1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Beszélgető

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - Tcat által indítva @ 2013. január 16..

 1. zeal

  zeal Well-Known Member

  Mivel majdnem 200 mrd adóssággal vették át a kuplerájt (gyk.: Budapestet), ezért picit késett a dolog. Bocsi!
  Egy pályázatot már kiírtak, de Tarlós törölte, mert túl sokat kértek. Arra viszont ez elég volt, hogy a kormányból kiszedjen 6+1 mrd támogatást. A következő pályázat kiírásáig havonta kellett volna műszaki felülvizsgálatot csinálni, de sajnos a haszontalan kamugeri már megint nem csinált semmit, így kicsúsztak az időből és már hetente kell vizsgálni a hidat. A felújítás pedig csak egyre drágább lesz... Köszönjük!
   
  fip7, anonim999, LMzek 2.0 and 6 others like this.
 2. KoviUbi

  KoviUbi Well-Known Member

  Valahol mind a két oldalnak igaza van, hiszen tény, hogy Tarlós alatt se lett felújítva, de eközben ott van a papír arról, hogy bőven lenne rá pénz külső segítség nélkül is.
  Rendszeresen halljuk, hogy 200 milliárdos mínusszal vette át Tarlós és ugye 180+90 milliárdos plusszal adta át, de ugye közben eltelt 10 év.
  Tarlós nyakába nem lehet beleakasztani azt, hogy 10 év alatt nem nyúlt hozzá, mert le kell belőle vonni azt az időszakot ameddig a 200 milliárdos mínusz eltűnt.De a többire neki sincs mentsége.
   
 3. KoviUbi

  KoviUbi Well-Known Member

  Ha már felmerült a Sávoly melletti földkupac befejezése, akkor miért nem inkább a Pannónia-Ringet tatarozzák?Ott egy már kész pálya áll, tuti olcsóbb lenne, mint a 65 milliárd forint.
   
 4. Laci1970

  Laci1970 Well-Known Member

  Azért mégis belpollal válaszoltal te törvények felett álló isten!
   
  csibeszke and LMzek 2.0 like this.
 5. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  • Semmiféle törvény felett nem állok.
  • Még csak modi sem vagyok, sőt, annak ellenére, hogy a tartalmat nagyrészt már csak én adom a cikkekhez, még csak a szerkesztőség tagja sem vagyok.
  • Annyira nem állok, hogy anno én tartottam a 9 hónapos bannal a rekordot egy ideig...
  De tőled szokás szerint csak egy vaskos személyeskedésre futotta..
   
 6. Heim

  Heim Well-Known Member

  Miért lenne szétkúrva a topik? Teljesen normálisan beszélget mindenki.. Azt hittem a beszélgetőben akármiről lehet beszélgetni, vagy a belpol az tiltva van?
   
 7. ogretankHU

  ogretankHU Well-Known Member


  Csak "mi" szemetelünk szerinted ? A szokásos kettős mérce ugye ! A beszélgetőben miről kellene fecserészni ? Az időjárásról vagy a füsti fecskék nemi életéről ?

  Csak szólok Tarlósék a terveket és a pénzt is prezentálták csak ezeknek a dilettánsoknak 8 hónap alatt se sikerült kiírni a közbeszerzést ! Pont olyan hátramenet mind mint a Miskolci idióták csak a Diósgyőri várprojekt 1,5 mrd Ft EU forrását bukták hasonlóért ! Böribe minddel mert ez már hűtlen kezeléssel összekötött foglakozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés ! HA mi narancsosok vagyunk akkor te mi vagy vörös esetleg szivárvány ? LOL
   
 8. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Maximum megásták az alapját. Vagy 100 méter hosszú a pályájuk.
   
  LMzek 2.0 likes this.
 9. molnibalage

  molnibalage Well-Known Member

  A Belpol ilyen szinten tilos az oldalon, mert ide vezet. Jó sokszor volt már emiatt lezárva a beszélgető. Új vagy még itt, sanszosan ezért nem tudod ezt.

  https://htka.hu/forumszabalyzat/

  a biztonságpolitika témájú topic-okon kívüli topic-okban politikai vonatkozású, vagy tartalmú Felhasználói Tartalom közzététele. Kivételt képez a magyar haderő fejlesztésével foglalkozó, “A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai” című topic, melyben a szigorúan a témához kapcsolódó, megfelelő stílusban megfogalmazott politikai jellegű tartalom továbbra is engedélyezett.
   
