Azonosítatlan haditechnika

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

  • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
  • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

  Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

  Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 696
14 667
113
Sajnos mi sem, mert a deeplinket a szolgáltató kinyírta.

Javaslatom: legközelebb mentsd le, és pl. a catbox.moe -re vagy imgur-ra tedd fel!

Áldás!
Nekem is: "Key is expired" :eek: + ?

.
Na nem is ide akartam tenni, hanem a fejlett tüzérségibe.

The Ukrainian troops were going to attack, but something went wrong.​

 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
37 981
73 421
113

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
6 952
13 995
113
Sajnos nekem nem, Neked lehet, hogy a Temp-ből megy. Na mindegy.
:)


Ha csak a link karaktereit látod most, akkor nem fog megjelenni, ha egy kis képet is a hsz-ben, jobb oldalon/felül, akkor működnie kellene.

:hadonaszos:

.
 
 • Tetszik
Reactions: jani22

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 359
24 690
113
 • Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
9 763
30 317
113
 
 • Hűha
Reactions: Nemerson

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 463
23 957
113
Ezt valaki magyarázza el, állítólag a leírás szerint 2017-ben kijevben be is mutatták:
 

Kecske

Well-Known Member
2020. május 24.
211
1 086
93
Ezt valaki magyarázza el, állítólag a leírás szerint 2017-ben kijevben be is mutatták:
"Tortilla" becenevű csapatszállító-szerűség. Ukrán népi barkácsmozgalom egyik terméke a sok közül, és nincs igazából köze a hadsereghez vagy bármilyen milíciához, harcot se látott. Egy helyi mezőgazdász építette egy T-150-es lánctalpas traktorra, 10-20mm közötti páncélvastagsággal. 2017-ben kivitték egy hadiipari kiállításra mint érdekesség, azóta közönségkedvenc orosz Telegramos körökben. Ebben a könyvben írnak róla sok más jobb és kevésbé jó buherálmánnyal együtt.