Produktion von Aknagranat -
Az új dolgok: Rábánál a gidrán mellet teherautó is megjelent. megjelent a carcal 4x4 és a natter Jövő év második felébe indul a dnd csőcsőgyártás
Én nem tudok németül, de tuti hogy nem így van germányul!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Produktion von Aknagranat -
Az új dolgok: Rábánál a gidrán mellet teherautó is megjelent. megjelent a carcal 4x4 és a natter Jövő év második felébe indul a dnd csőcsőgyártás
Caracal 4x4 Zalaegerszeg, RGW Kaposvár, Nemzeti forgószárnyas MRO képesség, Arzenál és várpalotai kapacitás számok... sok-sok kis apró adat és érdekesség.
És úgy néz ki, hogy a Rába rakja össze a honvédség teherautóit is.Caracal 4x4 Zalaegerszeg, RGW Kaposvár, Nemzeti forgószárnyas MRO képesség, Arzenál és várpalotai kapacitás számok... sok-sok kis apró adat és érdekesség.
Egy szuper titkos, a prezi készítői számára bizonyára elérhetetlen alkalmazás: a Google Fordító szerint az aknagránátot Mörsergranate néven emlegetik a germánok.Produktion von Aknagranat -
Én nem tudok németül, de tuti hogy nem így van germányul!
A Caracalt konkrétan tudjuk hogy nálunk gyártódik?Caracal 4x4 Zalaegerszeg, RGW Kaposvár, Nemzeti forgószárnyas MRO képesség, Arzenál és várpalotai kapacitás számok... sok-sok kis apró adat és érdekesség.
Alapvetően nekem nincs bajom azzal, ha egy cikket a 444-en, vagy az origón kell is olvasnom.444 úgyhogy sejthetjük miről szól.
Èn a pisztolyról sok rosszat eddig(nehèz/nagy p09 ) nem nagyon hallottam.
A karabèly ès gèppisztoly más kèrdès.
Bár a karabèlynál a külsős tárak, ès a lőszer is rendesen bejátszott.
De pletyka szinten sajna nagy volt a hullámzás a minősègben a legyártott fegyvereknèl.
Szerintem a nintendo battle city-s tank azokat akarja jelölni.Szerintem az ábrán csak úgy általánosságban jelöli a harcjárműveket...érdekes hogy se KF41 se KF51 nincs rárajzolva...
Az első képen is ott van a Caracal 4x4, és mellé van írva hogy exportra. A harmadik képen meg fel van sorolva a Zalaegerszegen gyártott eszközök között.A Caracalt konkrétan tudjuk hogy nálunk gyártódik?
Szerintem az ábrán csak úgy általánosságban jelöli a harcjárműveket...érdekes hogy se KF41 se KF51 nincs rárajzolva...
Kecskemét az, ha jobban megnézed... nem arról volt szó korábban hogy ez Ferihegyen lesz?Kiskunfélegyházán mi az a KC-390 MRO/CAMMO ?
Igen, megzavart, hogy a repülőgép ikon az Kiskunfélegyházához van közelebb...Kecskemét az, ha jobban megnézed... nem arról volt szó korábban hogy ez Ferihegyen lesz?
A klaszter háromszögek kicsit megváltoztak a korábbi tervekhez viszonyítva...Igen, megzavart, hogy a repülőgép ikon az Kiskunfélegyházához van közelebb...
Többről volt szó szerintem is.Nem karcsú a Várpalotai gyár tervezett kapacitása?
Nyírtelekhez még mindig nem tudtak odaírni semmi konkrét dolgot, ezek szerint nem nagyon alakul a radargyártás izraeli-német együttműködéssel...
Főleg, hogy az Elták itt vannak! Egy részük!Nyírtelekhez még mindig nem tudtak odaírni semmi konkrét dolgot, ezek szerint nem nagyon alakul a radargyártás izraeli-német együttműködéssel...
OptimistákÉrdekes, hogy beleraktak egy csomó mindent a prezikbe amikről az új hadiiparfejlesztési főninek kell majd rábólintani és korántsem biztos, hogy úgy lesz.
Akkor hamarosan megy bobo ?Érdekes, hogy beleraktak egy csomó mindent a prezikbe amikről az új hadiiparfejlesztési főninek kell majd rábólintani és korántsem biztos, hogy úgy lesz.
Dehogy, a gazdasàgfejlesztési minisztériumhoz került a hadiiparfejlesztés (nagy márton)Akkor hamarosan megy bobo ?