csehek és a szlovákok is beszállítanak a LYNX-be
- V.E.X. célja összefogni a magyar hadiipari cégeket (nem csak államit)
- több jelentkező is van a magyar termékekre Európán belül is
- Gidrán nem magyar termék jelen pillanatban
- Gazsi szigorú D) nem volt hajlandó bohócot csinálni belőlünk amikor kezdtük a Zrínyit ezért nem mentünk semmilyen kiállításra
- Izraellel tárgyalunk eladásról a hadonaszos
- Gazsi gyorsítaná a fejlesztési folyamatokat
- 10 ember dolgozik a kiállításon napi 4-5 delegáció jön a magyar standhoz
- Jó helyre mentek a hadiipari fejlesztésekkel, el tudnak számolni a pénzel a Magyar embereknek
Azt nem mondta, csak annyit mondott, hogy Izrael valamit vásárolni akart tőlünkMiről tárgyalunk Izraellel?
Nem kell bexarni. Ez csak az első lépcső.
Következőben felvásároljukNem kell bexarni. Ez csak az első lépcső.
Az Elbitet meg a Rafaelt is! Csak még nem tudják!Következőben felvásároljuk
Jah, nem. Az előző kormány által kinevezett kormánybiztosok mandátuma a választással lejárt. Ez csak ipyen átmeneti változás.Maróth most elvileg Nemzeti fegyverzeti igazgató.. úgy mondták mintha ez már az új kormányba betöltött pozíciója van
Nem erre gondoltam.Következőben felvásároljuk
Remélem jól járunk ha nyer a Lynx a szlovák tenderen és korábbi félelmeink alaptalannak bizonyulnak!Nem erre gondoltam.
De arra azért kíváncsi vagyok, ha és amennyiben, ki lesz a tulajdonosa a határ menti Lynx gyárnak. RM / RM Hu / esetleg kiegészülve a szlovák résztulajdonnal
Szerintem RM Hu mivel a magyar állammal együtt nyújtották be az ajánlatot a tenderreNem erre gondoltam.
De arra azért kíváncsi vagyok, ha és amennyiben, ki lesz a tulajdonosa a határ menti Lynx gyárnak. RM / RM Hu / esetleg kiegészülve a szlovák résztulajdonnal
Ha jól tudom, akkor Maróth korábban is viselte ezt a titulust. Csak ez nem kormánytisztség, így ez nem került hatályon kívül az előző kormány mandátumának lejártával.Jah, nem. Az előző kormány által kinevezett kormánybiztosok mandátuma a választással lejárt. Ez csak ipyen átmeneti változás.
De legalább lelkes!!!Ez a riporter iszonyatos! Közbevág, beledumál nem hagyja, hogy végig mondja! Hebrencs és még hülye is hozzá! Szörnyű
Ami nekem még feltűnt. A szlovák teszteken 3 gép maradt. Ugyanaz mint a cseh trio. A lengyelek kiestek. (volt ötödik pályázó??) Valszeg a lövésztesztekre nem mentek el.
- Múlt héten volt Szlovákiában LYNX teszt lövészet amit mi is megnéztünk és pozitív volt a benyomás, és tetszett a szlovákoknak
- Legjobb ajánlat a LYNX a szlovákoknak @PavolR Készülj a LYNX-re is Mást is ajánlunk a szlovákoknak nem csak LYNX-et (Gidrán? )
- Cél a szlovák hadiipart összekötni a magyarral
- eredeti terv volt, hogy a csehek és a szlovákok is beszállítanak a LYNX-be
- V.E.X. célja összefogni a magyar hadiipari cégeket (nem csak államit)
- több jelentkező is van a magyar termékekre Európán belül is
- Gidrán nem magyar termék jelen pillanatban
- Gazsi szigorú D) nem volt hajlandó bohócot csinálni belőlünk amikor kezdtük a Zrínyit ezért nem mentünk semmilyen kiállításra
- Izraellel tárgyalunk eladásról a hadonaszos
- Gazsi gyorsítaná a fejlesztési folyamatokat
- 10 ember dolgozik a kiállításon napi 4-5 delegáció jön a magyar standhoz
- Jó helyre mentek a hadiipari fejlesztésekkel, el tudnak számolni a pénzel a Magyar embereknek