Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Elmar Giemulla, a német áldozatok családtagjait képviselő ügyvéd a The Sunday Timesnak azt mondta, hogy az ukrán hatóságok feltehetően nem akartak lemondani a légtérhasználati díjakból eredő bevételről, amely elérheti az évi egymilliárd dollárt. Giemulla szerint emellett politikai okok is közrejátszhattak, a légtér lezárása ugyanis a szuverenitás és az ellenőrzés bizonyos fokú elvesztésének beismerésével ér fel. Több más nagy légitársaság, köztük a British Airways már hetekkel a maláj repülőgép lelövése előtt módosította keletre tartó járatainak útvonalát, a Malaysia Airlines azonban nem - áll a vasárnapi brit lap írásában.hvg.hu/vilag/20141207_Lelott_malaj_gep_napokkal_korabban_kertek
Javítva: boki & ghostrider! Képzeld, mi tanultunk történelmet. Így azután százszor annyian tüntettünk Putyin ellen, mint ti mellette.
Panzerfaustnak: Én a rendszerváltás után születtem. Vagy szerinted a szüleim, nagyszüleim és a tanáraim nótórius hazudozók?!?
A hazudozás az oroszokra jellemző, ez már az MH-17 lelövése kapcsán is teljesen nyilvánvaló. A koreai gép lelövéséről meg apámtól hallottam, és így olvastam utána.
És tetszik vagy sem, soha nem fogok a megszálló gyilkosok pártjára állni!!!
Panzerfaustnak: Én a rendszerváltás után születtem. Vagy szerinted a szüleim, nagyszüleim és a tanáraim nótórius hazudozók?!?
A hazudozás az oroszokra jellemző, ez már az MH-17 lelövése kapcsán is teljesen nyilvánvaló. A koreai gép lelövéséről meg apámtól hallottam, és így olvastam utána.
Vagy egy másik lehetőség: Fiatal, naiv és tapasztalatlan vagy aki még semmit sem tett le az asztalra de azért folyton jártatja a száját és butaságokat beszél. Csak úgy mondom, mert ugye ez is egy opció.Ne szégyelld a fiatalságod, te már tiszta erkölccsel születtél, nem a tomboló szovjet agymosás ideje alatt. Mi már abban a korban nőhettünk fel amikor szabadon lehetett beszélni az oroszok bűneiről. Az idősebb korosztály egy része nem tudta megfelelően kezelni a traumát és Stockholm szindrómában szenved.
<blockquote rel="formosa">Panzerfaustnak: Én a rendszerváltás után születtem. Vagy szerinted a szüleim, nagyszüleim és a tanáraim nótórius hazudozók?!?
http://hidfo.ru/2015/07/az-ukranok-lohettek-le-a-malaj-utasszallito-gepet/
Patrick Smith, az International Herald Tribune európai ügyekért felelős megbízottja szerint az esetről mindeddig nem ismerni olyan bizonyítékot, ami alapján egyértelműen kijelenthető lenne, ki volt felelős a katasztrófáért. Annak ellenére, hogy a nyugati sajtó az orosz felkelőket okolja a történtekért, máig nem sikerült bebizonyítani, hogy a donyecki milíciák lőtték volna le a gépet. Smith szerint az eddigi leghitelesebb, a felelősök kilétére utaló dokumentumok az Oroszország által nyilvánosságra hozott műholdas fotók, melyek alátámasztják, hogy a katasztrófa időpontjában az ukrán légierő két vadászrepülőgépe haladt el a kérdéses terület fölött.
Kedden Olena Zerkal, Ukrajna európai integrációért felelős megbízottja kijelentette, hogy Kijev titkosítva tartja az esetről készített jelentéseket, – ami ukrán kormánytisztviselők körében is fokozott aggodalmat ébresztett azzal kapcsolatban; lehetséges, hogy tényleg az ukrán hadsereg lőtte le az utasszállító repülőgépet.
(pl. azokban a hetekben sok gépet lőttek le a hadszíntéren, és mindig a szakadárok lőttek le ukrán gépet; miért lőttek volna az ukránok bármilyen repülőgépre, mikor a szakadároknak semmiféle repülőgépük nem volt? stb.). DE VISZONT ...!!