Csak vagy nem értetted meg, vagy nem olvastad végig.Te felvetettél valamit arra reagáltam.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak vagy nem értetted meg, vagy nem olvastad végig.Te felvetettél valamit arra reagáltam.
Amit harcban kapsz sehogy sem lehet szimulálni.És hogyan tervezed szimulálni azt, hogy egy raj védelemben harcol egy harckocsi szakasszal? Fogsz egy harckocsi szakaszt és rálövetsz a rajra? Mert amiről te beszélsz annak az a hátránya még a MILES-hez hasonló rendszerek használatával együtt is, hogy gyakorlatilag semmilyen formában nem jelenik meg az ellenség tüze "rajtad", csak pittyegést hallasz, ha eltaláltak vagy közel repkednek a lézernyalábok.
Látom fingod sincs bármilyen kiképzés/oktatás lényegéről. Szerencsére nincs is semmi közöd hozzájuk!Amit harcban kapsz sehogy sem lehet szimulálni.
Talán a második vh-s, disznóbeles, géppuskaropogásos gyakorlatok voltak a legközelebb hozzá.
A többit meg hadjuk is, mert csak szar napom lesz.
Szerintem dudi sem gondolja azt, hogy teljes mértékben le lehet szimulálni.Amit harcban kapsz sehogy sem lehet szimulálni.
És az orosz test mellett puffogtatós, stresszes gyakorlatok mennyire vannak közel szerinted?Talán a második vh-s, disznóbeles, géppuskaropogásos gyakorlatok voltak a legközelebb hozzá.
Félre ne érts, nem tagadom a vr jelentőségét, de a helye és szerepe fontos. El tudom képzelni a MANPAD kezelők oktatásánál, a hk irányzók felkészítésénél stb.Csak vagy nem értetted meg, vagy nem olvastad végig.
A harckocsinak van saját szimulátora minek annak VR?Félre ne érts, nem tagadom a vr jelentőségét, de a helye és szerepe fontos. El tudom képzelni a MANPAD kezelők oktatásánál, a hk irányzók felkészítésénél stb.
A célfelderítést gyakorolhatja, de írhattam volna IFV irányzót, JTAC-et, drón kezelőtA harckocsinak van saját szimulátora minek annak VR?
amúgy van AR kiképző anyag a leó meg PZH szerelőknek. Az egész fasza egy valami.A célfelderítést gyakorolhatja, de írhattam volna IFV irányzót, JTAC-et, drón kezelőt
lynxhez is van/lesz ?amúgy van AR kiképző anyag a leó meg PZH szerelőknek. Az egész fasza egy valami.
Van igen.lynxhez is van/lesz ?
szerelési fogásokat, eljárásokat gyakorolni.A harckocsinak van saját szimulátora minek annak VR?
Van. Láttam a szakmai napon.lynxhez is van/lesz ?
A szerelőknek, nem a harckocsizóknak.szerelési fogásokat, eljárásokat gyakorolni.
Légiipari szakmai napokat tartanak csütörtökön és pénteken Békéscsabán, a repülőtéren...
BEOL - Légiipari szakmai napokat tartanak a csabai repülőtéren – galériával, videóval
Légiipari szakmai napokat tartanak csütörtökön és pénteken Békéscsabán, a repülőtéren.www.beol.huSzárnya van, de nem madár, két napra Békéscsaba lett a légiipar fellegvára
A Magyar Légiipari Klaszter és a Békéscsabai SZC immár második alkalommal rendezi meg a Légiipari Szakmai Napok és Pályaválasztási Vásárt a békéscsabai repülőtéren. A kétnapos rendezvényre közel ezer általános- és középiskolás diákot várnak, akik az iparág kínálta lehetőségekkel ismerkedhetnek meg.behir.hu