Nem tudom, mi ez, de qúúrwa jól működik!
Nekem is: "Key is expired" + ?
.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem tudom, mi ez, de qúúrwa jól működik!
Sajnos mi sem, mert a deeplinket a szolgáltató kinyírta.Nem tudom, mi ez, de qúúrwa jól működik!
Sajnos mi sem, mert a deeplinket a szolgáltató kinyírta.
Javaslatom: legközelebb mentsd le, és pl. a catbox.moe -re vagy imgur-ra tedd fel!
Áldás!
Na nem is ide akartam tenni, hanem a fejlett tüzérségibe.Nekem is: "Key is expired" + ?
.
Szerinted milyen tüzérségi eszközt használtak?Na nem is ide akartam tenni, hanem a fejlett tüzérségibe.
The Ukrainian troops were going to attack, but something went wrong.
The Ukrainian troops were going to attack, but something went wrong.
Kaotic.com is a free video and file host depicting the reality of life around the globe. The world is a scary place !www.kaotic.com
Nem tudom. Azt se tudom, ki lőtt kit.Szerinted milyen tüzérségi eszközt használtak?
Viszont a nekem nem működik.Nem tudom, mi ez, de qúúrwa jól működik!
a 2vel följebbi műxikViszont a nekem nem működik.
Hibaüzi: "Key is expired"
Sajnos nekem nem, Neked lehet, hogy a Temp-ből megy. Na mindegy.a 2vel följebbi műxik
Sajnos nekem nem, Neked lehet, hogy a Temp-ből megy. Na mindegy.
Igen, ez megy. Köszi.The Ukrainian troops were going to attack, but something went wrong.
Kaotic.com is a free video and file host depicting the reality of life around the globe. The world is a scary place !www.kaotic.com
Ha csak a link karaktereit látod most, akkor nem fog megjelenni, ha egy kis képet is a hsz-ben, jobb oldalon/felül, akkor működnie kellene.
.
"Tortilla" becenevű csapatszállító-szerűség. Ukrán népi barkácsmozgalom egyik terméke a sok közül, és nincs igazából köze a hadsereghez vagy bármilyen milíciához, harcot se látott. Egy helyi mezőgazdász építette egy T-150-es lánctalpas traktorra, 10-20mm közötti páncélvastagsággal. 2017-ben kivitték egy hadiipari kiállításra mint érdekesség, azóta közönségkedvenc orosz Telegramos körökben. Ebben a könyvben írnak róla sok más jobb és kevésbé jó buherálmánnyal együtt.Ezt valaki magyarázza el, állítólag a leírás szerint 2017-ben kijevben be is mutatták:
IL RUSSO
Shall we continue laughing at the nazis? The sudden discovery of the rare Azov armored vehicle, we reported here -the question arises whether Russian troops will be able to discover other, much more impressive creations of the shadowy Ukrainian genius of those times. For example, the leader...t.me
Trükkösen pakolják fel az ERA-t az ukránok, amitől úgy tűnhet hegesztett a torony, miközben egyszerűen csak nem belebaszom módjára hegesztik fel a távtartókat, mint a 72B3-nál. Mondjuk a kisebb méretű Kontakt-1 is segítség ebben. Plusz ami igazán árulkodó az a snorkel cső, amit kizárólag 64-esekre (meg talán a 84-re?) pakolnak így fel, de mindenképp harkovi szokás.Ez milyen tank? Heggesztettnek tűnik a torony, de nem látszik jól. T-84 nem lehet, mert annál 3 prizma van a sofőr előtt, ami alapján ez T72/90 alváz.
Zsákmányolt T90 kontakt-1-el?
A torony hátulján a légzőcső viszont tipikusan T64-esrejellemzően van feltéve.
Ééés talált, a kép a 2017-es Strong Europe Tank Challlenge-ről származik, ahol az ukránok saját állításuk szerint egy modernizált T-64BV-vel, pontosabban egy T-64BV obr. 2017-el vettek résztTrükkösen pakolják fel az ERA-t az ukránok, amitől úgy tűnhet hegesztett a torony, miközben egyszerűen csak nem belebaszom módjára hegesztik fel a távtartókat, mint a 72B3-nál. Mondjuk a kisebb méretű Kontakt-1 is segítség ebben. Plusz ami igazán árulkodó az a snorkel cső, amit kizárólag 64-esekre (meg talán a 84-re?) pakolnak így fel, de mindenképp harkovi szokás.
Plusz ha megnézed jobb lánctalpat (képen bal oldalt) akkor bizony kitűnnek a kis méretű futógörgők, amik egyértelműen csak a 64-es alváltozatokon fedezhetőek fel. Jelen helyzetben én valamelyik T-64BV (az kapott először ERA-t) modernizációra tippelnék
Trükkösen pakolják fel az ERA-t az ukránok, amitől úgy tűnhet hegesztett a torony, miközben egyszerűen csak nem belebaszom módjára hegesztik fel a távtartókat, mint a 72B3-nál. Mondjuk a kisebb méretű Kontakt-1 is segítség ebben. Plusz ami igazán árulkodó az a snorkel cső, amit kizárólag 64-esekre (meg talán a 84-re?) pakolnak így fel, de mindenképp harkovi szokás.
Plusz ha megnézed jobb lánctalpat (képen bal oldalt) akkor bizony kitűnnek a kis méretű futógörgők, amik egyértelműen csak a 64-es alváltozatokon fedezhetőek fel. Jelen helyzetben én valamelyik T-64BV (az kapott először ERA-t) modernizációra tippelnék
Ééés talált, a kép a 2017-es Strong Europe Tank Challlenge-ről származik, ahol az ukránok saját állításuk szerint egy modernizált T-64BV-vel, pontosabban egy T-64BV obr. 2017-el vettek részt
Strong Europe Tank Challenge 2017. Третій день: український взвод в обороні (відео, фото)
Цього разу українські екіпажі відпрацьовували наступний етап — «Взвод в обороні», який є одним з основних.www.ukrmilitary.comБільше про танки які представляють Україну на Strong Europe Tank Challenge 2017
Українські танкісти із учорашнього дня беруть участь у Strong Europe Tank Challenge 2017, де змагаються із колегами зі США, Німеччини, Франції, Австрії та Польщі. Але чому не «Оплоти», «Булати» або Т-80...?www.ukrmilitary.com
Ha a tank a kérdés, az egy valószínűleg AMX13/75.
Ez micsoda?