De még milyen rúdon!Remélem nem valami durvára gondoltál. Leégett a pofámról a bőr,amikor Sir Higginsről lerántottad a leplet,hogy rúdtáncos.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De még milyen rúdon!Remélem nem valami durvára gondoltál. Leégett a pofámról a bőr,amikor Sir Higginsről lerántottad a leplet,hogy rúdtáncos.
"Wolf vagyok , problemamegoldó"Problémamegoldó vagyok. Meg másodállásban cirkuszi artista....![]()
nem...most generáló vagy....sajnos túltolod az túlzott igazságérzeted mistt...........Problémamegoldó vagyok. Meg másodállásban cirkuszi artista....![]()
Nem igazán fontos, csak az alapján ahogy tolod itt ma van bennem egy kialakult kép, vélény és kíváncsi lettem volna, hogy közel jártam-e vagy épp eltaláltam-e.
Problémamegoldó vagyok. Meg másodállásban cirkuszi artista....![]()
Remélem nem valami durvára gondoltál. Leégett a pofámról a bőr,amikor Sir Higginsről lerántottad a leplet,hogy rúdtáncos.
De még milyen rúdon!![]()
![]()
![]()
"Wolf vagyok , problemamegoldó"
Mondották a ponyvaregényben
"Wolf vagyok , problemamegoldó"
Mondották a ponyvaregényben
Akkor át lenne húzva a nevükSe "Szőr",se "Pöcs"....Busò dolgozott ma?
...ha rajtad múlna vagy ötszörAkkor át lenne húzva a nevük
Ez csak pöcs feltételezése, hogy ideges lennék. Nem szabad túl sokáig fókuszálni a negatív dolgokra....ha rajtad múlna vagy ötször![]()
Nem is olyan rég viccesen reagáltam egy -egyébként nem nekem szánt- "ideges" kommentedre, ha emlékszel, de szó nélkül mindkettőt gyorsan törölted a pi@sába.Ez csak pöcs feltételezése, hogy ideges lennék. Nem szabad túl sokáig fókuszálni a negatív dolgokra.
Rám is vonatkozik az off, belpol, stb. annak ellenére, hogy mindenről van véleményem.Nem is olyan rég viccesen reagáltam egy -egyébként nem nekem szánt- "ideges" kommentedre, ha emlékszel, de szó nélkül mindkettőt gyorsan törölted a pi@sába.Gondolom ez csak olyan a kivétel erősiti a szabályt...
![]()
A gyepmesteri telep nem az önkormányzathoz tartozik?És ma Magyarországon így működhet egy gyepmesteri telep....
![]()
Sintérbiznisz: patkányok rágják az éhező kutyákat egy közismert menhelyen
<strong>Betegek, éhesek és még elég vizet sem kapnak a kutyák és a macskák a gyömrői Kutyamentsvár menhelyen, ahol szó szerint egymást ölik az állatok a zsúfolt kennelekben. A lapunk birtokába került dokumentumból kiderül: a hatóság tudott arról, hogy a látogatókat is fogadó menhelyen az állatok...hvg.hu
Nem feltétlen.A gyepmesteri telep nem az önkormányzathoz tartozik?
De akkor is nem az önkormányzatnak kéne rájuk nézni, hogy be tartják e a szerződést?Nem feltétlen.
Jelen esetben egy alapítvány működteti, amelyiknek szerződése van vagy 15 önkormányzattal.
Kellene..De akkor is nem az önkormányzatnak kéne rájuk nézni, hogy be tartják e a szerződést?
Tehát akkor az önkormányzatoknál is lehetne/kellene megkapargatni a dolgokat.Kellene..
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..