1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Az MH17 légikatasztrófa

Diskurzus a(z) 'Egyéb katonai repüléssel, légi harcászattal kapcso' témában - ghostrider által indítva @ 2015. július 17..

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  A nyomozó bizottság nem csak feltételez, hanem konkrétan megnevezett 4 személyt akik többek közt felelősek azért, hogy oda egy Bukot szállítottak és ott lelőtték a repülőgépet.
   
 2. DINAMO

  DINAMO Well-Known Member


  Mert a vizsgalat nincs lezarva. Szeretnek meghallgatni a masik felet is a gyanusitottatakat is. Ott nem az itelet keszul el elsonek hanem elobb a vizsgalati szakasz van.
  Tudom hogy neked nemtetszik az amire eddig jutottak. Sajnalom de ez van. Ezeket adtak ki az orosz forrasbol is szarmazo adatok bizonyitekok.

  Azt hogy tudod pl magyarazni hogy egy orosz legvedelmi alakulatnal szolgalo a Vkontakte-n azt nyilatkozza hogy nem mennek Rosztovba de mar Ukran teruleten vannak ? Mindezt a leloves elotti napon ? Ez szerinted mit jelent? Volt ott orosz legvedelmi egyseg vagy nem volt ?
  Orosz oldalrol szarmazo orosz adat amit a katona maga gepelt be. Az internet nem felejt. Raadasul pontosan ott es akkor lefenykepeztek BUK inditot is meg az orosz lerak alakulat teljes vonulasat a laktanyatol az orosz hatarig es azon tul.
   
 3. megazez

  megazez Well-Known Member

  Nagyon jó, anglikánusul beszélek de ebből egy szót sem értek, ja hogy még angol szöveg sincs hozzá. Fordítsd már le kérlek de szó szerint és ha a fickó valahol egy szóval is említi a feltételezhető szónak valamely szinonimáját akkor ez is annyit ér.
   
 4. DINAMO

  DINAMO Well-Known Member


  Tudod a szemelyeskedes mindig az ervek hianyat mutatja. MINDIG. Ulival szemben sem tudsz megallni ezert inkabb hisztizel meg ugy teszel mint aki ignoralja pedig ugye olvasod te is. Ervek elvtars ERVEK ! Ezek hianyoznak a hozzaszolasaidbol. De egyszeru amugy a szitu . Ha ugy gondolod hogy tomeny hulyeseget irunk csak ignoralj minket. Azert meg mindig vannak itt is olyanok akik hajlandoak gondolkodni es nem a hitukhoz igazitjak a tenyeket. Csak hagyj magunkra minket mi majd eltarslgunk itt nelkuled is. Win Win. :)
   
 5. megazez

  megazez Well-Known Member

  Meddig tart feltörni valakinek a facebookját vagy jelen esetben a vkontakte profilját? Ja emlékszem juli sok képet küldött a bukról aztán kiderült, hogy azokkal sincs minden rendben, sőt még valami random területet is hozott, hogy pontosan onnan lőtt a buk, de azzal sem stimmelt valami.
   
  fip7, vilmoci and KoviUbi like this.
 6. tonyo

  tonyo Well-Known Member

  Kérdés: Mi alapján tudják személy szerint hogy kik voltak ott? Milyen adatok il hírszerzési adatok alapján?

  Ahogy elnézzem a két írnokunk ismét kitett magáért hogy ismét habzó szájú élvezetekből leírják azt amire szerintem "feltételezések" vannak. A legszomorúbb az egészben hogy a politikai érdekek ismét felül írnak mindent. Feltételezés=azok voltak és név szerint. Ellenvetés nincs mert a bizonyítékok és nekünk adnak igazat. Felmerül az embereben miféle bizonyítékok? Mert ahány szemszögből tekintenek rá annyi féle verzió létezhet belőle.
   
