???Mivel lehetünk még kint?
- gestamen ?
Nem hinnem hogy ilyen protokkal lenne ertelme hazalni.Nem tudom én se azért van ? jel a végén
Ahh, pedig az a Zetor Gerlach 4x4...Turra toronnyal azt is (LoL), ...úgy elképzeltem@PavolR Kezdj barátkozni a gondolattal, hogy nagy eséllyel lesz Gdránotok,![]()
Hát azért durva lenne úgy haknizni vele, hogy még mi se vettük megKar hogy NMS-t nem vittek.![]()
Latogass mar el a honvedelem oldalara.Hát azért durva lenne úgy haknizni vele, hogy még mi se vettük meg![]()
hivatalosan még nem mondták ki, hogy megvettük és nem is rendszeresítette még az MHLatogass mar el a honvedelem oldalara.![]()
Mivel lehetünk még kint?
Más van még ?
- aknavetős Gidrán
- HDS az aknavetőivel
- continest
- felderítő változatú Gidrán, vagy csak a pro patria ?
- gestamen ?
- Gepárd M6 LYNX??
Egész jó ez a VEX logó!![]()
Ahogy látom egy helyen van az vagyunk az RM-el meg a Nurol-al
Ahun van egy Lynx Spike-al a tetején...!
Írok Maróthnak. Legközelebb muszáj leszek én castingolni.De hosztesszlányoknak találhattak volna csinosabbakat is.
De hogy épp a Védelmi Export Ügynökség (VEX)-nek nem sikerült egy angol szavak rövidítéséből álló nevet kitalálni, amikor itt igazán indokolt lenne... ellentéteben a HEPA/HIPA és hasonlóknál.Egész jó ez a VEX logó!
Már azzal is elégedettek lehetünk, ha a VSZ-inkurrenciára találnak vevőt...De hogy épp a Védelmi Export Ügynökség (VEX)-nek nem sikerült egy angol szavak rövidítéséből álló nevet kitalálni, amikor itt igazán indokolt lenne... ellentéteben a HEPA/HIPA és hasonlóknál.
Szerintem ezzel nincs gond,...nem feltétlenül kell mindenben az angolt majmolni. A röviditése és a logó is korrektül meg van csinálva, a nevét legalább angol szövegkörnyezetben is le kell irni magyarul,...ennyihez meg igazán hozzászokhat a nemzetközi szaksajtó.De hogy épp a Védelmi Export Ügynökség (VEX)-nek nem sikerült egy angol szavak rövidítéséből álló nevet kitalálni, amikor itt igazán indokolt lenne... ellentéteben a HEPA/HIPA és hasonlóknál.
Első keresésere csak a VEX Robotics-t dobta ki hasonló névnek a Google. És van olyan angol jelentése a szónak hogy bosszant, nyugtalanít.Szerintem ezzel nincs gond,...nem feltétlenül kell mindenben az angolt majmolni. A röviditése és a logó is korrektül meg van csinálva, a nevét legalább angol szövegkörnyezetben is le kell irni magyarul,...ennyihez meg igazán hozzászokhat a nemzetközi szaksajtó.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..