Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Flamand

Well-Known Member
2021. augusztus 26.
4 704
22 264
113
Nem igazán fontos, csak az alapján ahogy tolod itt ma van bennem egy kialakult kép, vélény és kíváncsi lettem volna, hogy közel jártam-e vagy épp eltaláltam-e.
Remélem nem valami durvára gondoltál. Leégett a pofámról a bőr,amikor Sir Higginsről lerántottad a leplet,hogy rúdtáncos.

deze75

Well-Known Member
2010. április 25.
1 168
3 555
113
Problémamegoldó vagyok. Meg másodállásban cirkuszi artista.... :cool:
nem...most generáló vagy....sajnos túltolod az túlzott igazságérzeted mistt...........
100% ismered....ha mindenki a dolgát csinálja akkor nem kell harcolni a jogaiért...
Engedd el..ez tuti rámegy az egészségedre...
Molni csinálta ezt egy időben, nem lett jó vége....
Ha a fórum tetszik akkor hallgass a fórum haverokra...akik azt mondják.......Pöcs engedd el.

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 216
14 485
113
Nem igazán fontos, csak az alapján ahogy tolod itt ma van bennem egy kialakult kép, vélény és kíváncsi lettem volna, hogy közel jártam-e vagy épp eltaláltam-e.
Problémamegoldó vagyok. Meg másodállásban cirkuszi artista.... :cool:
Remélem nem valami durvára gondoltál. Leégett a pofámról a bőr,amikor Sir Higginsről lerántottad a leplet,hogy rúdtáncos.
De még milyen rúdon! :D :D :D
"Wolf vagyok , problemamegoldó"
Mondották a ponyvaregényben

Kirááály !!! Jobb, mint a Humor rovat :D

...csak azt a fél sört sajnálom, amit 3-4 részletben kiköptem a harsány kacajok közben! Megérte! :D

A legjobb poénokat legközelebb tessék a "Spoiler" köntösbe csomagolni, a "Besza/behu...", vagy a "Kaját/piát kéretik lenyelni" szokásos figyelmeztetéssel!

Nnnna! Rendnek kell lenni, rendet kell tenni!
...: + :hadonaszos: Admin-ok!

.

Ilyennek is kell lenni: Shhhh... Gőz-ki... ;)

.

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
7 588
26 075
113
Ez csak pöcs feltételezése, hogy ideges lennék. Nem szabad túl sokáig fókuszálni a negatív dolgokra.
Nem is olyan rég viccesen reagáltam egy -egyébként nem nekem szánt- "ideges" kommentedre, ha emlékszel, de szó nélkül mindkettőt gyorsan törölted a pi@sába. :oops: Gondolom ez csak olyan a kivétel erősiti a szabályt... :)

• Tetszik
Reactions: Törölt tag

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
3 131
13 794
113
Nem is olyan rég viccesen reagáltam egy -egyébként nem nekem szánt- "ideges" kommentedre, ha emlékszel, de szó nélkül mindkettőt gyorsan törölted a pi@sába. :oops: Gondolom ez csak olyan a kivétel erősiti a szabályt... :)
Rám is vonatkozik az off, belpol, stb. annak ellenére, hogy mindenről van véleményem.
Nekem is ciki mikor leállok vitatkozni és látom, hogy Terminatornak csináltam a plusz melót az áthelyezéssel...

Blitz97

Well-Known Member
2020. május 13.
4 908
12 138
113
És ma Magyarországon így működhet egy gyepmesteri telep....

svajcibeka

Well-Known Member
2013. február 10.
1 528
4 780
113
És ma Magyarországon így működhet egy gyepmesteri telep....

A gyepmesteri telep nem az önkormányzathoz tartozik?

• Tetszik
Reactions: Kim Philby