1) nem tudom tisztában vagy-e vele de legjobb tudomásom szerint (hangsúlyozom nem vagyok benne biztos, de ez rémlik)
@DINAMO haditengerészetnél szolgál....és valszeg egy kicsit többet tud a témáról mint te vagy én....
Mirol is tud tobbet?
Az ausztral avagy amerikai politikarol?
Qrvara nem hiszem, plane, hogy meg a francia uzlet alapjait sem ismerte.
Tudod apam vegyesz, megsem tudnam elmagyarazni a szervetlen kemiahoz kapcsolodo dolgokat...
2) látom nem figyeltél arra amit írt...ő nem az eredeti szerződésről beszélt.
De, figyeltem, azert tunt fel, hogy mellebeszelt.
Ő 2 dolgot állított:
- az ausztráloknak atom tengóra van szükségük
- elmagyarázta azt, hogy miért lenne hülyeség francia atomtengót választaniuk
De nem ez volt a kerdes es az en kommentembe p[robalt belekotni ezzel a hulyeseggel.
A kerdes az volt, miert kellett ilyen ocska, sunyi gyoker modon intezniuk. A valasz: azert, mert ausztral meg amerikai politikusokrol es 90 milliard dollarrol van szo.
1) valakivel súlyosan összekeversz ugyanis és sohasem rakok be google fordítózótt szöveget....
Mondjuk az kitunik mindig, amikor nem hasznalsz, mert olyankor tutira felreforditod.
pont amiatt mert én tudok angolul...és pont emiatt tisztában vagyok vele, hogy mi az ami ténylegese le van írva egy cikkben, és mi az amit te csak hozzáköltesz
Hahaha, hat hogyne: zsinorban minimum 3-4x csusztal el ugy, hogy beideztel valamit es az ellenkezojenek probaltad forditani.
Eloszedjuk a Temptestet meg hasonlokat?
Mondtam mar, tulbecsulod az angolodat, nem is kicsit.
2) igen azt jól tudom, hogy nagyon magabiztosan tudod előadni a hülyeséget....a magabiztosságot már elsajátítottad a tengerentúlon
Engem hidegen hagy, te mit gondolsz, mar mondtam sokszor.
Viszont teny, hogy en ertem a szoveget 3-4 nyelven, emellett szinte biztosan tajekozottabb vagyok amerikai vedelmi meg nagypolitikaban (beleertve a hihetetlen subservient ausztral viselkedest evtizedek ota), de mindig nyitott a fulem ervekre - ezzel szemben te mar angolul is elakadsz...
(Amit viszont nem ertek, hogy ennek ellenere ez a fajta peniszmeregetes valamiert letkerdes neked, ezt is te kezted most- te ilyen mazochista lehetsz.
)
Ausztrália hol szövetségese Franciaországnak?
Mind a 4 szereplo a nyugati NATO-blokk szovetsegese, ne kerdezz mar ilyen egybiteseket, legyszives.
Másrészt az ausztrálok mégis milyen alapon szóltak volna előre a franciáknak egy 3oldalú szerződés megkötéséről??? a DCNS-nek mégis mi a tököm köze van ahhoz, hogy az ausztrál kormány milyen szövetségi megállapodást köt???
Nem tudom eldonteni: jatszod az ostobat avagy tenyleg ilyen szinten gyerekes a logikad?
Nem a szovetsegi megallapodasrol, baszki, hanem arrol, hogy kidobja a 90 milliardos sub megrendelest es errol egy kukkot nem szol egy oraval a bejelentes elottig.
a franciáknak felháborodhatnak...joguk van hozzá...pont úgy ahogy az asuztrál kormánynak joga van kihátrálni egy szerződésből....
azt meg hogy ennek milyen jogi és anyagi vonzata lesz az majd a bíróságon eldől
Ha egyszer eljutsz legalabb egy kozepvezetoi szintig, akkor majd megerted, milyen uzleti es viselkedesbeli normak vannak - addig lathatoan remenytelen lenne azt varni, egyaltalan megerted, mirol van itt szo.