M
molnibalage
Guest
Leesés elleni biztosítást hogyan oldják meg ilyenkor?
Leesés elleni biztosítást hogyan oldják meg ilyenkor?
Azonnal vegyünk 12 db használtatB-1B Lancer tavaly októberben Guamról felszállván
![]()

A 12 az a minimális beszerzési számAzonnal vegyünk 12 db használtat![]()

Azonnal vegyünk 12 db használtat![]()
El tudnám képzelni a 12 db-ot nyitott bombakamrákkal bukarest fölöttNagyon szeretem ezt a gépet (a Tu-160 is impozáns szerintem, csak annak az orr-része, pont, mint az F-111-nél és a fülke kialakítása nekem nagyon taszító), de mi mire tudnánk használni?

Volna minek nekitámasztani a biciklit legalábbNagyon szeretem ezt a gépet (a Tu-160 is impozáns szerintem, csak annak az orr-része, pont, mint az F-111-nél és a fülke kialakítása nekem nagyon taszító), de mi mire tudnánk használni?

Szúnyog irtás hetente a Duna mentén!☺Nagyon szeretem ezt a gépet (a Tu-160 is impozáns szerintem, csak annak az orr-része, pont, mint az F-111-nél és a fülke kialakítása nekem nagyon taszító), de mi mire tudnánk használni?
El tudnám képzelni a 12 db-ot nyitott bombakamrákkal bukarest fölött![]()
Volna minek nekitámasztani a biciklit legalább![]()
Szúnyog irtás hetente a Duna mentén!☺

Ha a százötvennégyessel háton permeteztek Mátészalka fölött, akkor miről beszélünk?Hát, Funar pl. kifejezetten megérdemelne pár szeretetcsomagot, de ő általában Kolozsváron punnyad, ha jól tudom.
Sajna a B-1B elég nagy százalékban "alamínijumból" és titánból van... Tartok tőle, hogy a jawák hamar szétkapnák és leadnák a helyi MÉH-ben...
Ahhoz kissé overkill lenne, nem?![]()

Erőkivetítésre...Nagyon szeretem ezt a gépet (a Tu-160 is impozáns szerintem, csak annak az orr-része, pont, mint az F-111-nél és a fülke kialakítása nekem nagyon taszító), de mi mire tudnánk használni?

Persze hogy kiszerelhető, hiszen sokféle rendszeresített fegyverzethez nem egyféle függesztőrendszer tartozik, így az igényeknek megfelelően cserélhető a többféle függesztőrendszer. A videón a hagyományos bombák függesztőrendszere látható, de van pl. forgótáras függesztőrendszer is.Gyakorolnak a fegyverzetisek egy B-1-en...
Szép videó és ami nekem érdekes hogy mintha az egész fegyver felfüggesztő rendszer kieemelhető lenne a bombatérből...? (03:27-04:58)
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..