Úton szállították a BUK-ot, mégis mi máson szállították volna? Az utak pedig városokon mennek át, ilyenek ezek az utak. Ahhoz, hogy eljuss A pontból D-be ahhoz át kell menni B és C ponton, kivéve ha van egy teleportod. Ezek magától értetődő dolgok, csak neked gyanúsak mert kényszeresen tagadod a nyilvánvalót.
Neked az is gyanús, hogy "direkt" látszódik a rakéta hiánya. Ha kilőnek egy rakétát annak a hiánya bizony látszódik, ez is egy magától értetődő evidens dolog. Mikor megtudták, hogy mit lőttek mielőbb próbálták visszacsempészni a BUK-ot Oroszországba. Vagy szerinted át kellett volna festeniük a BUK-ot pirosra és papírmaséból pótolni a hiányzó rakétát? Akkor nem lett volna gyanús neked? Dehogynem lett volna, akkor azért lenne neked gyanús.
Az is gyanús neked, hogy vannak felvételek, mert hát nem kellett volna, hogy legyenek. Ez gyanús. De ha nem lennének felvételek, akkor az lenne a gyanús, akkor felvételek akarnál látni. Ha felvételeket látsz akkor meg az a gyanús.
Ez a kényszeres tagadás. Neked tökmindegy, hogy milyen bizonyítékot látsz, vagy hogy van-e bizonyíték, vagy hogy nincsen, hogy sok van-e, vagy kevés, vagy pont elég, bármi lenne te abba kötnél bele mert kényszeresen tagadod, hogy az oroszok lőtték le és semmi nem érdekel, csak hogy ezt lásd.
Ok, leírom még egyszer: ponyva... legalább. Ráadásul egy „csempészett” jármű és végigveretnek vele a legforgalmasabb főutakon, több helyen megállnak, hogy megmutassák magukat. Ez nem életszerű.
A helyükben azelőtt festettem volna át nem egyértelműen orosz kinézetűre meghagyva az eredeti számokat, mielőtt elindultak otthonról, de még le is takartam volna, hogy ne legyen egyértelmű, hogy egy orosz BUK-ot viszek át a határon. Ezen kívül nem egy donyecki kamionnal szállítottam volna csak egyedül ezt egymagát. Ha meg mégis, akkor legalább a telefonszámot, meg a cég nevét letakarom, vagy ilyesmi.
A rakéta hiánya meg akkor látszódik, ha nem takarod le a szállítmányt... érted.
Az aláhúzott részhez. Ahogy láthatod minden hozzászólásom végén megkérlek, rá, hogy ne hazudj.
Nem az a gyanús, hogy felvételek készültek. (Legfőképp ugye kellett gyártódjon egyértelmű bizonyíték, tehát kellett készüljön felvétel). Az a gyanús, hogy a felvétel ott és akkor készült-e, más szóval eredeti-e.
A kényszeres idegből való minden ukrán állítást készpénznek vevő hit, az benned lakozik...
oké, minek alapján kétségbe?
remélem van valami jobb érved, hogy azon kívül, hogy "az oroszok azt mondják nem ők voltak, és ők soha nem hazudnak?"
Google
buk ++ crimea
mindjárt látsz traileren, sajátlábon ponyvával anélkül...
bár akkor ugye a nemponyvás mind hamisítvány?
Annak alapján, hogy nem életszerű a dolog így, de ezt már korábban is, és itt feljebb is leírtam, hogy miért. Ráadásul ugye az ukránok is ott vannak és hát ők még kevésbé szavahihetőek...
Ezt most elszabtad, mert kíváncsiságból beírtam, hogy „buk chrimea” és a képek közt csak saját lábán járó buk van, még tréleres sem. .. egy szál se.
De amúgy szép próbálkozás volt.
„Egyébként ahogyí itt is leírják: lánctalpast hosszabb távra vonaton, traileren...”
Ez evidens, szóval nem tudom miért rángatod ide.
„kivéve, ha valamiért piszok gyorsan pucolni kell valahonnan...
mondjuk Oroszország Anyácskába egy civil utasszállító lelövése után
https://foxtrotalpha.jalopnik.com/is-this-sa-11-buk-sam-missing-2-missiles-the-one-that-1607521886
megjegyzem, ravasz, hogy már 2014-ben ld video dátuma a cikkből. készen állt az ukrán oldalon egy pont úgy kinéző BUK üteg, hogy legyen mivel vonulniuk (szeparatista területen!!), mert hátha felveszi őket valaki.... és lám a ravasz terv hogy bejött:”
Először egy cikk egy nem elérhető videóval, ami szintén felrakható később visszadátumozva az oldalra, ráadásul BUK-kal, amiről hidd el, hogy evvel lőtték le a repülőt, mert mi mondjuk .... erős érv.
Aztán egy videó egy kihalt utcán (sztenderd falusi táj, amiből a ezerszámra van ukrajnában, oroszországban) magányosan vánszorgó lánctalpasról, amin még rakéta sincs így első ránézésre...
Ráadásul az euromajdan felajánlásával.... őőő nincs több kétségem, meggyőztetek.