Beszélgető

Gondolkoztam, hogy a második este viszek ki nektek egy csésze teát a kocsiba, de nem akartam elb@szni a küldetést… :D
8d512576ff41a50f31f54d5ef02781c4.jpg

nemhogy 72 órához,

A 72 órát már vallatáshoz használják, mint alvás megvonás.
Ezt te sem gondolod komolyan, hogy 72 órán át stabilan ébren tudsz maradni, és értelmesen, odafigyelve elvégezni bármilyen feladatot? o_O
Először jönnek a "mikro" alvások, majd elkezded nem reálisnak érzékelni a valóságot, majd jön a hallucináció, végül akár mennyire is erőlködsz, úgy alszol el, hogy észre sem veszed.
Kivéve ha persze valaki nem hagy aludni szándékosan....

Mi az az ok ami miatt ténylegesen 72 órát ki kellene bírnod? o_O

Lègiòban az első hèten összesen aludtunk 8 òràt.
Alvàsmegvonàs gyakorlatilag rendszeres volt az első 4hònapban.
"Reset" - eltek rendesen.
Az alvás megvonás bevett vallatási/kinzás technika.
De ott aludnál, csak nem hagynak, olyankor védekezik az agy mikro alvással pár perces szunyokálással ami egyfajta fél ébrenlét.

Amikor magadtól nem tudsz az pont ezért komolyabb. Erre javasoltam a "fūvet." Nem kell soroljam a jótékony hatását..

A 72 órát már vallatáshoz használják, mint alvás megvonás.
Ezt te sem gondolod komolyan, hogy 72 órán át stabilan ébren tudsz maradni, és értelmesen, odafigyelve elvégezni bármilyen feladatot? o_O
Először jönnek a "mikro" alvások, majd elkezded nem reálisnak érzékelni a valóságot, majd jön a hallucináció, végül akár mennyire is erőlködsz, úgy alszol el, hogy észre sem veszed.
Kivéve ha persze valaki nem hagy aludni szándékosan....

Mi az az ok ami miatt ténylegesen 72 órát ki kellene bírnod? o_O
Nemis, a harmadik nap már csak redukált a funkcionalitás :D

• Vicces
Reactions: Filter
Nekem az ephedrine+energia ital+protein szelet kombó jött be. Nyilván az előbbit már otthon nem lehet kapni a gyógyszertárakban. Külföldön, külföldről elérhető csomó verzióban. Minimál helyet foglalt, maximum hatékony volt. De valószínűleg ahány ember annyi verzió… Most már csak a protein és energia szeletek mennek, ezek bőven elegendőek a mostani működésemhez. Plusz a legkényelmesebb megoldások minden szempontból.

Ps. Nekem az első hármas kombótól úgy sarkig volt tárva a szemem, hogy csodálkoztak ha pislogtam :D

kv az nekem nem sokat használ, normál hétköznap sem, nemhogy 72 órához, ugyan így az energiaital :/
Marad az amfetamin. Hatásos
Nekem az ephedrine+energia ital+protein szelet kombó jött be. Nyilván az előbbit már otthon nem lehet kapni a gyógyszertárakban. Külföldön, külföldről elérhető csomó verzióban. Minimál helyet foglalt, maximum hatékony volt. De valószínűleg ahány ember annyi verzió… Most már csak a protein és energia szeletek mennek, ezek bőven elegendőek a mostani működésemhez. Plusz a legkényelmesebb megoldások minden szempontból.

Ps. Nekem az első hármas kombótól úgy sarkig volt tárva a szemem, hogy csodálkoztak ha pislogtam :D
Ajjaj az ephedrine is kábszernek minõsül, de asszem több fajta orrspray is tartalmazza,
Szőr, @SirHiggins
Elkezdheted szopizni az orrspray ket ha gondolod :)

Ajjaj az ephedrine is kábszernek minõsül, de asszem több fajta orrspray is tartalmazza,
Szőr, @SirHiggins
Így van, azért nem kapható már receptre. Azelőtt lehetett feliratni simán dokival, mert tök normál asztma gyógyszerként használták. És amiért remek: a központi idegrendszerre nem hat -tehát nulla hallucináció vagy bármi zavaró!- viszont működése és hatásfoka az adrenalinéval azonos. Amúgy kintről a mai napig sok helyről rendelhető akár táplálékkiegészítőként is.

Szőr, @SirHiggins
Igen, viszont mellette nem eszel (azt mesélték). Az ébrenléttel együtt meg elég hamar leszív.
De a kotyogós kávét kávéval, meg a teát kipróbálom. Csak ahhoz meg kell a farzsebből egy kotyogós :D

• Hűha
Reactions: Kim Philby