Beszélgető

Stimmt.
so-what-al-bundy.gif
Hát ha neked nem probléma :rolleyes:

Jó nagy Banzai van készülőben a BKKnál.. most sétáltam keresztül a Gesztenyés-kerten, és furgonok és munkások hada épít.. felkaparták a megsüllyedt térkövenél megállt és azok között kinőtt füvet, de csak a bejáratnál.. mondjuk ott egy kisebb koncert állványzatát huzták fel, van itt pénz bőven, meg aztán jól kell kinézni..
IMG-20250527-183635.jpg

Jó nagy Banzai van készülőben a BKKnál.. most sétáltam keresztül a Gesztenyés-kerten, és furgonok és munkások hada épít.. felkaparták a megsüllyedt térkövenél megállt és azok között kinőtt füvet, de csak a bejáratnál.. mondjuk ott egy kisebb koncert állványzatát huzták fel, van itt pénz bőven, meg aztán jól kell kinézni..
IMG-20250527-183635.jpg
Arra van pénz, amire akarjuk, ahogy a fórum szállóigéje tartja!

Alo,
Ilyen léghűtővel van valakinek tapasztalata?
Köszi.

• Hűha
Reactions: Kim Philby
Alo,
Köszi.

Benne van a nevében, hogy Mistral, szóval rossz nem lehet :rolleyes:

Alo,
Köszi.

Tapasztalatom nincs, de én kerülném a működési elve miatt. Hazainál sokkal szárazabb éghajlaton lehet ezeknek értelme. Hűteni csak minimálisan fog, ellenben teljesen bepárásítja a szobát.

Saját érdekemben nem nyilvánítok véleményt róla, de mindenképp szerepelnének benne a nyílt utcán történő defekációval és az incestuális kapcsolat genetikai állományra történő negatív kihatásaival kapcsolatos jelzők a vonatkozó országok leírásakor :hadonaszos:
Kár hogy fejvakarós emoji nincs, pedig most milyen jól jönne... :confused:

Saját érdekemben nem nyilvánítok véleményt róla, de mindenképp szerepelnének benne a nyílt utcán történő defekációval és az incestuális kapcsolat genetikai állományra történő negatív kihatásaival kapcsolatos jelzők a vonatkozó országok leírásakor :hadonaszos:
Koszi miota elolvastam hangosan pislakolnak a fenyek.