És? Ránéztél? Neked belpolbűnözésnek tűnt? Ránéztél az előzményre is? Szerinted ért az a komment 6 hónapot?
Hogy pontosan fogalmazzunk: A moderátori jogosultságának megvonását kértem.
Történt pár dolog itt kitiltás fronton azóta, és látom, hogy hová fajultak a dolgok. Neked tényleg semmi furcsa nem tűnik fel a Büntetések topicban?
Van pár ötletem azért még, hogy kicsit visszatérjen a Fórum a régi fényéhez. Ez csak az első lépés lenne.
Csak mert jelenleg a béka feneke alatt van a színvonal.
Belterjes mindenszarista csevegés minden topicban. Mostanra egyoldalú propagandizmus. Gyakorlatilag 0 haditechnikai/technikai tartalom.
Ott tartunk, hogy lassan leszedem a NERicitiszben szenvedő
@Negan -ról a hide-ot, mert sokkal inkább őt olvasom, mint a többit.
Ahogy írtam is, nincs bajom a "pöcshuszár"-ral, de valahogy a hangulatomhoz jobban illene a "visszatérő belpolosító". Aztán majd lehet, hogy visszatérek a pöcshuszárhoz...Erre lehetőséget ad a Fórum felülete.
Felmerült még bennem a "rage against the bushójárás", illetve javasolták még fórumtagok a "belpolhuszár"-t is. Még vacilálok.
De a lényeg, hogy egyik sem sérti az ide vonatkozó fórumszabályzatot:
De tényleg el kellene gondolkodni itt pár dolgon!
- Visszajelzés topic lezárva.
- Repkednek a megalázó 6 hónapos, 1 éves, végleges kitiltások.
Utóbbival nincs baj, de akkor venni kell a bátorságot, és felvállalni. Egy 6 hónapos, 1 éves tiltásnak nincs nevelő szándéka/hatása (ezt már egy korábbi kamm/acorn/perceptron tiltás esetén már írtam neked privátban). Annak megalázó szándéka van csupán. Különösen, ha egy ilyen súlyos bünti csak úgy előröppen a semmiből.
@Szittya végleges kitiltása (ok ott voltak előzmények) is egy olyan lépés volt, amin megdöbbentem.
Nagyon jól tudod, hogy mit megmozgattam annak idején, hogy ne legyen baja a való életben. Ismertük, tudtuk milyen. Neki az 1-2 hónapos bünti minden esetben megfelelő volt. De legalább, amikor nem volt elborulva, akkor értékes meglátásai is voltak.
@DTheo azonnal végleges tiltást kapott. Soha semmilyen büntije nem volt korábban.
Állítólag piásan kommentelt. Én bár teljesen absztinens vagyok, de ezért véglegest?
@Pogány -nyal - saját bevallása szerint is - többször előfordult. Nem lett volna opció 1 hét, 1 hónap? Csak míg kijózanodik, meg tanul belőle?
Nem lehet, hogy valakinek vele is valamilyen személyes konfliktusa volt? Nem tudom, csak kérdezem, mert nem voltam tanuja a piás kommentelésnek.
- Lezárva a regisztráció (ahogy írtam is neked, ha távozom, nem óhajtok más néven visszatérni).
- Akik HT/biztpol./geopol tartalmat osztanának a komoly kitiltások miatt zabszemmel a seggükben vigyázban fekszenek a sarokban, és inkább read onlyban tolják. Vagy egyszerűen unnak feljelentkezni mert nem a belterjes poénkodás miatt jönnének a Fórumra.
- Nyilván vannak egyenlőbbek az egyenlőknél, de ezt már régen megszoktam.
Tényleg! Van rá szándék, hogy az EU rendelettel legalább érintőlegesen összhangba hozd a Fórum működését?
Régen létezett olyan kitiltás, hogy kommentelni nem lehetett, de a Fórum privát üzenetei továbbra is működtek, és a bejelentkezés és a cookie-k révén nem úgy kellett olvasni a fórumot, mintha vadidegen lennél.
Most mi van? Teljes tiltás. A küldött email figyelmen kívül hagyása.
Nekem az az érzésem, hogy ez a Fórum neked már csak nyűg a nyakadon, és nagyjából letojod a közösséget, amit itt összehordott a szél.
Igen ez kényelmes dolog, meg érthető is hogy a moderátori feladatokat lepasszolod (nyilván neked is van saját életed), de ettől még a te neveden fut ez az bolhacirkusz. Tehát legalább időnként nézz rá az egyes "beosztottak" ténykedéseire, hogy hogyan megy tönkre a HTKA.hu brand.
És gondolom nyilvánvaló, hogy miért nyílt kommentbe tolom ezt ide be.
Nyilván a "jutalmam" a végleges tiltás lesz (valakinek már nagyon bizsereg az egértapogató kis ragacsos újjacskája), azért amiért felhívtam a figyelmedet a problémákra, de azt gondolom sejted, hogy ezzel engem már nem nagyon lehet megfélemlíteni.
Ugyanakkor gondoltam még jó apropó némi építő jellegű kritikára. Ha csak a bosszúból való rombolás lett volna a szándékom, akkor arra lett volna más csatorna is.
Meg talán más is el tudja/meri mondani a véleményét az ügyben, ha van egy majom, aki helyettük elkezdi rázni a pofonfát.
Nyilván vannak olyanok, akiknek ez így langyosan/büdösen megfelel. Legalább nekik is megvan a lehetőségük rá, hogy elküldjenek engem a francba.
Tényleg, miért nem a Visszajelzések topicban beszéljük meg mindezt?