Azonosítatlan haditechnika

Sajnos mi sem, mert a deeplinket a szolgáltató kinyírta.

Javaslatom: legközelebb mentsd le, és pl. a catbox.moe -re vagy imgur-ra tedd fel!

Áldás!
Nekem is: "Key is expired" :eek: + ?

.
Na nem is ide akartam tenni, hanem a fejlett tüzérségibe.

The Ukrainian troops were going to attack, but something went wrong.​

Sajnos nekem nem, Neked lehet, hogy a Temp-ből megy. Na mindegy.
:)

Ha csak a link karaktereit látod most, akkor nem fog megjelenni, ha egy kis képet is a hsz-ben, jobb oldalon/felül, akkor működnie kellene.

:hadonaszos:

.

• Tetszik
Reactions: jani22
  • Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

• Hűha
Reactions: Nemerson
Ezt valaki magyarázza el, állítólag a leírás szerint 2017-ben kijevben be is mutatták:

Ezt valaki magyarázza el, állítólag a leírás szerint 2017-ben kijevben be is mutatták:
"Tortilla" becenevű csapatszállító-szerűség. Ukrán népi barkácsmozgalom egyik terméke a sok közül, és nincs igazából köze a hadsereghez vagy bármilyen milíciához, harcot se látott. Egy helyi mezőgazdász építette egy T-150-es lánctalpas traktorra, 10-20mm közötti páncélvastagsággal. 2017-ben kivitték egy hadiipari kiállításra mint érdekesség, azóta közönségkedvenc orosz Telegramos körökben. Ebben a könyvben írnak róla sok más jobb és kevésbé jó buherálmánnyal együtt.

Na ez mi lesz? Toyota Tundra...

Ez milyen tank? Heggesztettnek tűnik a torony, de nem látszik jól. T-84 nem lehet, mert annál 3 prizma van a sofőr előtt, ami alapján ez T72/90 alváz.

Zsákmányolt T90 kontakt-1-el?

A torony hátulján a légzőcső viszont tipikusan T64-esrejellemzően van feltéve.

Ez milyen tank? Heggesztettnek tűnik a torony, de nem látszik jól. T-84 nem lehet, mert annál 3 prizma van a sofőr előtt, ami alapján ez T72/90 alváz.

Zsákmányolt T90 kontakt-1-el?

A torony hátulján a légzőcső viszont tipikusan T64-esrejellemzően van feltéve.
Trükkösen pakolják fel az ERA-t az ukránok, amitől úgy tűnhet hegesztett a torony, miközben egyszerűen csak nem belebaszom módjára hegesztik fel a távtartókat, mint a 72B3-nál. Mondjuk a kisebb méretű Kontakt-1 is segítség ebben. Plusz ami igazán árulkodó az a snorkel cső, amit kizárólag 64-esekre (meg talán a 84-re?) pakolnak így fel, de mindenképp harkovi szokás.

Plusz ha megnézed jobb lánctalpat (képen bal oldalt) akkor bizony kitűnnek a kis méretű futógörgők, amik egyértelműen csak a 64-es alváltozatokon fedezhetőek fel. Jelen helyzetben én valamelyik T-64BV (az kapott először ERA-t) modernizációra tippelnék

Trükkösen pakolják fel az ERA-t az ukránok, amitől úgy tűnhet hegesztett a torony, miközben egyszerűen csak nem belebaszom módjára hegesztik fel a távtartókat, mint a 72B3-nál. Mondjuk a kisebb méretű Kontakt-1 is segítség ebben. Plusz ami igazán árulkodó az a snorkel cső, amit kizárólag 64-esekre (meg talán a 84-re?) pakolnak így fel, de mindenképp harkovi szokás.

Plusz ha megnézed jobb lánctalpat (képen bal oldalt) akkor bizony kitűnnek a kis méretű futógörgők, amik egyértelműen csak a 64-es alváltozatokon fedezhetőek fel. Jelen helyzetben én valamelyik T-64BV (az kapott először ERA-t) modernizációra tippelnék
Ééés talált, a kép a 2017-es Strong Europe Tank Challlenge-ről származik, ahol az ukránok saját állításuk szerint egy modernizált T-64BV-vel, pontosabban egy T-64BV obr. 2017-el vettek részt

Ééés talált, a kép a 2017-es Strong Europe Tank Challlenge-ről származik, ahol az ukránok saját állításuk szerint egy modernizált T-64BV-vel, pontosabban egy T-64BV obr. 2017-el vettek részt

Thx. Néztem volna a futógörgőket, de nekem nemvolt egyértelmű, hogy ez kis görgő, vagy nagy.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ez micsoda?
Ha a tank a kérdés, az egy valószínűleg AMX13/75.
Ha a fegyver az egy kicsi hordozható anti-tank fegyver. De erre a névre nem találok semmit, szemben SARPAC névvel. Lehet a kettő összefüg egymással.