Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mondjuk az komolyabb szal lett volna, ha te szurod a Toth Gabit!
Jobb annál az ízlésem na De a kolléga esetében kb tényleg megtalálta a zsák a foltjátAhhoz naggggggyon sok vodka kellene sztem.
Tudom-tudom nem ide kéne, de nem is az ukrán topikba tartozik. Szóval a legenda szerint az ezredes úr is a DJ Bobo-féle fiatalító lefejezésnek esett áldozatul, aztán ezért kényszerült munkahely váltásraEngem baromira zavar a mi szó gyakori használata, én nem vagyok hajlandó semmiféle közösséget sem vállalni sem az ukránokkal, sem a natoval, amúgy mi a tökömet szakért az ezredes úr egy agrártudományi intézetnél
Ez tulképpen két dalszöveg, a harcolni és hódítani fogunk, újra és újra, a RN indulójából.Sir Higgins, hogy kell ertelmezni ezt dalszöveget a hozzaszolasaid alatt?
.
"•We'll fight, and we'll conquer again and again!•
•Rule Britannia! Britannia rule the waves!
Britons never, never, never shall be slaves!•"
.
Eröszakos es valahol ironikus is, mert miert irja, hogy nem lesznek rabszolgak?? Nem pont ök csinaltak rabszolgat a fel vilagbol gyarmatositas cimen?
A britek először a rómaiak rabszolgái lettek, majd az angolszászok szolgái, később a dánoké, végül a normannoké. A britek közül - ha jól emléxem - egyedül a skótok és írek vészelték át ezt, maradtak meg. (A kisebb szigeteken - pl. Man - élőket nem számítva.) Lehet, hogy tele van a tökük az angolokkkalSir Higgins, hogy kell ertelmezni ezt dalszöveget a hozzaszolasaid alatt?
.
"•We'll fight, and we'll conquer again and again!•
•Rule Britannia! Britannia rule the waves!
Britons never, never, never shall be slaves!•"
.
Eröszakos es valahol ironikus is, mert miert irja, hogy nem lesznek rabszolgak?? Nem pont ök csinaltak rabszolgat a fel vilagbol gyarmatositas cimen?
.A britek először a rómaiak rabszolgái lettek, majd az angolszászok szolgái, később a dánoké, végül a normannoké. A britek közül - ha jól emléxem - egyedül a skótok és írek vészelték át ezt, maradtak meg. (A kisebb szigeteken - pl. Man - élőket nem számítva.) Lehet, hogy tele van a tökük az angolokkkal
.Ez tulképpen két dalszöveg, a harcolni és hódítani fogunk, újra és újra, a RN indulójából.
A másik meg egy hazafias dalból.
Nem értem, hogy hogyan lehet máshogy értelmezni, mint ahogy írva vagyon?
Betehettem volna másikat is, de azok kicsit vaskosak lehetnek az érzékenyebb lelkű fórumlakóknak
A britek először a rómaiak rabszolgái lettek, majd az angolszászok szolgái, később a dánoké, végül a normannoké. A britek közül - ha jól emléxem - egyedül a skótok és írek vészelték át ezt, maradtak meg. (A kisebb szigeteken - pl. Man - élőket nem számítva.) Lehet, hogy tele van a tökük az angolokkkal
A wiki is jól leírja egyébként, de:.
"We'll fight, and we'll conquer again and again!"
.
ezzel a sorral inditva, az egesz a "Deutschland, Deutschland uber alles" stilusat idezi.
Ritkán fordulok elő a metaverzumban, azt hiszem mostantól még ritkábban fogok.Na úgy tűnik valakiknek a bögyébe kerültem és a vatnyikok vatnyika lettem olimpiai bajnok szinten
Ez várható volt. A nagyság átka. Igyál az egészségére ...Na úgy tűnik valakiknek a bögyébe kerültem és a vatnyikok vatnyika lettem olimpiai bajnok szinten
Na ez durva.Na úgy tűnik valakiknek a bögyébe kerültem és a vatnyikok vatnyika lettem olimpiai bajnok szinten
Miért kéne, hogy Mo-n tevékenykedő ukránok legyenek? Lehet, hogy egy magyar állampolgárnak ez a véleménye.Na ez durva.
Nem az, hogy feltűntél a NAFO-soknak, hanem az, hogy 1. kvázi listáznak nyilatkozókat 2. Respergert és Somkutit is...az előbbi különösen érdekes, mert nem civil.... Ha ezzel az idehaza tevékenykedő ukránok nem léptek át egy határt a szolgálatoknál, akkor nem tudom mi van....
Egyébként a nyelvezet, meg a szmájlik végtelen használata emlékeztet miki bácsira itt, a fórumon. Mondjuk ő még senkit nem hívott itt pufajkásnak (úgy tudom, a vatnyik végülis ezt jelenti).Na úgy tűnik valakiknek a bögyébe kerültem és a vatnyikok vatnyika lettem olimpiai bajnok szinten
A maci az azért cukkerEgyébként a nyelvezet, meg a szmájlik végtelen használata emlékeztet miki bácsira itt, a fórumon. Mondjuk ő még senkit nem hívott itt pufajkásnak (úgy tudom, a vatnyik végülis ezt jelenti).
Azt tervezemEz várható volt. A nagyság átka. Igyál az egészségére ...
Amúgy én is kb fixre mondom, hogy ezt valamilyen CIPSzO-hoz köthető szolgálat csinálja, max vannak nekik itthoni kollaboránsai állampolgárságtól függetlenül. Meg hát lehet ide kell berakni ahhoz, hogy a gumitalpas kollégák felfigyeljenek rá De ami igazán furcsa az egészben, hogy targeted FB hirdetésben hozta fel az oldalt, ahol persze csak megtaláltam magamat is. Kb mintha Wish-ről rendelt Mirotvorec lenne az egészNa ez durva.
Nem az, hogy feltűntél a NAFO-soknak, hanem az, hogy 1. kvázi listáznak nyilatkozókat 2. Respergert és Somkutit is...az előbbi különösen érdekes, mert nem civil.... Ha ezzel az idehaza tevékenykedő ukránok nem léptek át egy határt a szolgálatoknál, akkor nem tudom mi van....
Gyanús amúgy, hogy nem kiejtés szerint írja a vatnyikot, hanem angol átiratban, de lehet csak szimplán balfaszEgyébként a nyelvezet, meg a szmájlik végtelen használata emlékeztet miki bácsira itt, a fórumon. Mondjuk ő még senkit nem hívott itt pufajkásnak (úgy tudom, a vatnyik végülis ezt jelenti).
Van is otthon egy eredetiA maci az azért cukker
Több olyan aspektusa van a dolognak ami idehaza nagyon idegen. Ilyen 1-2%-ra hígított gyümölcsös MirotvorecMiért kéne, hogy Mo-n tevékenykedő ukránok legyenek? Lehet, hogy egy magyar állampolgárnak ez a véleménye.
Na úgy tűnik valakiknek a bögyébe kerültem és a vatnyikok vatnyika lettem olimpiai bajnok szinten
Több olyan aspektusa van a dolognak ami idehaza nagyon idegen. Ilyen 1-2%-ra hígított gyümölcsös Mirotvorec
Az oldal hirdetéseket jelenít meg, láthatóan van benne munka, de teljesen figyelmen kívül hagyja a polarizációt (ha valakit bántanak azzal hitelesíthetik is) ami elég jellegzetes.
De az sem lepne meg ha Ultrahang Tamásék gerillakampánya lenne