 10. ogretankHU

  ogretankHU Well-Known Member

  Megvan tervezve és ott van rá a lé ! A tisztelt pancser társaságnak csak egy közbeszerzést kellett volna kiírni ! Már tudták volna úgy faragni , hogy az ő slepjük csinálja !
   
  LMzek 2.0 and jurgenbauer like this.
 11. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Mondjuk ott pont a magyar a választások óta le van zárva.
  Ha nyitva lenne, oda ömlene a szemét. Én ezt már feldobtam a visszajelzések topicban de nem lettem "meghallgatódva". :)
   
  fip7, LMzek 2.0, svajcibeka and 2 others like this.
 12. zeal

  zeal Well-Known Member

  Ez az ország egyik jelképe. Ezek meg annyira szeretik az ilyesmit... Mondhatnak bármit, tudjuk mi lesz a történet vége. :oops:
   
  fip7, LMzek 2.0, svajcibeka and 2 others like this.
 13. Ooorky

  Ooorky Well-Known Member

  Margit híd v2.0a
   
 14. leplezo

  leplezo Well-Known Member

  A kiemelt szövegrészlet igaz, és mindenkire érvényes az akinek címezték és annak is aki ideírta. Remélem így mindenki kellően meg van sértve, hogy ezután betartsa az irányelveket.
   
 15. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

  Ez a téma mindig akkor merül fel (1x már leírtam), amikor - ahogy Tarlós is rávilágított - kijönnek a népek a safe spaceükből, a facebook haveri kommunikációjából, és 1x csak megjelennek az "övéktől gyökeresen eltérő" vélemények is, magyarul a tények. Addig nincs gond, míg uazok egymásnak írogatnak, de amint belép olyan is, aki nem feltétlenül hisz a mennyei index-hvg-24-retekklub-444 csapatnak, máris gond lesz a belpollal. Figyelem egy ideje.

  A magyar játékosokra visszatérve, egy komment a mandiról:
  "A PAFC-ban jelenleg két saját nevelésű fiatal játékos játszik rendszeresen az első csapatban (Deutsch és a 18 éves Rados) az első csapat keretében is sok a saját nevelés, ennél több jelenleg más NBI-es csapatban sincs. Az 5-6 PAFC játékossal felálló Csákvár sokáig harcban volt az NBI (NB2. a szerk.) bajnoki címéért, és az utóbbi években nem egy válogatott játékos (Kleinheisler, Sallói, Márkvárt, stb...) nevelésében, felépítésében vettek részt."
   
  megazez likes this.
 16. leplezo

  leplezo Well-Known Member

  Igen viszont ezen a katonai fórumon meg van tiltva a "narancsos"-ozás, meg a személyeskedés. Az egyik az előbbit csinálta a másik az utóbbit. És ebből van megint a vita. Az emberek úgy látszik képtelenek tanulni. (Védelemnek meg hozzák, hogy mennyit voltak kitiltva, ahelyett hogy elgondolkozna, hogy nem véletlenül volt bannolva.)
  Ez a baj.

  Mert mindegy miben hisz, vagy mi a politikai irányultsága, a szabály ezt nem köti meg. Akármi lehet, amíg a szabályokat betartja. Ebben teljes mértékben egyetértek Mackansen (=moderátor) álláspontjával.
   
  Wilson likes this.
 17. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

  Nézd, épül a motorversenyhez a pálya. Baromság. Már a másik is az volt. Értelmetlen ami nem BP vonzáskörzetében van, bár Debrecenben van reptér. Mondom ezt nem ellenzékpártiként. (Családilag és tapasztalatilag így alakult.) Ellenben van a BPi baromkodás, és az is egy szarkupac. Kormány vs ellenzék ellentét nélkül is. Aki nem tud beszélgetni, azt nem olvasom. Ennyi. Semmi olyan nem hangzott el, amit nem igaz, vagy dühítő. Ahogy írtátok, bezárták a topikot, itt meg a hüvelygombától a cigánybűnözésig minden előjött már.

  Néha van egy remek interjú. Bárcsak lenne Geritől is, de már akkor lehetett tudni, hogy nem lesz, amikor ő volt Zuglóban a góré. Kezeljünk helyén mindent és mindenkit, és nincs probléma. Így működik jól egy fórum.
   
