Engem allandoan…volt hogy valami perverz bele lihegett aztan en is vissza ez ment par percig aztan le tiltott sajnos…elem mikor ilyenek hivnak jot szorakozok rajta (gyerekkent sokat telefon betyarkodtunk)Engem meg még a csalók sem hívnak, brühüm.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Engem allandoan…volt hogy valami perverz bele lihegett aztan en is vissza ez ment par percig aztan le tiltott sajnos…elem mikor ilyenek hivnak jot szorakozok rajta (gyerekkent sokat telefon betyarkodtunk)Engem meg még a csalók sem hívnak, brühüm.
Neked azt mondták, hogy az telefon 'betyárkodás'?bele lihegett aztan en is vissza (gyerekkent sokat telefon betyarkodtunk)
Miért nálatok angilaliába hogy mondják ?Neked azt mondták, hogy az telefon 'betyárkodás'?
Oh my, oh my.....
nekem a Telekom írogat SMS-t, hogy a megrendelt szolgáltatás eléréséhez nyissam meg a linketNekem egy csomagküldő írt SMS-t,hogy pontosítsam az adataimat.
Neeem felre ertedNeked azt mondták, hogy az telefon 'betyárkodás'?
Oh my, oh my.....
azt, hogy liheg mindenféle idegeneknek?Miért nálatok angilaliába hogy mondják ?
Nem azt nekem csinalta en meg neki vissza.azt, hogy liheg mindenféle idegeneknek?
Hát nem betyárkodásnak
Kis lakás?Nem azt nekem csinalta en meg neki vissza.
Gyerekkent massal szivattuk telefonon akkor is tudtuk mar hogy az perverz beteges dolog
Nem biztos, hogy tudni szeretnémNem azt nekem csinalta en meg neki vissza.
Igen ezt is,Kis lakás?
Cserélje nagyobbra!
(ezt mi is elsütöttük ...)
Nekem a vonaltisztítós volt a kedvencemKis lakás?
Cserélje nagyobbra!
(ezt mi is elsütöttük ...)
Pedig a szifilitikus angolok nem igazán mennek a szomszédba egy kis aberrációért.Nem biztos, hogy tudni szeretném
ó, ha tudnádnem igazán mennek a szomszédba egy kis aberrációért.
Telefonszámból, ha kiírta, lehet tudni, hogy ki volt. Vagy legalább azt, hogy ki szerződött.Most van egy par uj, hetfon be talaltak azzal kezdte hogy bese mutatkozott megzsarol egy holgy hogy lebuktam a kondiban azzal hogy ot kukkolom meg a kiskoru lanyat edzes kozben es errol van bizonyiteka ha nem fizetek 150ezret azonnal elkuldi a munkahelyemnek csaladomnak es a rendorsegre a bizonyitekot.
Utana en is bemutatkoztam mint kave xy ormester folytassuk akkor a tarsalgast.
Le is rakta
Ja szomszedot be talalta egyszer az unokazos 100+eves mamika volt de santitott neki a story (amugy o meg talalkozott az hasburgokkal volt is egy zsepie a kiralytol vagy mi ja meg hitler alairasa is ,mellette a szovjet munka erdem rendel vagy mivel) es szolt nekem meg ocsemnek mivel tudta hogy egyenruhasok vagyunk es mi mentunk le az autohoz ami varta annyira nem volt oszinte a fiuk mosolya mikor ocsem a sofort fejet kapasbol a kormanyba verte es a kollegak terdeltek rajtuk nem sokkal kesobb.
Nem akarom. Penészes,és belterjes szigetlakó népség.ó, ha tudnád
Szokasos ismeretlen szam amit nem lehet vissza hivni sokszor en mar nem foglalkozom veluk csak jol szorakozok veluk a kereszt kerdeseimmel aztan a vegen bemutatkozom rendorsegse tud sokszor mit csinalni veluk annyira gyorsan eldobjak a szamot.Telefonszámból, ha kiírta, lehet tudni, hogy ki volt. Vagy legalább azt, hogy ki szerződött.
Akkor ez Ti voltatok?Engem allandoan…volt hogy valami perverz bele lihegett aztan en is vissza ez ment par percig aztan le tiltott sajnos…elem mikor ilyenek hivnak jot szorakozok rajta (gyerekkent sokat telefon betyarkodtunk)
na igen ...Igen ezt is,
meg volt egy rovid szovicces konyvunk es egy friss telefon konyv.
Akkor buktunk le mikor olyan telefonszamla jott szuleimnek hogy azt a lebaszast soha nem fogom elfelejteni.
Nem de ez oriasi regota kerestem mar kosziAkkor ez Ti voltatok?
Nyerítsen már egyet: