Azonosítatlan haditechnika

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 082
13 108
113
Sajnos mi sem, mert a deeplinket a szolgáltató kinyírta.

Javaslatom: legközelebb mentsd le, és pl. a catbox.moe -re vagy imgur-ra tedd fel!

Áldás!
Nekem is: "Key is expired" :eek: + ?

.
Na nem is ide akartam tenni, hanem a fejlett tüzérségibe.

The Ukrainian troops were going to attack, but something went wrong.​

 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
29 937
56 992
113

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
5 634
10 776
113
Sajnos nekem nem, Neked lehet, hogy a Temp-ből megy. Na mindegy.
:)


Ha csak a link karaktereit látod most, akkor nem fog megjelenni, ha egy kis képet is a hsz-ben, jobb oldalon/felül, akkor működnie kellene.

:hadonaszos:

.
 
 • Tetszik
Reactions: jani22

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
11 245
20 236
113
 • Tetszik
Reactions: LMzek 2.0