 7. KoviUbi

  KoviUbi Well-Known Member

  Bocsánat, de az elvtársaid pont ilyen kalkulációkkal "igazolgatták", hogy hol volt a Buk, honnan lőttek, merre és a többi.
  Ezt csak tetézi, hogy igen hamar készen lett az ítélet, Virág elvtárs.A "bizonyítékok" lehettek kreáltak is és ez itt a lényeg.Nincs rá semmi garancia, hogy az egész vizsgálat ami alapján gyanúsítgatnak nem megalapozatlan.A hangfelvételek ha valódiak, akkor nem csak azt bizonyítják, hogy ki lőtte le a repülőgépet(és ez lett volna a mondandóm lényege), hanem felvetik azt is hogyha ilyen jól működnek a lehallgatások a szakik ellen, akkor miért nem győzték még le őket és hogyhogy korábban soha egyetlen alkalommal sem volt ilyen jó az ukrán hírszerzés?De azóta sem!
  Tehát adott egy eset, amikor hirtelen minden lehallgatás működött, de se előtte, se azóta nem volt olyan jó.
  Hacsak nem készültek erre az ukránok, akkor kizárt, hogy ilyen hatékonyak lehettek abban a pillanatban a semmiből ha korábban soha nem működtek azon a hatékonysági szinten.

  A hazugságok hálója oda-vissza működik, Uli!
   
  ghostrider likes this.
 8. megazez

  megazez Well-Known Member

  Semmi személyeskedés nem volt julit mindig julinak vagy ulinak írtam, előtte szartominak hívtam. Milyen érvek? Te sem hozol olyan érvet ami azt bizonyítja, hogy az oroszok voltak.
   
  ghostrider likes this.
 9. szuvorov

  szuvorov Well-Known Member

  Én csak azt nem értem, hogy a malájok miért nem fogadják el a vizsgálat eredményét és miért mondják, hogy az egész csak arról szól hogy az oroszokra kenjék a dolgot???
  Elvégre az ő gépüket lőttek le vagy mi a szösz!
   
  ghostrider likes this.
 10. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  A maláj nyomozó elfogadta a vizsgálat eredményét. Ha a maláj kormányfő nem kér kártérítést a lelőtt gépükért az az ő dolga. A holland és ausztrál kormányfők kártérítési pert indítottak az állampolgáraikért.
   
 11. szuvorov

  szuvorov Well-Known Member

  Ėn ezt találtam:

  Bűnbakot csináltak Oroszországból a maláj utasszállító öt évvel ezelőtti lelövése miatt – közölte csütörtökön Mahathir Mohamed malajziai miniszterelnök, és kétségbe vonta az eset körülményeit vizsgáló holland vezetésű nemzetközi nyomozócsoport hitelességét.
  Mahathir nemtetszését fejezte ki amiatt, hogy – mint mondta – az esetből már a legelejétől fogva politikai ügy lett, amely arról szólt, hogy miként lehetne Oroszországot megvádolni a bűncselekmény miatt.

  „Már a vizsgálat előtt leszögezték, hogy Oroszország (felelős). És most azt mondják, hogy bizonyítékuk van rá. Számunkra ezt nagyon nehéz elfogadni” – mondta.

  „Ami minket illet: bizonyítékokat akarunk” – húzta alá a malajziai kormányfő, hangsúlyozva: nem hisz abban, hogy Oroszországnak köze lenne az ügyhöz. „De eddig nincs bizonyíték, csak mendemondák.” „Mindenkitől azt várom, hogy próbálja meg kideríteni az igazságot” – nyomatékosította.

  A malajziai külügyminisztérium csütörtökön közleményében ugyanakkor elismerését fejezte ki a nemzetközi nyomozócsoportnak, és együttműködésre szólított fel minden érintett felet a tragédia hátterének feltárásában, hangsúlyozva, hogy tartózkodni kell a politikai indíttatású következtetések levonásától.