 18. leplezo

  leplezo Well-Known Member

  Pont ezt mondom nem kell ez ide, az egész magyar net erről szól, mindenki megtalálja a magának valót. Megtéríteni meg nem tudjátok egymást. Ezzel csak azokat cseszitek fel akik nem akarnak a propagandákkal törődni legalább ezen az oldalon. (Mellesleg szabályzatellenes.)

  És kérlek ne próbálj megtéríteni, mert marhára ellentétes hatású. (Csak ellenszenves leszel tőle hosszabb távon) Én az ésszerűség híve vagyok, senki nem fog sem balliberális-antifát, sem pártkatonát csinálni belőlem. Ezt te is fejezd be irányomban, mert unom. Leszarom a budapesti vezetést, mert tudom, hogy egy fos, de nem az én hatásköröm, így változtatni nem tudok rajta. Amikor aktuális lesz 2022-ben a választás, akkor majd beleszólok a parlamenti vezetésbe azzal a 1 szavazattal amivel rendelkezem, de addig ne kelljen minden nap hallgatnom egyik oldalról a feketék meg a buzik jogait, a másik oldalról meg hogy karácsony inkompetens. Már hallottam felfogtam, értékeltem saját magamban, nem kell segítség az emlékezéshez, nem vagyok Alzheimeres, hogy elfelejtsem fél óránként.
  (És igen emlékszem még Hornra és Gyurcsányékra is, azt is tudom mit műveltek, és hogy megúszták.)
   
  FilcTroll, fishbed and Wilson like this.
 19. Wilson

  Wilson Well-Known Member

  Én értem,hogy te a jobb oldalban hiszel és én tisztelem a hitedet de a járványok és fertőzések topik mellett szerintem ebben a topikban nem kell több kormánypropaganda és karigeri mennyire alkalmatlan szöveg,ezt nem bántásból írom,de szerintem attól még ha te minden második hozzászólásodban leírod,hogy szerinted kari geri mennyire alkalmatlan az nem változtat semmit a helyzeten,ja és nem hiszek egyik oldalban sem.
   
  FilcTroll, fishbed, Árpicsek and 2 others like this.
 20. jurgenbauer

  jurgenbauer Well-Known Member

  Gondolod akarok bárkit is téríteni? Totál leszarom. Aki olyan közegből jött, mint a DKsok akik nemzeti konzultációs kérdőívből csináltak maszkot, ilyeneket nem lehet. Patásfóbiások is csak a saját kárukon tanulnak. Ott volt a Bánfi Diána. Giganácinak volt beállítva, stb. Kiment a divatból, pár éve a TV2n volt ezoterikus szakértő valami szarban. Mindenki változik. Vagy jobban belehülyül egy fóbiába, vagy kinövi. Ilyen az élet.

  Ha van egy jó interjú, megosztom. Van egy hír, megosztom. Ha valaki fullba nyomja a kretént, nem olvasom. Lényegtelen kitől, ha jó, jöhet. Ha hír, jöhet. Annyi minden téma van. Nem kell szégyellni. Nemrég jött a foci, hogy nincs magyar, majd a versenypályaépítés. Ez Kantin. Nem a Harci helikopterek topik. Jöhet minden. Szerintem. Minden más belemagyarázása pedig lásd amit írtam arról, amikor megjelenik a belpol bárhol úgy, ahogy a másik NEM gondolja. Én még nem láttam sem Ogrét, sem Zealt, sem másokat azért szólni, hogy belpol van. Leírják a véleményüket, képesek erre elqurni időt az életükből, ahogy én is. Hidd el, pár év, lehet, hogy annyi se kell, nem lesz fórum, mert - különösen ha olyan erők nyernek bárhol, akik nem szeretik a szabad gondolatot - zavarni fogja őket, és úgy fogják alakítani a jogszabályt, hogy ne írhasd le azt sem, hogy mit és hogyan érzel pl. a magyar haderő fejlesztése kapcsán. Csak a hülyeség, a trendi szarok és az értelmetlen baromságok lesznek láthatóak. Én már FBn is csak humort osztok meg, minden mást úgyis kiszűr a motor, kivéve ha mondjuk hvg, népszava stb. agymenést osztok meg, mert azt nem. :)

  "Már hallottam felfogtam, értékeltem saját magamban, nem kell segítség az emlékezéshez, nem vagyok Alzheimeres, hogy elfelejtsem fél óránként."
  Ezt mondd azoknak, aki a DKból vezető magyar ellenzéki pártot csináltak! :)
   
  LMzek 2.0, Ooorky and zeal like this.

Ezen oldal megosztása