Egy határvitában Indiának annyival könnyebb dolga lenne, hogy nem kell a tibeti fennsíkon több 1000 km-t utaztatnia a csapatait egy konfliktuszónához."legfőképpen a Kínával közös határterületeken"
Hát sok hasznát veszik majd Kína ellen 28 db helivel.
Israel grounds Apaches after fatal crash
Gyáróriások - Apache harci helikopter:
A videóban látszik az is, hogy hogyan páncélozzák.
Amúgy most reggel 11-kor, magyarul is lesz a NATGEO-n![]()
De acél hegyű van, és az már majdnem ugyanaz.Nincs acélköpenyes lőszer.
Most a kifejezéseken lovagolsz? Az acélmagvasra gondolsz? A lényeg az , hogy a gyakorlatban használt lőszerek nagy része úgy megy kersztül egy AH-64-esen, ahogy a fos a libán...Nincs acélköpenyes lőszer.
OK, igazad van. Ez egy rossz terminológia.Nincs acélköpenyes lőszer.
Szerintem is ez egy jó videó és pontosan azt mutatja hogy a helikoptereknél amikor azt mondják hogy "páncélozott" azt illik erősen feltételes módban érteni.De a videót azért linkeltem, mert sok érdekesség van benne, legalábbis számomra érdekes volt
OK, igazad van. Ez egy rossz terminológia.
Tessék, feladom neked a magas labdát... Légy szíves áruld el nekünk mi a szakszerű megnevezése a nagysebességű, fémköpenyes lövedékkel szerelt lőszereknek?
Szerintem is ez egy jó videó és pontosan azt mutatja hogy a helikoptereknél amikor azt mondják hogy "páncélozott" azt illik erősen feltételes módban érteni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..