AICS - Armored Infantry Combat System (Olaszország) / A2CS

Akkor most jon egy hulye kerdes.

Mi ugye atvettuk a komplett nemet elektronikat, szoftwert, optikat stb. Most itt van egy szuper modern IFV szuper modern elektronikaval meg szoftverrel. Azt ertem hogy az olasz az olasz ceget fogja eltetni de az o elektronikajuk meg optikajuk stb. annyival jobb lesz? Nem hinnem.
nem kell jobb legyen, csak olasz legyen - nekik ez a lényeg...

Mi ugye atvettuk a komplett nemet elektronikat, szoftwert, optikat stb. Most itt van egy szuper modern IFV szuper modern elektronikaval meg szoftverrel. Azt ertem hogy az olasz az olasz ceget fogja eltetni de az o elektronikajuk meg optikajuk stb. annyival jobb lesz? Nem hinnem.
Velünk ellentétben náluk ezzel meglesz a hozzáadott érték...ami a "magyar hadiparból" jelenleg erősen hiányzik.

Velünk ellentétben náluk ezzel meglesz a hozzáadott érték...ami a "magyar hadiparból" jelenleg erősen hiányzik.
úgy általában a magyar iparból: szinte minden esetben más cuccát szereljük össze import alkatrészekből, egyre inkább import munkaerővel. Ez a gazdasági modell nagyon végét járja, de szemmel láthatólag a magyar gazdaság politika nem tud váltani...

A leonardo kicsit nagyobb név főleg elektronikai téren mint az RM szóval akár még jobb is lehet.

A leonardo kicsit nagyobb név főleg elektronikai téren mint az RM szóval akár még jobb is lehet.
Meg elegge gyakran jonnek ide (mint ma is) beszelgetni a tapasztalatainkrol amit ok mar bele epitenek a jarmuveikbe.
Ezert is mar jobb lesz mert nekik azokat a problemakat amiket mi megoldottunk nekik mar nem kell ezaltal idot es penzt sporolnak.

• Tetszik
Reactions: fishbed and Pogány
the A2CS will have a completely new turret, the gap fillers will have a modernised Hitfist 30 with Leonardo’s X-GUN.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
7.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: nyugger
atgm indítót hivatott illusztrálni. Csak ilyen futurisztikus demo szinten. lehet nem dőlt még el hogy milyen indítót integrálnak...spike van nekik is a VBM Freccia-n
Olaszok is szeretnének 14,9 mrd-ot igényelni a SAFE-ből, szóval lehet, hogy AKERON lesz az ATGM a végén. Az azt gyártó MBDA 25%-ban a Leonardo tulajdona...

• Tetszik
Reactions: nyugger and L.O.B