Jajj ne PÖCSölj márFélreérted szerintem.
Alapvetően én királyul bírtam a saját 6 hónapomat a laktanyában.
Az kétségtelen, hogy van egy túlfejlett igazságérzetem, de jelenlegi kamikáze üzemmódom nem elsősorban ennek szól, hanem inkább annak, hogy láttam az elmúlt 6 hónapban kívülről, hogy hová tart a Fórum.
És nagyon nem tetszett az amit láttam.
Szerintem az lejött neked is, hogy feléd maximális tisztelettel tudok csak megnyilvánulni.
Ezzel együtt most át kellene gondolnod azon emberek helyzetét is, akiket indokolatlanul, vagy indokolatlanul hosszú időre pakoltak ki.
Neked ezzel nem volt még "szerencséd", mert az még megmaradt a Fórumon, hogy legalább a szakemberek egyenlőbbek az egyenlőbbeknél.
Szóval a moderátorok jól felfogott érdeke az, hogy titeket ne pakoljanak ki. De amikor fél évre elmeszelnek egy olyan kommentért, ami ezt nem indokolta, akkor te is elgondolkodnál, hogy vajon mi lehet az ok.
De nem véletlenül tettem be a EU DSA rendeletet.
Én úgy gondolom, hogyha tőlem elvárják azt, hogy tudjak késsel villával enni, akkor el lehetne azt is várni ugyanezt a moderációtól is.
Igen voltam elmeszelve már korábban idegből kommentelés miatt. Az évek meg a bünti higgadtabb kommentelésre tanít.
Ebben esetben azonban annyira kilógott a lóláb, hogy a moderátor részéről személyes konfliktus állt a háttérbe, hogy nem tudtam amellett elmenni, hogy panaszkodási jogommal éljek.
De a nemrég megosztott privát üzenet (hidd el több is van) is bizonyítja, hogy itt valós problémával állunk szembe.
![Smile :) :)](/data/assets/smilies/smile.png)
Jó hogy visszatértél amúgy.
Igaza van Filter olvtársnak, beszélgess, kommentelj, (persze ésszel), azt ennyi.
Ha még valami nem tetszik akkor csinálsz nehány nap, hét szünetet.
A moderációt bírálni az mindig necces, eleve képzeld magadat a helyükbe. Elég sok mindenféle eszement van itt, nap mint nap olvasni a faszságokst, ũjra és újra ugyanazokat a köröket futni, mindezt elviselni, na ez a kemény.
Mindenki elmondhatja a véleményét persze de a demokrácia (itt sem) működik
![Wink ;) ;)](/data/assets/smilies/wink.png)
Az kurva élet hogy pl. Én nem lennék alkalmas moderátornak, elég hamar megtizedelődne az állomány, Tcat berágna rám hogy mit csináltam a szeretett fórumával és kibaszna