A júdeó keresztény értékrend
Ez úgy létezik, mint a buddhista muzulmán értékrend.
Talán az USA cionista vezetésű neoprotestáns szektái kezdték el ez a hazugságot, ami átszivárgott, például a hitgyülivel.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A júdeó keresztény értékrend
Szerintem az a minimum elvárás lenne.
Most legalább egy Robert Sarah bíborosra lenne szükség:
Pont 79 éves még, hátha lehet még pápa![]()
Robert Sarah – Wikipédia
hu.wikipedia.org
Azokat már rég ki kellet volna átkozni az egyházból!
Gyakorlatilag eretnekek!
Amúgy a németeknek van egy olyan dühítő tulajdonsága, hogy minden normális emberi ideológiát a saját "furcsa"*** lelki világukra formálnak át. Lásd:
Szocializmus=kommunizmus
Nacionalizmus=nácizmus
Katolicizmus=református mozgalmak
*** Sokkal erősebb szót használnék szívem szerint
Hatalmas különbség, hogy egy önkormányzat polgármestere mit csinál és a között, hogy mit raknak bele az Alaptörvénybe. (Az Alaptörvény mindenre, mindenkire vonatkozik)
Ez úgy létezik, mint a buddhista muzulmán értékrend.
Talán az USA cionista vezetésű neoprotestáns szektái kezdték el ez a hazugságot, ami átszivárgott, például a hitgyülivel.
-két dolgot utáltam az életemben fiam: a rasszizmust, na meg azokat a .... cig@nyokat.
Én értem, hogy hipokrata, de attól még a kettő nem egyenlőAzt csinálta, ami ellen tüntetett.
Ez igen jól hangzik, de úgy tűnik a valóságban bármi lehet az alkotmányban is, úgyis úgy csűrik, csavarják, ahogyan csak akarják...Hatalmas különbség, hogy egy önkormányzat polgármestere mit csinál és a között, hogy mit raknak bele az Alaptörvénybe. (Az Alaptörvény mindenre, mindenkire vonatkozik)
Az általam linkelt cikk épphogy a kasztrendszer visszásságait mutatja. Az sem jobb. Most marha liberális leszek, nem a vallás határozza meg az egyén viselkedését, de természetesen rásegít a szocializáció....Ahogyan ugyan ennél a népcsoportnál Európában sem.
Viszont az iszlám szerintem csak súlyosbit ezen az alapálláson.
Mindegy, nem akarom elterelni ebbe az irányba a biztpol beszélgetést, de szerintem aki női pilótát küld be egy iszlám országot bombázni, főleg arra felé, az teljesen hülye.
Az általam linkelt cikk épphogy a kasztrendszer visszásságait mutatja. Az sem jobb. Most marha liberális leszek, nem a vallás határozza meg az egyén viselkedését, de természetesen rásegít a szocializáció....
Az alkotmánybíróság arra van, hogy ne lehessen csűrni - csavarni.Ez igen jól hangzik, de úgy tűnik a valóságban bármi lehet az alkotmányban is, úgyis úgy csűrik, csavarják, ahogyan csak akarják...![]()
Hogy lett a gyikemberekből reptiliánok?
Bocs, Prágában voltam.@Ramzana Én részemről kineveztelek kánonjogi és r.k.egyházszervezeti szakértőnek,
ráadásul nincs kedvem ma megnyitni a sajtót.
Most akkor ez jó pápa, vagy nemjópápa?
Az csak udvariassági, hogy 'folytatom Ferenc munkásságát és annak szellemében' ?
Remélem nem baj hogy ide írom, de mi történt veled? Mit takar a "kicsit összetörtem magam"?Semmi extra , csak kedd , viszont kicsit összetörtem magamat , úgyhogy lehetne még akkor is ha a két dolog nincsen egyenes arányban egymással!
Sztem meglátta a bérpapírját és dobott egy hátast...Remélem nem baj hogy ide írom, de mi történt veled? Mit takar a "kicsit összetörtem magam"?
Fej és lábsérülés , de már melózok.A lábamat még húzom , de már jobb.Remélem nem baj hogy ide írom, de mi történt veled? Mit takar a "kicsit összetörtem magam"?
Én nem hisztiztem.Mindig, mindenre van kifogás, mi?
Hát. Kinek-mi és mennyire fontos, az kap prioritást...
Viszont, akkor meg nem kell a hiszti.
Értem, akkor mielőbbi gyógyulást kívánok, és jó tanács a jövőre:Fej és lábsérülés , de már melózok.A lábamat még húzom , de már jobb.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..