גנב טלפוןMiért nálatok angilaliába hogy mondják ?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
גנב טלפוןMiért nálatok angilaliába hogy mondják ?
Ez fenyegetés lehetett inkább.a mennyországba jutok.
Most miéé, bugyibuci?Jaj annak a durvabb a verzioja mikor a képét es igy egy meleg hirdetes velem eljatszottak jo akaroim …na az mar durva volt.aztan ment a feljelentes
Akár, minden esetre reménykedjünk, hogy nem rabbiképző!Közgáz?
hehe besz@rsz. Politológiára jártam.Azt is tanultam XD
De most a politológiára gondoltam
Látszik.hehe besz@rsz. Politológiára jártam.
Eskü
Hol köll szavazni?Szeretném meghírdetni a "Miss HTKA Avatar Conquest"-et.
Szavazás 01.12.2024.10H00. H/ Paris.
Kizárva a saját fotó, lásd @Ramzana ...
Meg a finánc macskák....pingvinfejjel.....ugyanmár.
Ott még mem járunk...Hol köll szavazni?
4chan szerint, hogyha legközelebb indiaiai scammerek hívnak, akkor a fekete halált kell kívánni az anyjukra és attól megzakkannak Elvileg az ő kultúrájukban az a legnagyobb inzultusMa másik számomon hívtak. Továbbra sincs bemutatkozás, továbbra is angolul magyar számról, nem indiaiak v pakik, most windows okán. Hagytam beszélni, kb. 20 sec után holmi csalást kezdtem emlegetni, bontotta is a tag azonnal a vonalat ...
Nekem néha ilyenek jönnek.
Naplopó bölcsész!hehe besz@rsz. Politológiára jártam.
Eskü
Lefogyhatna pár kilót...Szelfi?
Nekem @grigorij3 -é a kedvencem.
Schultebrand.Zseni film
hehe besz@rsz. Politológiára jártam.
Eskü
Akár, minden esetre reménykedjünk, hogy nem rabbiképző!
Kérlek.Ki hitte volna
De azért köszi, hogy igazoltad, hogy nem a levegőbe beszéltem
kell egy Mossados zsuga
Lehetőleg Eli Kopter néven
Elég gagyi. A nagymutter bátyjának a zsoldkönyve jobban nézett ki. Volt rajta két villám.
Nyerítetlen kétévesek ...Akkor ez Ti voltatok?
Nyerítsen már egyet:
Meg a NAVMeg jo hogy a telefonszamom csak nehanyan tudjak
Hmm.Nekem meg magyarazkodni hogy nem vagyok ratyi maig visit a rohogestol a menyaszonyom ha ez eszebe jut
Igy is ismerem koztuk nottem fel
Ja...tökgáz....Közgáz?
Miskóc+VIker.Erd. varga es sztojka csalad
A pulzusom...Ott még mem járunk...
Előbb a rakétatüzérség.
Oxigénzabáló CO2gyár...Naplopó bölcsész!
Ott is kevesen a privatot, van szolgalati telefonom amit imadok nezni ahogy csorog es probalkoznak elerni kis cuki kollegakMeg a NAV