Teljes dezinformáció a népnek, de nehogy azt gondoljuk, hogy ellenünk viselnek háborút.Meg mindent is mindennel.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Teljes dezinformáció a népnek, de nehogy azt gondoljuk, hogy ellenünk viselnek háborút.Meg mindent is mindennel.
Már én is, mert azt nem a Nurol Makina Hungary a Heros kaposvári üzemében végzi, oder?Itt nyilván a ht divisionre gondol csak osszevkerte az RMel
Ht division a heros uzemébeMár én is, mert azt nem a Nurol Makina Hungary a Heros kaposvári üzemében végzi, oder?
Igazad van.Ht division a heros uzemébe
Igen, meg ő promózza, meg gondolom a törökök azon a cégen keresztül intéznek mindentIgazad van.
Most már csak azt mondd meg, mit csinál a Nurol Makina Hungary?
Ő lesz a résztulajdonos a Rábával közös cégben?
az SA85M egy AK kinézetű, de valójában sorozatlövésre alkalmatlan vadászfegyver volt? WTF?!
Ez megint semmi"Építve a folyamatosan fejlődő kereskedelmi és ipari kapcsolatokra, a magyar - dél-koreai kapcsolatrendszer erősítésének igénye a védelempolitika ️, a védelmi ipar és a védelmi innováció területén is megjelent. Imre Porkolab, a VIKI vezérigazgatója 2024. január 9-én ️ fogadta őexcellenciája Hong Kyun Dok nagykövetet és Jeon Kyong-Ihn katonai attasét.
A megbeszélés fókuszában a két ország közötti védelmi innovációs együttműködés állt. Megállapításra került, hogy az együttműködési területek széles spektruma áll rendelkezésre. A VIKI a közelmúltban nyitott a dél-koreai partnercégek irányában, a nagykövet segítséget ígért az együttműködés elmélyítésére. A felek áttekintették a dél-koreai szervezésű, illetve regionális védelmi kiállításokon és konferenciákon való megjelenés lehetőségeit."
...vagy az egyértelmű megerősítése annak hogy megjött az utasítás fentről, hogy a dél-koreaiakkal kell üzletelni, mert ők hitelre is adnak fegyvert? Ráadásul mindent tudnak amit mi szeretnénk és el is akarják adni.Ez megint semmi
Ebben mi egyértelmű?...vagy az egyértelmű megerősítése annak hogy megjött az utasítás fentről, hogy a dél-koreaiakkal kell üzletelni, mert ők hitelre is adnak fegyvert? Ráadásul mindent tudnak amit mi szeretnénk és el is akarják adni.
Maróth idejében még az volt a mondás, hogy nem veszünk semmi koreait, mert messze vannak és csak mi rendszeresítenénk ilyet a környéken. Úgy tűnik, megváltoztak a dolgok.Ebben mi egyértelmű?
Ugyanazt tudják a törökök is, és eddig sem ők voltak a sikeres együttműködés kerékkötői.Maróth idejében még az volt a mondás, hogy nem veszünk semmi koreait, mert messze vannak és csak mi rendszeresítenénk ilyet a környéken. Úgy tűnik, megváltoztak a dolgok.
Nem tudom, szerintem ez egy pofavizit volt, a szokásos.Maróth idejében még az volt a mondás, hogy nem veszünk semmi koreait, mert messze vannak és csak mi rendszeresítenénk ilyet a környéken. Úgy tűnik, megváltoztak a dolgok.
Szia,az SA85M egy AK kinézetű, de valójában sorozatlövésre alkalmatlan vadászfegyver volt? WTF?!
Én is éppen mondani akartam, remélem mindenki számára tartalmas megbeszélés volt, és egyetértettek abban, hogy legközelebb alá fognak írni egy szándéknyilatkozatot arról, hogy valamit bizony tenni kellene.Aláírják a 23. együttmüködési nyilatkozatot?
Lehet. De a koreaiak most partnereket keresnek az új vadaszgepprojektjükhöz, aminek sorozatgyártása most indul.Aláírják a 23. együttmüködési nyilatkozatot?
Ha valamit akarunk ilyen téren a koreaiaktól, és ennek kapcsán szeretnénk valamit lecsípni a gyártásból, akkor ezt most kell elintézni. A sorozatgyártás még nem kezdődött el. Ebbe az ügybe be lehetne tolni mind az Aero-t (és annak akár egy idehaza települő új üzemét), mind az Airbus Hungary gyárát (meg persze a felületkezelő üzemet is).Lehet. De a koreaiak most partnereket keresnek az új vadaszgepprojektjükhöz, aminek sorozatgyártása most indul.
A dél-koreai KF-21 repülőgépek sorozatgyártásba kerülnek. Lengyelország érdeklődik
Jihokorejský letoun pro vybojování vzdušné nadvlády KF-21 do sériové výroby. Zájem má Polsko
V roce 2001 Jižní Korea oznámila záměr vyvinout vlastní stíhací letoun, který by nahradil dosluhující americké stroje F-4 Phantom a F-5 Tiger používané jejím letectvem. Zrodila se idea letounu KF-21, který vstupuje do fáze sériové výroby.www.securitymagazin.cz
Ha valamit akarunk ilyen téren a koreaiaktól, és ennek kapcsán szeretnénk valamit lecsípni a gyártásból, akkor ezt most kell elintézni. A sorozatgyártás még nem kezdődött el. Ebbe az ügybe be lehetne tolni mind az Aero-t (és annak akár egy idehaza települő új üzemét), mind az Airbus Hungary gyárát (meg persze a felületkezelő üzemet is).
Akár részegység, akár csak egyes alkatrész szinten be lehetne lépni az ügybe.
Nekem meggyőződésem, hogy ez a gép minimum 3-400-as példányszámban fog elkészülni. Egy ilyen sorozat legyártása kapcsán, ha csak 10-20%-ban is be tudnánk szállni, már az is hatalmas lépés lehetne.
Továbbra is komoly kérdés marad a felhasznált amerikai IP.