Vasárnap voltam boltban,Arheimben (ahol a hid túl messze volt).Zsemlét vettem,mert volt minden másom.10db-os puffancs zsemle csomag 1,05 E.....Nemtudom,otthon mennyi a puffancs zsemle,mert otthon maszek péksékben veszek krumpis kenyeret.Tejet megnézztem,hogy mennyi,mert asszony kérdezte-3,8%os 1,09E.Németben kapni 10db-os főtt tojást (még be is van festve,mint a húsvéti tojás)-és olcsóbb,mint otthon a sima nyers tojás.....Mazsolás zsemle,6db-os (én szeretem,reggeli kávé mellé) 1,29E(és ezek se kicsik.van kisebb változat is,de azt nem kedvelem).Szintén vettem 1kg-os türkys yoghurtot,ami egy tejfől sűrűségű joghurtféleség (nyáron kifejezetten ajánlom,egy üditő,enyhén sós valami,de én spec télen is kedvelem).Nemtudom már pontosan mennyi,de nincs 2E.Spec semmi húsfélét nem vettem,mert van nálam házi kolbász-vadhúsos szalámi-egyébbként meg autohof vendéglőjében kosztolok,benne van a főétkezés a parkoló árban.Nem néztem semmi sütnivalót (van mindenféle előpácolt,natur,akármilyen mit venni szoktam és megsütöm.Ennyi még tellik a nemlétező szakácstudományomtol,hogy megsüssek egy húst,de ippen most nem kellet).
Majd holnap megint elsétálok boltba,ha nem esik (kocsinak annyi,gyári hibás hajtókar szétverte a motort.Tréleren fogom hazavinni,de az meg még otthon van javitás alatt.....Nabravo.Szóval baromira ráérek)