Bayraktar TB2 , TB3 (Baykar,Törökország)

Mondjuk az eleg megalazo lenne es kb azonnal kidobnam a torok sw az egeszbol (de leginkabb nem is vennek toluk semmit, mert ez egy alapbol problemas fejlesztoi filozofiat ill hozzaallast mutat.)
Ez nem jelenti feltétlen a teljes szoftver kidobását. Egyszerűen kell a com portok elé berakni egy komoly kódoló rendszert. Ez még akkor is létfontosságú, ha emiatt a többlet energiafelhasználás miatt jelentősen csökken az repülési idő. Esetleg érdemes lenne a szárnyak felületére (esetleg a törzsre) napelemeket feltenni.

2021 december 2-án magas rangú iraki katonai források szerint a Miniszterek Tanácsa jóváhagyta a török Bayraktar TB2 drónok megvásárlásának tervét, amelyhez közel 100 millió dollárt különítettek el az iraki hadsereg költségvetéséből.

A TB2-t Kirgizisztánba szállították. A CATS hasznos teher.

FG47_aTWUAA3ndj

FG48D9lWYAAJHWN

FG48EvRX0AMk6HD

FG48FgEWYAEFXjQ

Állítólag a törökök olyan távkapcsolót tesznek a drónjaikba, amivel hatástalaníthatják őket ha nem tetszik nekik amire használják...
Ennek fényében (ha ez így van) inkább ne vegyünk török drónt...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Állítólag a törökök olyan távkapcsolót tesznek a drónjaikba, amivel hatástalaníthatják őket ha nem tetszik nekik amire használják...

És F-35öst se?
Na ezért vettek a törökök Sz-400ast is.

De kell török drón!
Inkább drón kell. Valószínűleg török lesz, de azért az para, ha egyszer csak földhöz vágják egy távoli gomb megnyomásával!
Pláne hogy ha meg hekkelik a drón, ami nyilván könnyebb ha van benne egy ilyen funkció...

Inkább drón kell. Valószínűleg török lesz, de azért az para, ha egyszer csak földhöz vágják egy távoli gomb megnyomásával!
Pláne hogy ha meg hekkelik a drón, ami nyilván könnyebb ha van benne egy ilyen funkció...
Szerintem ilyen a mesébe létezik! Feleslegesen ne agyalj árt a szépségnek, ráncos leszel idő előtt, azok a fránya szarkalábak! Majd jön a reflux, kellemetlen szájszag!

Ez pont annyira bizonyított gondolom mint a többi iylen urban legend faszság?

Ez pont annyira bizonyított gondolom mint a többi iylen urban legend faszság?
Én is szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, mert ha ez bebizonyosodik, akkor bukják jövőbeni eladásaikat: senki nem fog dollár milliókért olyan cuccot ami nem tud bármikor megbízhatóan használni.
Azért raktam ide, hátha hallott/olvasott valaki erről valamit...

• Vicces
Reactions: Miskolci Ogre

Ezt azért nem olyan nehéz visszafejteni és kiiktatni.
BME szerintem max 1 hónap alatt kiszedné.