M
molnibalage
Guest
Nem tartom minden állításomat igaznak számtalanszor tévedtem már. Ellenben az oroszok hordozós üzeme egy olyan gyakori esettel sem tudott mit kezdni, mint kábelszakadás.Ha valakinek ,akárkinek egy hordozója van ,az politikai és gazdasági döntés! Magad mondtad ! Én meg azt nem bírom ha valakinek van egy amúgy hiánypótló és jó müve amit arra használ hogy minden állítását és vélekedését vért pisálva igaznak láttassa ! Olyan ez mikor valamelyik kedvenc háziállatunk a micsodáját nyalogatva tisztálkodik. Nem vagy messiás és igazlátó úgyhogy fejezd ezt be. Van véleménY a tieden kivül is.
- Miért nem döntöttek elég gyorsan? Miért nem volt felelős? Ja, hogy 100% humánfaktor, mert senki nem volt tökös és akik a rendszer megalkották, azok is hibázhattak. A legegyszerűbb nem dönteni és elveszteni egy gépet.
- Hol a túróban volt a készenléti tanker? Ha meg azért nincs ilyen, mert a személyzet nem képes gyakorlottan tankolni, akkor a deck üzemet felesleges erőltetni, mert csak ez lesz belőle...
- Miért nem döntöttek akkor úgy, hogy irány a szárazföld, amint nem találtak felelőst? A pilóta kezdeményező készsége hol volt, hogy akkor azt mondja, hogy "anyátok, inkább parta megyek és leszállok, ha sikerül? Bárhol, akár egy úton is, amit talál. Megmentett volna egy soktízmilliós új gépet és sokkal kisebb arcvesztés lett volna.
Erre te olyan hülyeségekkel reagálod ezt le a képességek pillanatnyi állapotát egy teljesen más téren, hogy hol és milyen titánt bányásznak. Az egyik földrajzi adottság, a másik egy emberekből és technikai láncolatból álló massza outputja, amit ember hoz létre. Ennyi erővel azzal is érvelhetnék és, hogy az orosz hordozos üzem azért szar, mert a Mount Mckinley magasabb, mint az Elbrusz. Kb. ennyi értelem volt abban, amit a titánról és a ritka föld fémekről írtál.
Az írásomat meg egyébként elég sokan lektorálják olyanok, akik szavára itt is adnak, de oda se neki. Semmiféle messiás nincs abban, amit írtam. Egyszerűen a vegytiszta hülyeségre mutattam rá a kommnentedben.
Véleményed lehet, csak aztán ne csodálkozz, hogy a képedbe mondják, hogy mekkora marhaságot írtál.