Az első videó végén tartok. A pasas ugyebár arany befektetési céget nyom, mivel neki ilyen cége van. A többi folyamat amit ecsetel valóban bizonyos esetekben előjöhet, sőt én már jeleit is látom bizonyos komoly problémáknak.... pl az, hogy 2 évvel ezelőttihez képest ugyanaz a 0 km suzuki ignis 50%-al drágább ma, illetve hogy a két éves használt igniseket a jelenlegi új autó ára alatt 2-300 000 Forinttal kínálják, tehát többmilliós nyereséggel.... engem is arra késztet, hogy rohanjak autót venni, mert ha ez így megy tovább az autók megfizethetetlenek lesznek, ami visszatart tőle az az, hogy kidobott pénz lesz, mert lehet nem lesz benzin, vagy ha lesz, akkor 1000 fölött lesz litere...Alapvető összefüggésekről van szó benne! Csak ajánlani tudom!!
A korábbi évek előrejelzései sajnos valóra váltak. Hatalmas és sokáig elhúzódó válságot jósolnak a szakértők. Már benne vagyunk. Nincs tovább halogatás, nincs tovább megúszásra játszás. Juhász Gergely & Jakab István - VNTV, 2022. július 8.
..
De térjünk vissza az aranyhoz... pár hete az a hír, hogy egymás után teszik behozatali tiltásra a nyugati országok az orosz aranyat... nem vagyok egy aranyguru, de tudom, hogy Oroszország mindig is ezzel fenyegetőzött, hogy az államadósságát bármikor kifizeti gyémántban és aranyban... csak ez azzal járt volna, hogy az árak összeomlanak, ezért nyugat mindig is könyörgött, hogy jujj ne. Erre a kérésre eddig úgy tűnik tekintettel voltak, jelen körülmények között viszont nyilván nem, ezért én azt saccolom, hogy az aranytartalékukat devizára készülnek váltani tömegesen, és egy ilyen nagy tranzakció/folyamatos eladás bizony rendesen hasra véghatja, vagy legalább kilapíthatja az aranytőzsdét. Persze nyilván az oroszoks em hülyék, nyilván ők is a legtöbb pénzt akarják az aranyukért, de minimum el fogják laposítani az árgrafikont, azaz ez az akció ami ellen a nyugat védekezni próbál az orosz arany kitiltásával, a befektetők hozamát fogja apasztani...