hogy a legjobb kezdeni egy napot?.........egy @Kávé mellett...Koszi miota elolvastam hangosan pislakolnak a fenyek.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
hogy a legjobb kezdeni egy napot?.........egy @Kávé mellett...Koszi miota elolvastam hangosan pislakolnak a fenyek.
Más markaju ilyen fős volt a csajomnak mikor megismerkedtünk, értelme semmi, vegyél legkondit. Ha most pont nincsen elég zse, mert elment az elektromos ultegra szettre, akkor legalább egy mobil klímát vegyél. Mondjuk a támogatott áru aramkvotadbol ki fog enni.Alo,
Ilyen léghűtővel van valakinek tapasztalata?
Köszi.
![]()
Mistral 5 az 1-ben léghűtő
Hűsítő felfrissülés a forró napokon: A Klarstein Mistral 5 az 1-ben léghűtő megbízhatóan gondoskodik a frissítő légáramlásról, és a hideg napokon is lenyűgözi a párásító és légtisztító praktikus funkcióival. Három szélerősség és három üzemmód biztosítja ...www.electronic-star.hu
Shimano fos. Campás vagyokMás markaju ilyen fős volt a csajomnak mikor megismerkedtünk, értelme semmi, vegyél legkondit. Ha most pont nincsen elég zse, mert elment az elektromos ultegra szettre,
támogatott.... fűtési szezonban 80-90e a villanyszámlámakkor legalább egy mobil klímát vegyél. Mondjuk a támogatott áru aramkvotadbol ki fog enni.
Hat igen,asszony mindig elmondja mekkora isten kiraly vagyok es milyen mazlista hogy vagyok neki.
Akkor mégiscsak jobb a hűtő fűtő klíma.Shimano fos. Campás vagyok
támogatott.... fűtési szezonban 80-90e a villanyszámlám![]()
Arra most tényleg nincs 'kedv'.Akkor mégiscsak jobb a hűtő fűtő klíma.
Milyen mobil klímát ajánlanál? (gyártó, típus)akkor legalább egy mobil klímát vegyél.
Hát, én még jó -értsd érezhető hatásfokkal rendelkező- mobil klimával még nem igazán találkoztam...pediga cégben az évek alatt kipróbáltunk párat.Milyen mobil klímát ajánlanál? (gyártó, típus)
Nem tudom, tesóéknak a Dunaparti nyaralójában volt valami, amit nekem adott tavaly decemberben mikor eladták, de eddig otthon nem kapcsoltam be.Milyen mobil klímát ajánlanál? (gyártó, típus)
Én sem szeretem, de ha olyan év lesz, mint az elmúltak, 35 fokokkal, a ház meg éjjel sem tud lehűlni, akkor kell.Klima? Puhapöcsűek vagytok. Bezzeg az én generàcióm....![]()
Este ki kell nyitni az ablakot-ajtót...nappalra meg bezár+besötétít...Arra most tényleg nincs 'kedv'.
Viszont valami kell, mert cserében nyáron meg képtelen lehűlni a ház.
Úgy meg nem igazán tudok aludni, hogy 30+ fok van éjszaka is :/
macska miatt nem lehet. Egy felső ablakon van macska+szúnyogháló, de tavaly se mozdult meg a levegőEste ki kell nyitni az ablakot-ajtót...nappalra meg bezár+besötétít...
szúnyogok... :/Amúgy meg gondolj az ökolábnyomodra és kiráz a hideg...
Esetleg aludj kint a tornácon...
én így csinálom, és kibirtam.Este ki kell nyitni az ablakot-ajtót...nappalra meg bezár+besötétít...
Amúgy meg gondolj az ökolábnyomodra és kiráz a hideg...
Esetleg aludj kint a tornácon...
Este ki kell nyitni az ablakot-ajtót...nappalra meg bezár+besötétít...
Nekem volt, távirányítós. Az a tapasztalat hogy marha zajos, kevésbé hűt tehát ahhoz is sok áramot fogyaszt. Ez szezon után megszabadultam tőle.. Sokkal jobb az ablak klíma, nem kell új, már 30 -50e -ért jókat lehet kapni. Sokkal jobb a hatásfoka mint a mobil klímának. Úgy szereltem be az ablakba, hogy szezon végén egyszerű volt kiszedni és az eredeti ablak állapotot vissza lehetett állítani. Egy kisebb lakóterületet több helységgel képes kellően lehűteni.Milyen mobil klímát ajánlanál? (gyártó, típus)
Ezt a távírnyóst mi csak "lihegőnek" hívtuk, mert kb. 1mes körzetben fűtött, csörögve-zörögve...a hűtését nem tudom, mert nyàron nem használtuk, de hasonló lehet.Nekem volt, távirányítós. Az a tapasztalat hogy marha zajos, kevésbé hűt tehát ahhoz is sok áramot fogyaszt. Ez szezon után megszabadultam tőle.. Sokkal jobb az ablak klíma, nem kell új, már 30 -50e -ért jókat lehet kapni. Sokkal jobb a hatásfoka mint a mobil klímának. Úgy szereltem be az ablakba, hogy szezon végén egyszerű volt kiszedni és az eredeti ablak állapotot vissza lehetett állítani. Egy kisebb lakóterületet több helységgel képes kellően lehűteni.
Ez persze még mindíg messze van egy modern hűtő - fűtő klímástól önalkalmasságban. Most ilyen van Nekem, és a napelem felesleges áramával hajtom reggeltől estig.
Szerintem hangosan, ahogy a videóidban szoktad, tagoltan jelentsd ki:Picsaba hogy mindenki kibekul, azthittem ha mar itt a hosszu hetvege kis vita is lesz…na mind1 akkor mondom az asszonynak elsozta a kajat megoldom en![]()
Hát, minálunk, ha elhangzik a "P!csába" hangkombináció, akkor még a kuvasz meg a bakkecske is összerezzen, pedig nem vagyok egy hulkhogan....Hazas ember vagyok. Tapasztalabol mondom amit. "akkor mondom az asszonynak elsozta a kajat megoldom en"
eleg ha csak gondolod. Vagy ha csak 10 masodpercig revetegen nezed a falat. Garantaltan elcseszted a hetvegedet.
Ha a székely zászlóval tele lehet aggatni a Parlamentet...Ez Budapest???
Milyen zászló hiányzik a Városházáról??
Még az Uniós, mi.....
![]()
Nincs ezzel azért gond, mki azt a zászlót enelje a magasba, ahová tartozik. Csak magyarként nekem a magyar zászló bántóan hiányzik onnan, ami meg fent van ahhoz nekem nincs közöm.Ha a székely zászlóval tele lehet aggatni a Parlamentet...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..