Egy a biztos, előre dühöngd ki magad. Tapasztalatom szerint az ügyintézésben segít az udvariasság és a nyugodtság.Az a gaz hogy ami elvileg a magam resze azt rendeztem. De jott a navtol egy papir hogy holnap menjek be rendezni a tartozasomat.... /a gaz az egeszbe hogy szeptember vege ota be voltam hivva /kozte volt 5 szunnap amit szinten rendeztem./ fizum nem jott azota a szemelyugyes nem jelentett le hogy szolgalatba vagyok... /idiota utcarol berantott 3 hetes alapkikes fszkalapok mikozben 10+ eve terepen levok nem kerulnek irodara akik megbecsulnek magukat.../ es valoszinunek tartom hogy ez lehet a pakliba..., /de ha ez van akkor egy allami szervezet feketen dolgoztatott.../ teht meg azert is elokerulhetek plussz a kesedelem miatti buntetes... / no meg ugye igy elesek a csoktol a babavarotol es a mostani lakasfelujitos penztol.... Nem hiszem el hogy olyan szerencsetlen vagyok hogy velem meg egy allami ceg is kicseszik mikozbe dolgozok neki...
Ugyhogy esz az ideg /pill.... /holnapig kellene kibirnom akkor kell a navhoz mennem de addig...nem hiszem el hogy olyan szerencsetlen vagyok hogy velem meg egy allami ceg is kicseszik.., igy nem csodalkozom azon hogy semmit nem inteztek az ugyembe ..., se az athelyezesem se az osztondijam se az eloleptetresem mikozbe ajanlast kaptam szolgalati eloljarotol se llando behivas se tamfolyam se programba valo resztvetelt mikozbe 3 hetrs alapkikkel mind megkapja...
Vannak persze eleve rosszindulatú emberek is, anno a NAV-val (akkor még APEH) volt egy kanosszám, azért akartak megbüntetni, mert túlfizettem az adót kb. 10k Forinttal, és nem igényeltem vissza, ezért nem volt nullás az egyenlegem. (nem hittem a szememnek a fenyegetőző levelet olvasva! 100k-s nagyságrendű bírságot lebegtettek...) 3 szabadnapom ment el mire egy értelmes kishölggyel találkoztam a pult túloldalán, aki segített is megoldani a bunkózás helyett... De ha idegességem ráborítva nyitottam volna nála, akkor lehet, hogy ő sem segített volna.