Az ilyen kokik után szokták mindig azt mondani, amit KELL!!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A tárgyalás jövőre kezdődik, akkor kell majd elmondania a bíróság előtt mi történt, a kokinak addigra már a nyoma se látszódik majd.Az ilyen kokik után szokták mindig azt mondani, amit KELL!!
Ha te már korábban hallottál róla miért nem tetted be? Talán csak nem azért, mert te ide csak álhíreket teszel be? Hát téged ki tanított így hazudni, csak nem a KGB?8 nap után eljutott ulihoz is a hír. Micsoda szenzáció! Szerencsétlen embert kínzások sokasága fogja várni . A jenkik megtanították az ukrán Gestapot , hogyan kell embereket kínozni.
Wolfram egy sekélyes tudásu agitátor...
Egyszerű szerkezet. Az Almaznak két teszje is van. Az első napokban közzétett fénykép alapján az orr rész oldaláról nyilvánvaló volt, hogy ukrán rakéta volt. Tudod /nem tudod/ az oroszok pálcikás harcirészt használnak, más s sérülés jellege a fémen.
De, nem tudod és utána se jártál. Elég elővenni a katalógusokat. Az USA katalógusa is írják.
Másik dolog az indítási ablak. Ennél a típusnál az ukránok által adott koordinátákról nem a szárny és az orr közt lenne a robbanás. Alaptudás a szakmából.
De, szakmai analfabétáknak és hívőknek minden jó, csak a papja mondja.
Egyszerű szerkezet.
Az első napokban közzétett fénykép alapján az orr rész oldaláról nyilvánvaló volt, hogy ukrán rakéta volt.
Tudod /nem tudod/ az oroszok pálcikás harcirészt használnak, más s sérülés jellege a fémen.
De, nem tudod és utána se jártál. Elég elővenni a katalógusokat. Az USA katalógusa is írják.
Másik dolog az indítási ablak. Ennél a típusnál az ukránok által adott koordinátákról nem a szárny és az orr közt lenne a robbanás. Alaptudás a szakmából.
De, szakmai analfabétáknak és hívőknek minden jó, csak a papja mondja.
Nekem múltkor valamilyen tankönyvekről, meg mellékletekről hadovált, de hogy melyikről, az a külön kérdésem ellenére sem derült ki...De, én utánajártam. Viszont úgy látom, van, akinek fogalma sincs arról, hogy mit írkál...
OFF
Nekem múltkor valamilyen tankönyvekről, meg mellékletekről hadovált, de hogy melyikről, az a külön kérdésem ellenére sem derült ki...
Most meg ezek a katalógusok.
Én ajánlottam neki tankönyv beszkennelését, de nem ugrott be az ilyen "imperialista" trükköknek . Pedig lehet, hogy tényleg ritka és különleges információkkal gazdagodhatnánk. Nem értem ezt az információ és forrásféltést.
ON
Ez a topik még fut? Érdekes.
Én az egészhez csak annyit írnék a margóra, hogy ha az oroszok, ártatlanok, mint a bárány, akkor mi a frászkarikáért kezdtek el olyan marhaságokat beszélni, hogy Szu-25 lőtte le, ami fizikailag képtelen a feladatra? Vagy miért gyártottak LOL szintű hamisítványt a DCS szimulátorral? Mi szükség van ezekre, ha nem ők voltak...?
A kérdéseidből látszik, egyrészt, fogalmad sincs a dolgokról, vagy ha mégis, provokátor vagy. Ha nem ismered a pálcás harcirészt, sajnállak. És a többi baromságod is oly siralmas, hogy ekkora barom ferdítéssel már nem érdemes vitázni.Erre majd később reagálok, a következő kérdéseimre adott válaszaid függvényében.
Innen:
https://forum.htka.hu/threads/biztpol-közel-kelet.578/page-561#post-578223
Aham.
Definiálnád, mit jelent az, hogy "ukrán rakéta"?
Egypálcást, vagy kétpálcást?
Szakértő úr, melyik Buk-verzió által használt és milyen verziójú rakétának van pálcikás harci része?
De, én utánajártam. Viszont úgy látom, van, akinek fogalma sincs arról, hogy mit írkál...
Mi vaaaaan? Az ukárnok és az Almaz által adott koordináták megegyeznek. Amúgy szerinted hol volt a robbanás és hol kellett volna lennie?
A számból vetted ki a szót.
Az oroszok miatt, lasd Krim. Le volt fenykepezve tobb ukran legvedelmi jarmu is akkoriban arrafele.OFF:
Ezt a gioo nevű agitártor helyett küldték - azt akkor váltották le, mikor a Madurot próbálta mosdatni és keményen felsült. Akkor menesztették, gulág, Szibéria.
Az legalább kifinomultan tolta. Ez meg erőszakosan tarmpli.
ON:
És a legszebb, hogy a mai napig nem jött válasz arra az egyszerű alapkérdésre, hogy az ukránoknak ugyan mi a fenének kellett oda légvédelmi raksi - ami csak repülő eszközök ellen jó és a "lázadóknak" nincsenek repülő eszközeik...
Emberrablas, emberrablas? Micsoda vadkeleti nepszokasok ezek?Jelentős fejlemény az MH17 ügyben, előkerült egy koronatanú, Vladimir Tsemakh a lelövés idején a terület légvédelmi parancsnoka volt, az utóbbi időben is a lelövés helyszínétől nem messze Snezhnoye városában élt.
Az ukrán különleges erők mélyen a DNR területén rajtaütést hajtottak végre és elfogták Tsemakhot a lakásán, ezután kivitték a megszállt területről és Kijevbe szállították, jelenleg ott van fogságban de később kiadhatják őt a Hágai Bíróságnak.
https://www.bbc.com/russian/news-48870550
Vladimir Tsemakh Kijevben. Az elfogás során kapott egy kokit, de a hágai tárgyalásig biztos felépül.
OFF:
Ezt a gioo nevű agitártor helyett küldték - azt akkor váltották le, mikor a Madurot próbálta mosdatni és keményen felsült. Akkor menesztették, gulág, Szibéria.
Az legalább kifinomultan tolta. Ez meg erőszakosan tarmpli.
A kérdéseidből látszik, egyrészt, fogalmad sincs a dolgokról, vagy ha mégis, provokátor vagy. Ha nem ismered a pálcás harcirészt, sajnállak. És a többi baromságod is oly siralmas, hogy ekkora barom ferdítéssel már nem érdemes vitázni.
Tudsz valamit erről is - ha már annyira mondod?A tárgyalás jövőre kezdődik, akkor kell majd elmondania a bíróság előtt mi történt, a kokinak addigra már a nyoma se látszódik majd.
https://www.globalresearch.ca/video-mh17-call-justice/5684145
Azért kellett mert kurvára rájöhettek, hogy vele lyukra futottak, gondolom halkan súgtak az ukriknak, hogy elmeszelhetitek a palit de utána majd kirakjuk a bizonyítékokat, hogy Ő nem lehetett. Értéktelen lett... Így meg inkább mutogatnak még egymásra egy kicsit meg húzzák mint a taknyot, ugyebár NOTAM kedves ukránok