De még milyen rúdon!Remélem nem valami durvára gondoltál. Leégett a pofámról a bőr,amikor Sir Higginsről lerántottad a leplet,hogy rúdtáncos.

De még milyen rúdon!Remélem nem valami durvára gondoltál. Leégett a pofámról a bőr,amikor Sir Higginsről lerántottad a leplet,hogy rúdtáncos.

"Wolf vagyok , problemamegoldó"Problémamegoldó vagyok. Meg másodállásban cirkuszi artista....
nem...most generáló vagy....sajnos túltolod az túlzott igazságérzeted mistt...........Problémamegoldó vagyok. Meg másodállásban cirkuszi artista....
Nem igazán fontos, csak az alapján ahogy tolod itt ma van bennem egy kialakult kép, vélény és kíváncsi lettem volna, hogy közel jártam-e vagy épp eltaláltam-e.
Problémamegoldó vagyok. Meg másodállásban cirkuszi artista....
Remélem nem valami durvára gondoltál. Leégett a pofámról a bőr,amikor Sir Higginsről lerántottad a leplet,hogy rúdtáncos.
De még milyen rúdon!

"Wolf vagyok , problemamegoldó"
Mondották a ponyvaregényben

Admin-ok!
  Admin-ok!

cyberpress.hu

cyberpress.hu
				"Wolf vagyok , problemamegoldó"
Mondották a ponyvaregényben
Akkor át lenne húzva a nevükSe "Szőr",se "Pöcs"....Busò dolgozott ma?
...ha rajtad múlna vagy ötszörAkkor át lenne húzva a nevük

Ez csak pöcs feltételezése, hogy ideges lennék. Nem szabad túl sokáig fókuszálni a negatív dolgokra....ha rajtad múlna vagy ötször
Nem is olyan rég viccesen reagáltam egy -egyébként nem nekem szánt- "ideges" kommentedre, ha emlékszel, de szó nélkül mindkettőt gyorsan törölted a pi@sába.Ez csak pöcs feltételezése, hogy ideges lennék. Nem szabad túl sokáig fókuszálni a negatív dolgokra.
 Gondolom ez csak olyan a kivétel erősiti a szabályt...
  Gondolom ez csak olyan a kivétel erősiti a szabályt... 
Rám is vonatkozik az off, belpol, stb. annak ellenére, hogy mindenről van véleményem.Nem is olyan rég viccesen reagáltam egy -egyébként nem nekem szánt- "ideges" kommentedre, ha emlékszel, de szó nélkül mindkettőt gyorsan törölted a pi@sába.Gondolom ez csak olyan a kivétel erősiti a szabályt...

hvg.hu

hvg.hu
				A gyepmesteri telep nem az önkormányzathoz tartozik?És ma Magyarországon így működhet egy gyepmesteri telep....

Sintérbiznisz: patkányok rágják az éhező kutyákat egy közismert menhelyen
Betegek, éhesek és még elég vizet sem kapnak a kutyák és a macskák a gyömrői Kutyamentsvár menhelyen, ahol szó szerint egymást ölik az állatok a zsúfolt kennelekben. A lapunk birtokába került dokumentumból kiderül: a hatóság tudott arról, hogy a látogatókat is fogadó menhelyen az állatok...hvg.hu
Nem feltétlen.A gyepmesteri telep nem az önkormányzathoz tartozik?
De akkor is nem az önkormányzatnak kéne rájuk nézni, hogy be tartják e a szerződést?Nem feltétlen.
Jelen esetben egy alapítvány működteti, amelyiknek szerződése van vagy 15 önkormányzattal.
Kellene..De akkor is nem az önkormányzatnak kéne rájuk nézni, hogy be tartják e a szerződést?
Tehát akkor az önkormányzatoknál is lehetne/kellene megkapargatni a dolgokat.Kellene..
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..