Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Itt egy doksi az ausztrál APC-tender jelenlegi állásáról. Érdekes.
https://s3-ap-southeast-2.amazonaws.com/ad-aspi/2018-02/SI126 sssss Land 400 defining the armyV3_0.pdf?l_g4LUCZOjHuHdY3cAkzqNXK8WZhyJP4
LOL. A múltkor belefutottam egy pdf-be erről a programról, csak aztán elfelejtettem betenni, de nagyon röhögtem, amikor megláttam a Boxer ezen változatának 38 tonnáját, mert eszembe jutott, hogy egyszer dudi hasonló tömeget mondott rá, de akkor csak elírta és a Pumára gondolt. Hát, úgy látszik, az azóta eltelt pár év alatt csak sikerült felhíznia a Puma szintjére szegénynek.
LOL. A múltkor belefutottam egy pdf-be erről a programról, csak aztán elfelejtettem betenni, de nagyon röhögtem, amikor megláttam a Boxer ezen változatának 38 tonnáját, mert eszembe jutott, hogy egyszer dudi hasonló tömeget mondott rá, de akkor csak elírta és a Pumára gondolt. Hát, úgy látszik, az azóta eltelt pár év alatt csak sikerült felhíznia a Puma szintjére szegénynek.
Az eredeti súlyra tervezett futómű/gumi -gondolom- "élvezi", és a menettulajdonságok is rohamosan "javulnak"! És így "sz@rrá páncélozva" eléri már a T-55 szintjét (nyilván az aktív rendszerek nélküli kérdezem -költőileg-, "kis" iróniával a Leo szíriai "bemutatkozása" után!?!
Az eredeti súlyra tervezett futómű/gumi -gondolom- "élvezi", és a menettulajdonságok is rohamosan "javulnak"!
És így "sz@rrá páncélozva" eléri már a T-55 szintjét (nyilván az aktív rendszerek nélküli kérdezem -költőileg-, "kis" iróniával a Leo szíriai "bemutatkozása" után!?!
Mert közel PUMA szintű védelmi képességet és fegyverzetet akarnak tőle. Akkor pedig nehéz könnyebbnek lenni, hiszen nem a hajtáslánc különbsége adja a tömegkülönbséget (lásd még BMP-1 vs. BTR-80).
Ja, brutál. A nagy méret mellé még az is kiderült, hogy a nagyobb tűzerőt a szállítható személyek száma sínyli meg.LOL. A múltkor belefutottam egy pdf-be erről a programról, csak aztán elfelejtettem betenni, de nagyon röhögtem, amikor megláttam a Boxer ezen változatának 38 tonnáját, mert eszembe jutott, hogy egyszer dudi hasonló tömeget mondott rá, de akkor csak elírta és a Pumára gondolt. Hát, úgy látszik, az azóta eltelt pár év alatt csak sikerült felhíznia a Puma szintjére szegénynek.
Meg lennék lepve, ha nem a Lynx nyerne. Különösen a Boxer után.Ausztrália - Project Land 400 Phase 3
D. Koreai Hanwha’s AS21 Redback és
a Német Rheinmetall’s Lynx KF41
jutott tovább
A BAE Systems CV90 és a
General Dynamics Land Systems Ajax
kiesett
Nah az aussiek kezdenek felébredni. Fegyverkezés, nyílt kína ellenes retorika és lefizetett politikusok letartóztatása. Jobb később mint soha.
Már csak a zombijaikat kellene kidobni (és mondjuk a DAK fehéreket befogadni.)
2 napja láttam friss képet, 3 CSG van Japántól délre, viszonylag közel Kínához (plusz az America Yokohamában). Kicsit csodálkoztam is, így már érthető.A hírekben szinte sehol nem volt benne, hogy nemrég konkrétan közel került a háború a Csendesen.
Ugyanis a covidiotizmus miatt egyetlen CBG sem volt aktív a Csendesen(!!!!), Kína pedig pont akkorra ütemezett be egy hadgyakorlatot Tajvan déli szigetláncának elfoglalására (és ugye a hadgyakorlatokat azért rühelli mindeni, mert akkor a haderő teljes létszámban fegyverzettel jelen van).
És akkor felröppent a hír, hogy az USN öt atom vadásztengóját viharos sebességgel kizavarta Tajvan irányába egy olyan drill keretében, amire a HH óta nemigen volt példa Na most aki egy kicsit is ért ehhez, annak kb. ott szaladt ki a vér az arcából.
Na, a fenti videó ennek az eseményláncolatnak a folyamánya.
(Zombikat meg kidobálják világszinten majd mindenhol, egyszerre. A BLM lázadás ennek a folyamatnak az első lépése, gondold el, egyre nyíltabb a fehérek elleni uszítás, aminek viszont az a folyamánya, hogy olyan fehérek is erről beszélnek, akik eddig konkrétan szartak erre...)