Lefagyott tőle a számítógépem.
Egyszer nekem is(5x nem), valószinúleg memória probléma(kevEs a RAM, vagy sok program fut)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lefagyott tőle a számítógépem.
Nekem az nem világos, hogy egy újratervezett heli, ami kb tudja azt, mint a régi csak mai kiadásban hogy a búbánatba lehet ennyire drága? Régen szuperszámítógépnek nélkül sikerült egy baszott nagy igáslovat összehozni, most meg mi van? Szenvedés.
Nem értem én ezt.
Ahogy feltette a kérdést más is az új KC kapcsán, hogy a Holdra hamarabb jutott el ember a nagy ember beszédétől, mint ahogy egy új tanker elkészült a régi helyett.
Mi folyik itt...?
Lehet. Régi, kicsi számítógép.Egyszer nekem is(5x nem), valószinúleg memória probléma(kevEs a RAM, vagy sok program fut)
Admiral Kuznyecovot megszabadítják a fekete füsttől.
https://topcor.ru/15311-admirala-kuznecova-izbavjat-ot-chernogo-dyma.html?utm_source=warfiles.ru
Ez még a daruomlás, és a tűz előtt készült?
Ez még a daruomlás, és a tűz előtt készült?
Ööö, láttad valaha a Végső Visszaszámlálás című filmet? Az Nimitz 1980-ban pont így nézett ki. Csak itt azért már voltak LCD kijelzők is, ahol használni lehet és lecserélték. Ez egy '80-as évek beli ladik, amivel nem sokat foglalkoztak azóta. Mit vártál tőle?Nem tudom, ezt ismeritek-e, de egy nagyon érdekes FÉLÓRÁS körbejárás a Kuznyecov folyosóin, azaz BELÜL! Nagyon lehangoló látvány, világháborús múzeumhajók modernebbnek néznek ki...
.Ööö, láttad valaha a Végső Visszaszámlálás című filmet? Az Nimitz 1980-ban pont így nézett ki. Csak itt azért már voltak LCD kijelzők is, ahol használni lehet és lecserélték. Ez egy '80-as évek beli ladik, amivel nem sokat foglalkoztak azóta. Mit vártál tőle?
Hát te sem lehetsz már fiatal! Nem semmi hogy vannak itt olyanok akik még azt moziban látták, erőt egészséget! Arról a szovjet ellenfilmrol tudnál valami linket adni?Végső visszaszámlálást. 1983 körül láttam moziban, ráadásul magyar
Cimborám 2011-ben járt ott, csinált fotókat is. Feltöltsem őket?.
San Diegoban bejártam a Midway hordozót, mint múzeumhajót. Épült 1946-ban, kivonták 92-ben, kb amikor a Kuznyecov új hajóként éppen hadrendbe állt (1991). Iszonyatos különbség van a kettő között. Lehet, a Kuznyecov belsejét ezek a borzalmas szinek (halványzöld, halványkék, és főleg a vaniliasárga) is sokat rontják, meg a halványan pislákoló izzós plafonlámpák mindenhol.
.
(Nem kizárt, hogy itt az egész társaságot egybevéve is elsőként láttam a Végső visszaszámlálást. 1983 körül láttam moziban, ráadásul magyar (!) moziteremben, amikor Debrecenben az Akadémiai székház zártkörű moziklubjában leadták. Óriási élmény volt. Kb ezzel egyidőben láttuk nyilvános moziban a szovjet ellenfilmet, a Vészjelzés a tenger alólt, a Kijev hordozóval, hmmm.... az se volt egy kategória, bár aranyos kis film volt.)
.Hát te sem lehetsz már fiatal! Nem semmi hogy vannak itt olyanok akik még azt moziban látták, erőt egészséget! Arról a szovjet ellenfilmrol tudnál valami linket adni?
.Cimborám 2011-ben járt ott, csinált fotókat is. Feltöltsem őket?
.Hát te sem lehetsz már fiatal! Nem semmi hogy vannak itt olyanok akik még azt moziban látták, erőt egészséget! Arról a szovjet ellenfilmrol tudnál valami linket adni?