  „Malajzia mindig is azért szállt síkra, hogy az ügyben levont következtetések bizonyítékokra támaszkodjanak, és ne legyenek politikai indíttatásúak. Ezzel összefüggésben együttműködésre szólítunk minden felet a történtek valódi okainak megállapításához” – közölte a külügyminisztérium.

  https://nemzeti.net/bunbakot-csinal...st-vizsgalo-nyomozas-eredmenyet-14726848.html
   
  ghostrider and varga dima like this.
 12. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Szóval a maláj elnök nem tudja ki lőtte le a repülőjüket, de szerinte nem oroszok voltak. Vagy egy bolond vagy egy patkány ez az elnök. A holland és ausztrál elnökök ettől függetlenül elindították az emberölési perüket Hágában. A maláj elnök meg nevezzen meg más tettest és ha megnevezi akkor bizonyítsa is, vagy ne kérjen kártérítést mint egy korrupt patkány aki magát kártéríti egy Szuhoj üzlettel a lelőtt Boeing helyett.
   
 13. vilmoci

  vilmoci Well-Known Member

  Sikerült végre legyártani a bizonyítékokat?
  Mondjuk abból, hogy nyélen dolgozik a propaganda szakkör, gyanítom, hogy igen..
   
 14. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Az ukrán légi irányító, az meg van még?
   
 15. ulippo

  ulippo Well-Known Member

 16. Littlejohn

  Littlejohn Well-Known Member

  Ja.... valahogy így:
  Holland min.elnök: Putyin úr! Kiadják a bűnösöket? Fizetnek kártérítést?
  Putyin: Meddig ér a tenger Önöknél? Lehet kicsit magasabb? Mit szív maga? Otthon vette?
  Holland min.elnök: Na, de kikérem magamnak!
  Putyin: Én a környezetvédelemre gondoltam, természetesen. Ön azt ért bele, amit akar...
   
  szuvorov, fip7, svajcibeka and 2 others like this.
 17. antigonosz

  antigonosz Well-Known Member

  Te ulikam, ez mar a Sebzett Szivek kategoria. 3267-ik resz. Mindig valami uj verzio, mindig valakit megneveznek, blablabla. Kamu bizonyitekok (rengetegrol meg mi is kideritettuk hogy az) ilyenkor az evfordulo tajan rendszeresen. Aztan jovore ujra par nyilatkozat meg egy kis frocsoges, es annyi. Hogy valojaban mit is keresett ott az a gep, meg tenylegesen melyik fel lotte le, azt meg ugysem kotik az orrunkra. Amugy a kutyat nem erdekli mar ez a tema. Az a baj hogy eltussoltak, ki kellett menteni az ukranokat.
   
 18. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Jelentős fejlemény az MH17 ügyben, előkerült egy koronatanú, Vladimir Tsemakh a lelövés idején a terület légvédelmi parancsnoka volt, az utóbbi időben is a lelövés helyszínétől nem messze Snezhnoye városában élt.
  [​IMG]

  Az ukrán különleges erők mélyen a DNR területén rajtaütést hajtottak végre és elfogták Tsemakhot a lakásán, ezután kivitték a megszállt területről és Kijevbe szállították, jelenleg ott van fogságban de később kiadhatják őt a Hágai Bíróságnak.
  https://www.bbc.com/russian/news-48870550

  Vladimir Tsemakh Kijevben. Az elfogás során kapott egy kokit, de a hágai tárgyalásig biztos felépül.
  [​IMG]
   
 19. Littlejohn

  Littlejohn Well-Known Member

  Az ilyen kokik után szokták mindig azt mondani, amit KELL!!
   
  antigonosz and vilmoci like this.
 20. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  A tárgyalás jövőre kezdődik, akkor kell majd elmondania a bíróság előtt mi történt, a kokinak addigra már a nyoma se látszódik majd.
   
Thread Status:
Not open for further replies.

Ezen oldal megosztása