Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az összes.Ide teszem, de több másik fórum témához is lehetne.
Tej 200 helyett 800, cukor 266 helyett 1036 forintért – elképesztő túlárazásokat talált, feljelentést tesz az Integritás Hatóság
Tízmilliárdos kárt okoztak a rászorulóknak szánt programokat kihasználó cégek Balog Zoltán minisztersége idején. Az olcsóbb ajánlatokat kizárták a közbeszerzésekből. Az ügyet korábban az OLAF is vizsgálta.444.hu
Ilyenek nem tűnnek fel a hatóságoknak (Emmi, SZGYF)? Miért kapják a fizetésüket? Tényleg 7 év kellett hozzá, hogy eljárás induljon, amikor Hadházi Ákos már 2017-ben felvetette a problémát, és az Olaf is már 2018-ban vizsgálatot indított?
És mi az, hogy az Integritás Hatóságnak nincsen megfelelő jogköre?
Vajon hány hatósági személy tömte degeszre a bankszámláját ebből?
Ez nekem is jött már! Ha ilyen van mindig hivatalos levél jön!Nekem néha ilyenek jönnek.
Ugyan nem is volt már divat a vezetékes telefon mikor te gyerek voltál!Nekem a vonaltisztítós volt a kedvencem
Hát basszus, nagy meló a tiétek, én azt hittem, hogy valami erőműben, kazánban elégetitek az illegális árút.En mar voltam egy parszor egyszer ugy vezetett a sofor hogy megallt es okadtam
Meg amikor nikotin mergezest kaptam ( el lehet szivni egy nap alatt majdnem egy karton cigit csak nem ajanlom)
De, akkor még pont de, de nem csak azzal működikUgyan nem is volt már divat a vezetékes telefon mikor te gyerek voltál!
A rohadt SPAR, ilyen drágán adta nekik!Ide teszem, de több másik fórum témához is lehetne.
Tej 200 helyett 800, cukor 266 helyett 1036 forintért – elképesztő túlárazásokat talált, feljelentést tesz az Integritás Hatóság
Tízmilliárdos kárt okoztak a rászorulóknak szánt programokat kihasználó cégek Balog Zoltán minisztersége idején. Az olcsóbb ajánlatokat kizárták a közbeszerzésekből. Az ügyet korábban az OLAF is vizsgálta.444.hu
Ilyenek nem tűnnek fel a hatóságoknak (Emmi, SZGYF)? Miért kapják a fizetésüket? Tényleg 7 év kellett hozzá, hogy eljárás induljon, amikor Hadházi Ákos már 2017-ben felvetette a problémát, és az Olaf is már 2018-ban vizsgálatot indított?
És mi az, hogy az Integritás Hatóságnak nincsen megfelelő jogköre?
Vajon hány hatósági személy tömte degeszre a bankszámláját ebből?
Csak egy kérdés..
A modik órája gyorsabban pörög az ukrán topikban, mint az egyszerű halandó fórumozóké?
Ne adj tippeket az "újságíróknak", olvasnak minket!A rohadt SPAR, ilyen drágán adta nekik!
Nem haditechnikai, stb. szakkönyv.A hadtörténelmi szakmunkák miért nem szakkönyv?
@Terminator v @Busho3301 ?
Szemantikailag a 'háborús könyvek' az olyan, mint a háborús filmek szvsz.
A hadtörténelem is szakma. Szakkönyv=szakmai könyvNem haditechnikai, stb. szakkönyv.
A szakkönyv azért szakkönyv mert szakkönyv.
Csak egy kérdés..
A modik órája gyorsabban pörög az ukrán topikban, mint az egyszerű halandó fórumozóké?
Tényleg akarjátok tudni, hogy milyen mély a nyúl ürege?!relatív.. amikor olyan van, amit nem szeretnének látni, akkor pl megáll.
Inni lehet rá?Tényleg akarjátok tudni, hogy milyen mély a nyúl ürege?!
Máig nem értem, hogy ha van kék pirula is, ki választja a pirosat... Ha most még nem is kell, a jövőre is gondolni kéne...Tényleg akarjátok tudni, hogy milyen mély a nyúl ürege?!
Mellik ürege, ami hátul van nekijje?Tényleg akarjátok tudni, hogy milyen mély a nyúl ürege?!
Csakis amelyik nem harap!Mellik ürege, ami hátul van nekijje?