Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
72 014 594 forint
Ez kb $200k - egy evre, az egesz irodara? Mert arra nagyon karcsu. Ha csak a szakdiplomata fizujara, akkor meg (gondolom) eppenponteleg...
Egy összefoglaló videó a rendezvényről...Magyarország 2010 után kezdte el a védelmi iparának újjáépítését, így az elmúlt évek fejlesztései hozzájárulnak az ország biztonságához, valamint reményeik szerint a következő években a növekvő exportnak köszönhetően a GDP gyarapodásához is – mondta nyitóbeszédében Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a Hungarian Defense Industry Summit védelmi ipari nemzetközi konferencián...
A világ minden szeglétébe vinnének a magyar fegyverekből
Jelenleg még a magyar GDP-nek csak egy alacsony hányadát adja a védelmi ipar, ez azonban hamarosan megváltozhat – jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a Hungarian Defense Industry Summit hadiipari konferencián.www.economx.hu
https://www.medirlab.hu/ a vex oldalarolNem a VEX?
Kibővítette és új alapokra helyezte korábbi együttműködési megállapodását a Honvédelmi Minisztérium (HM) és a Pécsi Tudományegyetem.
Korábban a PTE Műszaki és Informatikai Karának hallgatói fejlesztettek ki katonai forgózsámolyt a honvédség megbízásából. Ez a különleges szerkezet katonai terepjáróra szerelhető és kollektív fegyverek működtetésére, valamint köríves mozgatására egyaránt alkalmas.
Az újabb megállapodás magában foglalja a toborzás, az oktatatás, valamint a tudományos, a védelmi innovációs és kutatási, fejlesztési területeken való együttműködést. Kiemelt területe a katonai egészségügy és hadtudomány, továbbá hangsúlyosan a sport- és rekreációs szakemberek képzése. Utóbbi annak érdekében, hogy testileg-lelkileg egészséges, fizikailag fitt ifjúság nevelődjön – olvasható a PTE a rendezvény kapcsán kiadott sajtóanyagában.Megerősítette együttműködését a Honvédelmi Minisztérium és a Pécsi Tudományegyetem
Kibővítette és új alapokra helyezte korábbi együttműködési megállapodását a Honvédelmi Minisztérium (HM) és a Pécsi Tudományegyetem (PTE). Az erről szóló megállapodást a sajtó képviselői előtt írták alá kedden a baranyai vármegyeszékhelyen.hirado.hu
Azért az oroszos dolgot feltétlenül kell építeni az elmékbe. Azért nem vesznek rejjnmetáll ifv-t, mer' az oroszok.Ettől azért többet vártam. Persze megrendelések nélkül nincs üzlet.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...-keszultseg-vergodik-a-magyar-hadiipar-690653
A Hirtenberger bevétele is kiábrándító. Persze saját megrendelések nélkül nem is csoda!
A magyar Hirtenberger Defence System (korábban HDT) Kft. nem azonos az osztrák céggel!Ettől azért többet vártam. Persze megrendelések nélkül nincs üzlet.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...-keszultseg-vergodik-a-magyar-hadiipar-690653
A Hirtenberger bevétele is kiábrándító. Persze saját megrendelések nélkül nem is csoda!
A nagyon rossz adatok idején még nem volt háború helyette mindenki a COVID-tól félt...Ettől azért többet vártam. Persze megrendelések nélkül nincs üzlet.
A magyar Hirtenberger Defence System (korábban HDT) Kft. nem azonos az osztrák céggel!
Az osztrák cégnek jól megy bolt!
Ha jól értem, akkor a magyar Hirtenberger a várpalotai lőszergyárkomplexum aknagránát gyártó részét építi és működteti majd.Remélem nem az lesz a magyar Hinterbergerrel, ami a Rába katonai teherautóknál volt!
Megfelelő minőség és megrendelések nélkül ez sem fog működni. Kis szériával nem lehet versenyezni, nagyobb megrendelések áraival, minőségével. És mint látható, a magyar rendelés számaiban nem igazán lehet bízni, mert csak akkor van rá keret, ha tényleg akarják.