M
molnibalage
Guest
És ennek mi köze van a stadionoknak?Hú de szűk látókörű , rosszindulatú kocka vagy bazzeg ! Borzalom ! Az a mondás meg van , hogy "Épp testben épp lélek !" ? Tudod az egészségügyi helyzetünk javításának egyik alapja a sport
Amúgy vicces, hogy nekem húzod az ívet, amikor világ életemben sportoltam.
Foci (majd elegem lett annak "kultúrájából"...), 20+ éve röplabda, kajakoztam hobbiból és bringázok.
És ehhez hol jönnek azok a létesítmények, amit emberi időben nem lehet használni vagy egyáltalán?, hogy gyerekeink ne kockuljanak be teljesen hanem mozogjanak amennyit csak lehet mert a sportolás / a rendszeres mozgás élet minőséget/egészséget javít . Tehát a sportolási lehetőségek kiterjesztése , kulturáltabbá tétele az nem pénzkidobás te sügér !
Akkor miért van az, hogy saját költségen röplabdáztam mindig?
Bocs, de nem ezt történik.Hanem befektetés a következő generációk egészséges életébe ! Ha ezt nem érted akkor add le a szerelésedet és költözz egy lakatlan szigetre !
Nemzetközi szinten botlábú senkiknek épült egy rakat stadion és a világon fajlagosan több pénz senki nem költ erre a foshalomra, amit magyar futballnak hívnak. Én meg saját költségnem járok este 8-kor lepattant minőségű terembe. Már, ha van.
Az BME sportközpontból is a "versenysport" kút ki minket úgy, hogy legtöbbször valahogy a "versenycsapat" nem jelent meg az edzésen.
De nekünk emiatt lett az fél évtizede bejáratott időpontunk elvéve és járhattunk este fél 9-re. Pénteken...
Miért? Iskolát, kórházat építeni / felújítani tilos?Ha nincs a stadion program akkor ma nincs Magyar , saját építőiparunk
Lásd fent., az ilyen beruházásokat nem megtérülésben mérik hiszen már azon megtérült , hogy megmaradt/túlélt az építő iparunk !
Mi lenne, ha nemzetgazdaságilag hasznos infrát fejlesztenénk?
Én meg remélem, hogy ennyi személyeskedés után kikúrnak innen úgy 6-12 hónapra.Mérnök létedre sötét vagy mint légvágat !
Ami sok, az sok.