Én sem látom.Kérdés: A csajok topik törölve lett vagy átkerült a biztpolba?![]()
![Mad :mad: :mad:](/data/assets/smilies/mad.png)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én sem látom.Kérdés: A csajok topik törölve lett vagy átkerült a biztpolba?![]()
Te ezt nem értheted, hiszen eleve képes vagy a britek felé bármilyen vonzalmat érezni. De mi, normális emberek most úgy érezzük, hogy elvettek tőlünk valami fontosat.
Emelkedj felül az ilyen földi hívságokonTe ezt nem értheted, hiszen eleve képes vagy a britek felé bármilyen vonzalmat érezni. De mi, normális emberek most úgy érezzük, hogy elvettek tőlünk valami fontosat.![]()
Persze, tudjuk, hogy az ánglius lanyok szépsége folytán inkább Istent meg a királyt valasztottátok, meg a távoli háborúkat, de nekünk Istenestől, királyostól is is megadatott a jó nők nézése és az említett topik által a közzétételük.Emelkedj felül az ilyen földi hívságokon
Tűzzed zászlódra, Fear God Honour the King
Mondjuk ez valóban megmagyarázza a kolonizációt. Így még nem gondoltam ráPersze, tudjuk, hogy az ánglius lanyok szépsége folytán inkább Istent meg a királyt valasztottátok, meg a távoli háborúkat, de nekünk Istenestől, királyostól is is megadatott a jó nők nézése és az említett topik által a közzétételük.![]()
Mondjuk ez valóban megmagyarázza a kolonizációt. Így még nem gondoltam rá
Meg hát ugye oda kell menni, ahol a jó nők vannak.
Persze, tudjuk, hogy az ánglius lanyok szépsége folytán inkább Istent meg a királyt valasztottátok, meg a távoli háborúkat, de nekünk Istenestől, királyostól is is megadatott a jó nők nézése és az említett topik által a közzétételük.![]()
Viszont a megállapítás tökéletesen tükrözi a valóságot.Teljesen hibás a Union Jack a képen :/
Dobtam egy magas labdát. Csak, hogy jó napotok legyenViszont a megállapítás tökéletesen tükrözi a valóságot.
Egy baj van az elmélettel:
No, már értem, miért vagy ilyen savanyú mostanában.A jelenlegi magyar nőfelhozatal mellett világot kéne hódítanunk,
Kalandozások kora? Rémlik? Turker?Egy baj van az elmélettel:
A jelenlegi magyar nőfelhozatal mellett világot kéne hódítanunk, míg ha láttatok már szláv lánykákat, akkor az oroszoknak meg otthon kellene ülniük.
(Mondjuk az ukrán férfiakat értem, olyan lánykákért én is utolsó csepp vérig harcolnék)
Pap voltál, orvos lettél?
Orvosként , bár az előrehaladott kor, túlzott alkohol fogyasztás, és általában az egészségtelen életmód hatását nem tudom visszafordítani, de így is igyekszem segíteni, hisz köt az esküm. Köteles vagyok enyhíteni a kínokat azoknak, akik már képtelenek az öngondoskodásra és az önálló gondolkozásra, önhibájukból, vagy azon kívüli okokból.Kérdezni csak szabad, nem?
A belépésnél ki kell válasszam a világos vagy sötét módot. Ezt a lépést akartam volna megtakaritani. Ennyi.
A következő lecke az lessz, hogyan kell válaszolni egy hozzászólásra, hogy látszódjon az idézet mire is reagálsz, mert ezúttal egyértelmű ugyan, de te rendszeresen csak bekommentelsz valamit, azt bogarassza az ember, hogy kinek mire is válaszolsz.Köszönet, Mester!![]()
Nem volt elég színes valamelyik modinak?:Csajok topik merre lett?
Kedvenc topikom és nem találom!
Nem volt elég színes valamelyik modinak?:
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..